-.-

     Skrivet: 2010-04-30 / 22:32:19 Kategori: Dagboken

Hej!. Är jättetrött och jag orkar inte blogga nu så jag bloggar imorgon istället.
Godnatt :S

  Valborgsmässoafton

     Skrivet: 2010-04-30 / 14:16:03 Kategori: Dagboken
Hej!
Kom hem från skolan för ca. en halv timme sedan. I dag är det Valborgsmässoafton och det är Fredag så det är ju bra för då är man ledig imorgon :). Om ungefär 1 timme ska jag iväg till Skogås Hundcafe med Linnea. Det ska bli rätt så kul hehe. Kameran följer med så att jag kan ta lite bilder men jag måste sticka i väg nu hejdå:)

  Torsdag

     Skrivet: 2010-04-29 / 15:29:12 Kategori: Dagboken
Hej!
kom från duschen för en stund sen. Idag så har jag inte gjort nåt speciellt förutom att ha varit i skolan hehe:).
Tänkte bara berätta lite kort om vad som hände i skolan idag:

Första lektionen var Göra Klart inför en Redovisning.( Vi skulle hitta på ett slut till en berättelse). Alla fick olika sätt som dom skulle göra slutet på  i grupper och min grupp fick Poesi:S. Det var ganska svårt men det gick även ganska bra hehe. Vi blev iaf klara med det och senare på dagen skulle vi Redovisa(alla i klassen).
Efter första lektionen var det tidig rast och sedan kollade vi på Lilla Löpsedeln. Sedan hade vi Musik med Emilia(Jag fick gå och snyta mig fler gånger under Musiklektion för att jag var så Förkyld ._.  Efter musiken gick vi upp till Klassrummet och då hade vi Redovisning:S. Det gick faktiskt bättre att Redovisa än jag hade trott och jag var faktiskt ganska nöjd när min grupp var klara med Redovisningen. Sedan Redovisade dom andra. Sedan var det lunchrast. Till lunch fick vi Chicken Bits & Ris med Sötsur sås. (mums!). Det var jättegott och jag åt nog lite för mkt så jag fick ont i magen efter Lunch -.-.(smart). Efter rasten skulle den sista gruppen redovisa. Sen hade vi Klassråd(där jag var Sekreterare) och sedan var dagen slut vi 13:10. Då gick jag hem. Och nu har jag fortfarande ont i magen :(. Får hoppas att det går över. Men nu ska jag "spela" lite så jag bloggar mer senare :D

  Shower

     Skrivet: 2010-04-29 / 14:49:03 Kategori: Dagboken
Hej!
Ska ta en dusch nu så jag skriver mer senare:)

  Music is my Soul

     Skrivet: 2010-04-29 / 14:47:56 Kategori: Dagens Låt


Så bra!!, Man ryser när man hör tjejen som sjunger. Även bra val av instrument(!!!!!).

  Hej! Jag sitter o fikar nu och kollar på...

     Skrivet: 2010-04-28 / 21:36:58 Kategori: Dagboken

foto0259 (MMS)

Hej! Jag sitter o fikar nu och kollar på efterlyst. Ska gå och lägga mig snart så det här blir mitt sista inlägg för ikväll. Är ganska trött så det är kanske därför som jag ej har uppdaterat så mycket idag. Jag lovar verkligen att jag ska skärpa mig :). Godnatt! :)

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-28 / 17:03:56 Kategori: Dagens Fråga


- Ja, Nu skulle jag vilja ha lite förslag på vad jag kan förbättra som "bloggerska".
Kom gärna med många förslag om ni vill/törs/kan :D

  Hej! Är på väg hem från skolan nu. Det h...

     Skrivet: 2010-04-27 / 14:53:12 Kategori: Dagboken

foto0255 (MMS)

Hej! Är på väg hem från skolan nu. Det har varit en ganska lång dag i skolan i dag så jag är ganska trött. I dag har jag inte något speciellt som jag behöver göra så det är skönt. Ska ta det lugnt när jag kommer hem så jag Bloggar mer senare:).

  hej! Sitter ute i solen på skolgården oc...

     Skrivet: 2010-04-26 / 11:49:46 Kategori: Dagboken

foto0253 (MMS)

hej! Sitter ute i solen på skolgården och kollar på när några kör princess. Våran idrottslärare är sjuk idag så vi har en såkallad hålltimme fast det är egentligen ingen timme Hehe. Ska äta lunch nu på jag Bloggar mer senare :)

  Seriesegrare

     Skrivet: 2010-04-25 / 15:38:36 Kategori: Dagboken
Hej!
Imorse så åkte jag iväg till Eriksdalshallen för att se på 97:orna som hade Final i Team Sportia Cup. Dom mötte IFK Tumba och Skogås vann!(97:orna) :P. Det var jätteroligt och sedan efter den matchen så var det Prisutdelning. Och då så fick vi oxå pris för att vi hade vunnit en Serie så det var ju kul :). Sedan fikade vi i Cafeterian som fanns där (klockan var ungefär 10:30 då, haha). Sedan åkte vi hem och när vi hade kommit hem så la jag mig i soffan och vilade lite sov lite hehe(råkade somna). 13.30 åt jag lunch och nu sitter jag här vid min älskade data hehe :D.
Bloggar mer senare :)

  Hemma!

     Skrivet: 2010-04-24 / 21:36:49 Kategori: Dagboken



Hej!
Kom hem för ungefär 2 timmar sedan efter att jag har varit i Östra hela dagen & spelat 3 matcher. Ledsen för att jag inte har uppdaterat mycket alls men det beror mest på att jag har haft mkt att göra & För att jag inte har orkat ._. , Ledsen för det. Men nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt idag.

Jag vaknade kl 8.45 och gick ner för att äta frukost. Sedan satte jag mig vid datorn lite och chattade osv. vid 9.30 började jag packa till "handbollsturneringen". Och sen smsa jag lite med några :D (hehe brukar inte göra det så ofta). Till turneringen i Östra tog jag med mig:

*Väska/Vattenflaska
*Pengar
*Skor/knäskydd
* Overall
*Frukt
*Mackor
*& Dricka :)

I Första Matchen mötte vi Haninge(97:or), Vi förlorade med 11-7 tror jag :/.
I Andra Matchen mötte vi Tumba IFK (97:or dom med) jag kommer inte i håg vad resultatet blev men vi förlorade den matchen. Det roliga var att jag blev Matchens Lirare och jag har ALDRIG blivit det så det var jätteroligt ;).
Den tredje och sista matchen var kl 17:20 vilket var ganska sent. Vi mötte Bolton i den matchen och vi vann!!!!(gud vad jag blev glad :). Och det var sista matchen också :). Efter matchen köpte jag en Festis och en glass i Cafeterian och sedan Åkte jag hem. Ganska nöjd över Dagens Insats. Det roligaste på hela dagen var att Jag, Lilla Ann-Sofie blev Matchens Lirare och det trodde jag faktiskt att jag aldrig skulle bli. Och att vi vann en Match :).

Som sagt ledsen för dålig uppdatering, Lovar att det blir bättre i morgon :).







  Hej! Ska åka till samlingen för handbolle...

     Skrivet: 2010-04-23 / 16:33:12 Kategori: Dagboken

Hej! Ska åka till samlingen för handbollen nu. Bloggar mer senare ikväll :).

  Hej! Har precis duschat. Kom hem från ha...

     Skrivet: 2010-04-23 / 15:11:21 Kategori: Dagboken

Hej! Har precis duschat. Kom hem från handbollen för en stund sen, jag berättar mer senare om hur det gick och så. Nu ska jag ta det lugnt och vila lite. Jai har match i 97-serien idag kl 18.30 så jag kommer att Blogga mer ikväll tror jag. Orkar inte göra det nu. Är jättetrött.

  ( bilden hör inte ihop med inlägget) ...

     Skrivet: 2010-04-20 / 18:20:50 Kategori: Dagboken

foto0239 (MMS)

( bilden hör inte ihop med inlägget) hej sitter och skriver öde ön. Ska skriva det ett väg till så jag Bloggar mer senare

  Hemma!

     Skrivet: 2010-04-19 / 21:01:06 Kategori: Dagboken
Hej!
Ledsen för att jag inte har uppdaterat så mkt idag/igår men jag har helt enkelt inte orkat eftersom att vi kom hem 22:30 igår och det var för att tåget var försenat men 1 timme & 30 min vilket var väldigt jobbigt(!!!!!). När vi äntligen hade kommit på X2000 tåget som skulle ta oss till Stockholm så trodde jag att jag skulle somna på direkten men det gjorde jag inte(hehe). Efter nån timme var vi ungefär vid Skövde och då stannade tåget för att det hade förlorat "Dragningskraften", Jag skrattade lite för jag menar, Hur kan ett tåg tappa Dragningskraften?(hahahaha) väldigt kul iaf. Resten av Tågresan gick ganska bra förutom att vi kom fram till Stockholm C 22:15 -.-.
När jag kom hem sprang jag upp till mitt rum, Borstade tänderna, Packade Gympapåsen och hoppade i säng. (Jag var trött som ett ass). Som tur var så fick alla tjejer i min klass som spelat Handboll inkl. Mig sovmorgon till 9/Halv 10 vilket var väldigt skönt. Glömde berätta att vi tråkigt nog inte vann cupen men 2:a plats är också bra :D

UPDATE:
Måste skriva klart Öde Ön som jag inte är klar med än men jag orkar inte fortsätta idag så det får bli imorgon istället. Måste gå och lägga mig nu är jättetrött -.-

Goodnight & Sleep well :D

  Disco ikväll:)

     Skrivet: 2010-04-17 / 17:28:13 Kategori: Dagboken

Hej!
har nyss ätit middag här i Alingsås, Vi åt Makaroner och Köttfärssås det var ganska gott. Idag har vi spelat 2 matcher, Det andra laget spelade 3 matcher eftersom att dom inte spelade igår hehe:). Är ganska trött nu och snart ska vi gå iväg till skolan där vi sover över den här helgen, den heter Adolfsskolan eller nåt sånt tror jag. Ikväll ska vi på Disco så det ska bli jättekul men jag måste gå nu så jag skriver nog mer imorgon<3.

  Är i Alingsås

     Skrivet: 2010-04-17 / 10:39:48 Kategori: Dagboken
Hej!
är i Alingsås just nu, Det finns datorer här så det är därför jag kan skriva. Igår hade vi våran första match, Den var 21:13 på kvällen,( snacka om sent!!) men vi vann iaf den. Idag har vi våran första match ca 14:30 och det är liksom på eftermiddan så vi får vänta jättelänge :S. Nu är klockan ca halv elva så det är ganska lång tid kvar -.-.
Men det finns ganska mycket att göra här om man skulle ha tråkigt. Det finns  datorer. saker som man kan rida på , tv-spel och en scen där man kan sjunga Kareoke. Hehe det är jätteroligt och vårat lag är nog bäst på det hehe. För en stund sen var vi upp på scenen och Sjöng This is my life med Anna Bergendahl , efteråt så klappade alla hehe. Jag orkar inte skriva mer just nu så ni får ha det så bra. Jag får se om jag får tag i en dator så kanske jag bloggar lite mer senare<3 

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-04-17 / 10:31:58 Kategori: Frågor & Svar
sofie<33 ;)   om Dålig uppdatering:
Hej an-so jag undrade om du kunde fixa min nya blogg? den heter www.huundeninaa.blogg.se ;)

Svar: aa jag kan fixa din blogg men just nu är jag i Alingsås så det går inte då. Men jag säger till när jag kommer hem så får du prata med mig då hehe ;).

  Dålig uppdatering

     Skrivet: 2010-04-15 / 19:57:28 Kategori: Dagboken

Hej!
jag vet att det har varit dålig uppdatering, Speciellt igår men jag var med Wilma då och sen var det träning och efter träningen så orkade jag inte gå upp och sätta på datan-.-. Men iaf så kan jag inte lova att det blir nån bättre uppdatering i helgen för då ska jag på handbollscup i Alingsås & vi får inte ta med oss mobilerna dit så jag kommer inte att blogga på hela helgen då för att jag åker imorgon( Fredag).

Tänkte nu berätta lite om vad jag gjorde igår......

I skolan var det inget spec som hände. Efter skolan va jag med Wilma ända tills jag skulle på handbollsträning. Handbollsträningen var ganska roligt och efter duschade jag och åkte hem. Sedan när jag kom hem åt jag middag, kolla lite på tv och sedan somnade jag (hehe).
Igår var det inte så mkt mer jag gjorde så jag har inget mer jag vill berätta om igår:).

Idag har jag skrivit Öde Ön och om  ca 3min så börjar Vampire Diaries så jag ska kolla på det då.
Måste även packa inför Alingsås imorgon. Som ni kanske har hört så har en Vulkan på Island fått utbrott och Tågen kanske blir försenade då :@. Hoppas iaf inte det för då kan vi inte åka till Alingsås:(. Men bloggar mer senare :D

  Godnatt!

     Skrivet: 2010-04-13 / 21:18:56 Kategori: Dagboken
Hej!
Ledsen för dålig update men jag har för det mesta fixat på bloggar idag bl.a på min blogg och några andras bloggar hehe. Har inte så mkt mer att säga, är ganska trött så jag tror att jag går och lägger mig men jag lovar att det kommer att bli mkt bättre bloggning imorgon så kika in då om ni kan :D

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-13 / 21:16:45 Kategori: Dagens Fråga


- Min är Twilight, New Moon. Såg den för nån månad
sen och jag älskar den, Så himla bra!, Rekommenderas
från 11 år hehe.

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-04-13 / 16:00:54 Kategori: Frågor & Svar
sebastian om Dagens Fråga!:
stick och brinn sa jagg dinn mess ajös har du fatat det



Svar: För tusende gången Sebastian stick, du har inget här att göra om du ska kommentera andra hela tiden. Vanliga människor sitter inte och hackar på nån hela tiden och sluta kommentera på min blogg, mes kan du vara själv. Ok fattar du jag vill inte ha dina jävla kommentarer på min blogg jag tar ändå bort dom.

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-12 / 21:39:50 Kategori: Dagens Fråga



-  Ja,Jag har bott i Sverige i hela mitt liv men min Pappa är Från Åland &
Min mamma från Finland, Fast vi har nästan hela släkten på Åland,
Lite knäppt va ?! hehe :D.

  Måndag♥

     Skrivet: 2010-04-12 / 21:33:04 Kategori: Dagboken
Hej!

Jag har inte berättat om vad jag har gjort idag och det hållde jag nästan på att glömma hehe men nu tänkte jag berätta vad jag har gjort idag :

Vaknade 06:30, klev upp, satte på datan och skrev ett inlägg.
Sedan gick jag ner för att äta frukosten som för  mig alltid består av en skål med Yoghurt och Flingor. Sedan gick jag upp, stängde av datan, Klädde på mig osv och gick till Skolan med min bästis.

I skolan började vi med att läsa på morgonen och då gick jag ner till Skolbiblioteket och lånade en bok ( Twilight, Eclipse), Den är verkligen jättebra fast jag bara har läst 30 sidor i den :P. Sedan var det Matte, & Rast efter Matten. Efter Rasten kollade vi på ett avsnitt av The Ghost Hunter som vi brukar kolla på varje Måndag på Engelskan(Filmen är på Engelska) sen hade vi Bensträckare och sedan Idrott. På idrotten körde vi Multiboll -.- ( inte så kul). Sen var det Lunchrast(Lunch & Rast :D). Efter Rasten hade vi Bild och vi gjorde någon teckning som man skulle sätta tejp på elr nåt sånt hehe. Sedan slutade vi och då gick jag hem med min Bästis. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och fikade lite eftersom att det var 16 grader varmt & det är så skönt att våren har kommit hit till Stockholm så man kan vara utan jacka hehe. Dagens Fråga kommer strax :D

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-04-12 / 16:09:26 Kategori: Dagens Låt


  Veckans Tips

     Skrivet: 2010-04-12 / 15:44:51 Kategori: Ann-So Tipsar
Hej!
Det var väldigt länge sedan jag körde Veckans/Dagens Tips här på bloggen så här kommer det :).
VECKANS TIPS ÄR ETT MELLANMÅL......

Du Behöver:

Glas( Ju större glas desto mer får du)
Sked som passar i glaset
Filmjölk ( det går också bra med vanlig yogurt)
kanel
socker

Så här gör du:

Häll filmjölken i halva glaset. Lägg på kanel & Socker.
Häll filmjölk i resten av glaset utan att det svämmar över.
Blanda!, När du har blandat kan du ta på Vaniljsocker så
blir det lite lyxigare. Blanda igen!, När du har blandat klart
kan du alltingen dricka upp ditt mellanmål eller äta med sked.

PS.  Det är riktigt gott och det mättar :).


Ps. Mellanmålet ser inte ut som på bilden ovan :D.

  Varifrån kommer alla läsare?

     Skrivet: 2010-04-12 / 15:26:02 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag ser att Besökarstatistiken bara går uppåt och som högst har jag haft 35 besökare här på min lilla blogg. Det gör mig fakstiskt glad att så många männsikor har hittat till den här bloggen:), Fortsätt så för ni lyser upp min vardag och ger mig det där lilla extra som gör att jag orkar göra ännu mera saker. Ni är bäst glöm inte det;).

Update: Ska börja packa till träningen snart som börjar om en halvtimme så jag kommer antagligen att blogga efter träningen när jag kommit hem men ni kommer att få några inlägg innan träningen som ni kan läsa så länge :P. Skriver mer sen :).

  Hej! sitter på balkongen o fikar & läser ...

     Skrivet: 2010-04-12 / 14:56:26 Kategori: Dagboken

foto0243 (MMS)

Hej! sitter på balkongen o fikar & läser eclipse just nu. Det är så härligt väder idag, 15 grader är inte dåligt Hehe. Ska nog situar här en stund till så jag Bloggar mer senare innan jag ska iväg på träningen.

  Godmorgon!

     Skrivet: 2010-04-12 / 07:14:29 Kategori: Dagboken
Hej!
sitter och äter frukost just nu och utanför mitt fönster så är det Dimma -.-. Inte särskilt fint väder för att jämföra hur det var igår :D. Vaknade ca 06:30 och då trodde jag att det snönade utanför mitt fönster men det var ju bara dimma :P. Innan jag går och klär på mig & Borstar tänderna så tänkte jag bara berätta att jag kanske ska göra om mitt rum (!!!). Mitt fula rum har möbler och tapeter som inte alls passar ihop med varandra och jag är så glad att vi ska göra om mitt rum(hehe).PS. Ni får bild på mitt rum senare idag . Måste återgå till Frukosten och sticka till skolan snart så jag skriver mer sen när jag kommit hem tror jag. Glöm inte att kolla in min och Lins blogg här.
Hörs när jag är hemma ♥

  Godnatt!

     Skrivet: 2010-04-11 / 21:43:07 Kategori: Bilder 2009/2010

Godnatt!, Fast innan jag går och lägger mig ska jag berätta lite om kvällen, Det är sista dan innan skolan börjar igen(buhu):

Igår så hade jag och Lins bestämt att vi skulle göra en blogg men vi kom inte på nåt bra namn så i dag fixade vi en ny blogg som vi bloggar på tillsammans, Den hittar ni här och nere vid Länkarna i min blogg :). Så idag så fixade vi iordning den bloggen hemma hos mig men den är inte riktigt klar än så ni vet :). Som sagt så tog jag det för det mesta lugnt idag och det är verkligen skönt att mitt handbollslag har slutat med träningarna på Söndagarna:). Vid 16 så tog jag en fika och prövade en ny sorts glass som heter Ben&Jerrys Cookie Dungh Wich tror jag, Jättegod iaf. Men nu ska jag sova för skolan börjar imorgon buhu....




Ben&Jerrys "glassen"  som jag smakade.

Har du smakat den , isåfall tyckte du att den var god?

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-04-11 / 21:25:06 Kategori: Dagens Låt
Jag kan inte lägga upp låten på bloggen för det är nåt fel med HTML saken så ni får klickar er till den i stället om ni vill lyssna på den : http://www.youtube.com/watch?v=goN4MiGMlSw&feature=related ledsen för att det blev så.

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-11 / 21:02:59 Kategori: Dagens Fråga



- Mitt favoritdjur är såklart Kattungar/Katter. Dom har vacker päls, Mysiga, Gulliga osv.
En katt är nog det sötaste djuret i världen. Det är jättebra att det finns Tamkatter som man
kan ha som husdjur och det är också bra att Katter kan leva inomhus och utomhus :).
Det är nog därför som jag tycker om katter så mkt. Love<3 Cats.

  Bilder från Påsklovet.

     Skrivet: 2010-04-11 / 14:37:10 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej!
Jag har tagit ganska många bilder på Påsklovet som jag tänkte visa upp här på bloggen så här kommer dom ;D.


När Mattias & Cecilia vann Let`s Dance 2010. FOTO: JAG (Jag tog kort på tvskärmen när dom vann)



Mums hehe :D.


FOTO:JAG, Tog bilden när det var Earth Hour:)



Delar av min såkallade "Påskpresent" (hehe).




FOTO: JAG, Den dan var så himla var och skön och dan efter så kom det Snö konstig va?.

Hade inga fler bilder som jag ville visa eller jag kanske visar dom senare men jag bloggar mer senare<3

  Dagens

     Skrivet: 2010-04-11 / 13:10:57 Kategori: Dagboken
Hello har äntligen skrivit klart Öde Ön ( nu är det bara renskrivandet som fattas -.-). För att fira att jag har skrivit klart Öde Ön så ska jag bara ta det lugntt idag eftersom att det är en så varm och skön dag här i Huddinge, Men det hindrar mig inte från att blogga hehe. Tror bestämt att det är Lunch-dags nu så jag skriver mer om en stund och här kommer "Dagens Listan" som jag kallar den hehe :D.

DAGENS VILL HA: Snyggare tapeter i mitt rum ..... 
DAGENS KLÄDSEL: Handbollst-shirt & Mjukisbyxor.
DAGENS FRISYR: Utsläpp(som vanligt):) 
DAGENS LÅT: Hot Banditoz- Shake your balla (hahaha) PS. kommer länk på den senare hahahha :D
DAGENS PLANER: Ta det lugnt :P
DAGENS SAKNAD:-
DAGENS DUMMASTE: Slog foten i ett skåp (smart -.-) 
DAGENS MISSLYCKANDE:-
DAGENS DROG: Bloggen 
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: Mörk Choklad mm. ;) 
DAGENS HUMÖR: Superglad eftersom att Solen skiner 
DAGENS CITAT:-
DAGENS ROLIGASTE:-

  FCB VS RMA

     Skrivet: 2010-04-10 / 23:16:01 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej!
Sitter och kollar på Årets Match, FC Barcelona möter Real Madrid , Det är Final och FCB leder med 1-0. Messi gjorde målet & Han är bäst hehe:D. Jag är säker på att Alla fotbollsintresserade stora som små sitter och kollar på just den här matchen som sänds LIVE i Tv4 Sport så om du sitter hemma och inte har något att göra just nu så slå på tv:n och sätt på Tv4 Sport, Jag lovar. Den här matchen är verkligen värd att kolla på.

UPDATE: Jag vet att det är sent men jag orkar inte gå och lägga mig (hehe). Ska iaf kolla klart på matchen och sedan är det nog dags att gå och lägga mig :D. Vet inte om jag skriver mer sen men vi får se<3.
(!!!!!!) PEDRO gjorde nyss mål.( Heja Barcelona!). Som sagt skriver mer sen.




Vem tycker ni ska vinna?, Barcelona eller Real Madrid?

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-10 / 16:53:01 Kategori: Dagens Fråga
Hej!
Här kommer Dagens Fråga. Jag ska ut med några kompisar nu så jag bloggar mer senare ;).

  Hej har nästan skrivit klart öde ön. Ska...

     Skrivet: 2010-04-10 / 14:30:26 Kategori: Dagboken

foto0238 (MMS)

Hej har nästan skrivit klart öde ön. Ska iallafall iväg och handla nu så jag Bloggar mer senare <3

  Öde Ön

     Skrivet: 2010-04-10 / 11:32:02 Kategori: Dagboken
Hej!
idag kommer min bloggning att vara ganska låg p.g.a att jag måste skriva klart ett arbete som jag har tjatat om hela veckan nämligen Öde Ön. Så jag ska försöka att skriva klart det så att jag kan blogga hehe ;). Vaknade iaf vid 10. Sen tog jag en Dusch och åt frukost och nu väntar Öde Ön (buhu). Skriver mer senare♥

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-09 / 20:42:07 Kategori: Dagens Fråga



Ps. Sebastian, Kommentera inte min blogg nåt mer för dina kommentarer kommer ändå tas bort.

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-04-09 / 20:32:08 Kategori: Dagens Låt
Här kommer Dagens Låt! ( har lyssnat sönder den hela dagen så hehe :).



  Dagens

     Skrivet: 2010-04-09 / 13:44:51 Kategori: Dagboken
Hej!
hehe har lite tråkigt just nu så här får ni Dagens.....

DAGENS VILL HA: FB hehe ;).
DAGENS KLÄDSEL: Svarta mjukisbyxor, Rött linne, Grön Handbollskofta
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: Rihanna- Rude Boy
DAGENS PLANER: Öde Ön -.-
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget(en så länge :P)
DAGENS DROG: ?
DAGENS KÖP: Inget (en så länge :D)
DAGENS GODIS: Ahlgrens Bilar (haha)
DAGENS HUMÖR: Ganska glad :D
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE: Ana Gina (haha kolla in hennes blogg, Sjukt rolig haha)

Som sagt, Har lite tråkigt men bloggar mer senare ♥

  Goodnight

     Skrivet: 2010-04-08 / 21:49:32 Kategori: Bilder 2009/2010

Ville bara önska mina läsare Godnatt!, Det här blir mitt sista inlägg för idag så vi ses imorgon antar jag :)
Godnatt då!:).

  Music

     Skrivet: 2010-04-08 / 20:37:33 Kategori: Dagens Låt

Hello! Medans jag kollar på Vampire Diaries så kan ni lyssna på Dagens Låt :).

  Vampire Diaries

     Skrivet: 2010-04-08 / 19:58:32 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej!
som jag berättade förut så har jag inte tränat idag. Har tagit ut en tand och det gjorde skitont. Det har iaf gått över nu så jag ska kolla på Vampire Diaries på TV6 som börjar om några minuter. Har inte så mkt mer att skriva än att jag har en stor press på mig p.g.a Öde Ön som inte är klar än :S. Påminn mig om det så att jag inte glömmer det ;). Bloggar mer senare♥

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-04-08 / 16:34:45 Kategori: Dagens Fråga
Hej här kommer dagens fråga innan jag ska åka till träningen, Jag ska bara kolla på :).

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-04-08 / 14:21:03 Kategori: Frågor & Svar
sebastian   om Snabb Frågor & Svar:
du är dum en av väldens dumaste människa ajös


Svar:
Ursäkta??!, Var jag dum bara för att jag hjälpte Sofie och Isabelle med deras blogg. Ne du där har du helt fel. Jag vill inte ta upp sånt här på bloggen men nej det där Accepterar jag inte. Jag godkänner inte elaka och dumma kommentarer så ni vet.Ledsen för att det kom upp i bloggen:(.
VÄX UPP ,TACK!

  Tandläkarn

     Skrivet: 2010-04-08 / 14:10:30 Kategori: Dagboken
Hej! har precis kommit hem från Tandläkarn. Jag var där och drog ut en tand, Ajajaja vad ont det gjorde men det gick ganska fort så det är skönt att det är fixat. Ska inte på träningen idag eftersom att jag inte får träna för min läkare (buhu). Ska kolla på Vampire Diaries nu så jag bloggar mer senare :)

  Snabb Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-04-07 / 11:56:57 Kategori: Frågor & Svar
Hej alla läsare! :)
Kör bara en snabb Frågor & Svar innan jag måste åka iväg.

Frågor:
sara<33 om Besöksrekord=):
hej ann-so kan du fixa en header till min och min kompis blogg snälla.
 
sofie   om Besöksrekord=):
Hej annson kan du fixa våran blogg?? :)
Svar:

Såklart jag kan! det är bara att prata med mig på msn, klicka på kontaktknappen här i menyn så kan ni  prata med mig. Jag fixar gärna bloggar, Ge mig bara lite tid ;).
Men jag måste gå nu ska iväg och handla....
Ses senare när jag kommit hem ;).

  Besöksrekord=)

     Skrivet: 2010-04-06 / 23:20:36 Kategori: Dagboken
Hej!
Har ej varit på blogghumör idag(tyvärr) men i morgon ska jag blogga så mycket jag kan, vill och orkar, Kommer även att berätta om hur filmen var osv imorgon. Ville bara berätta att jag hade besöksrekord i förrgår( Söndag). Jag hade hela 35 besökare här på min blogg!, Okej det kanske är lite för er men det är ändå kul att så många besöker min lilla blogg. Jag är oerhört tacksam för det och det klättrar bara uppåt i hopp om att bli en bra bloggerska. Jag hoppas att ni som besöker min blogg tycker om den och om ni tycker att något behöver ändras.
Godnatt, Kommer inte att blogga mer idag så vi ses imorgon

  Hej, ledsen för att jag inte har uppdater...

     Skrivet: 2010-04-06 / 14:42:43 Kategori: Dagboken

Hej, ledsen för att jag inte har uppdaterat på mycket idag men jag gör alltid massa saker på loven så ni får ursäkta mig lite Hehe. Är iaf påväg till bion nu så jag uppdaterar mer senare :)

  Fikar:)

     Skrivet: 2010-04-05 / 22:26:18 Kategori: Dagboken

hej! Sitter och fikar just nu ( Hehe jag vet att det är lite sent ). Jag kommer nog inte att uppdatera mer ikväll så vi ses imorgon. Godnatt!

  Lunch....

     Skrivet: 2010-04-05 / 15:26:48 Kategori: Dagboken
Hej.....
Ska ta en dusch och äta lunch nu. Lite senare ikväll ska jag på Handbollsträning(som vanligt). Så det blir uppdatering med mobil efter. Vet inte om jag kommer att blogga så mycket mer i dag har hemarbete att slutföra osv. Ses senare♥

  Farsan

     Skrivet: 2010-04-05 / 13:44:04 Kategori: Musik/Film/Tv
Hello där!
Imorgon så har jag & en kompis bestämt att vi ska gå på bio och se Farsan. Det verkar vara en ganska rolig film så det ska bli kul att se den. Här kommer Trailern till Farsan och en bild på en morgontrött Ann-Sofie, Har inte klätt på mig vardagskläder än (oops^^). Btw skriver mer senare :).


Hahaha!

Och en bild på mig då :).
Ignorera tapeten bakom mig, Jag hatar den hehe -.-.

  Lördag & Söndag

     Skrivet: 2010-04-05 / 11:44:18 Kategori: Dagboken
Hej!
Eftersom jag inte har bloggat så mycket så tänkte jag skriva lite om vad som har hänt i helgen och jag har typ inget att skriva om så det får bli såhär hehe^^.

LÖRDAG 3/4

Kryssning med Linnea. Jag trodde att det skulle bli ganska tråkigt men det var faktiskt jätteroligt. Det enda som var jobbig var att vi var tvungna att stiga upp 6 på morgonen-.- men annars var det jättekul. När jag åker båt till Åland eller Finland så brukar jag inte vara med på några Aktiviteter på Båten men den här Kryssningen var ju från Morgon-Kväll så man hade massor med tid på sig att göra olika saker (hehe). Nåja, Bortset från att jag somnade i våran hytt så var det en helt galet kul dag och jag kommer inte att glömma den i första taget. Jag glömde att ta bilder så ni får  bilder från Google istället.

´
En bild på M/S Isabella som vi åkte med till Åland. M/S Amorella åkte vi med till Stockholm.
Båtarna är tvillingar så ni kan nog föreställa er hur M/S Amorella ser ut.

SÖNDAG 4/4
Inget spec. som händer, Handlar och städar lite bara(och längtar tills Måndag(idag) ^^).


UPDATE: Ska bara ta det lungt och skriva klart hemarbete nu, Måste även städa. Mitt rum ser ut som en soptipp(buhu!;). Skriver mer sen.

  Äntligen!

     Skrivet: 2010-04-05 / 10:36:02 Kategori: Dagboken
                                                                                                                       

Hej nu är jag äntligen tillbaka efter en lång bloggpaus som jag aldrig kommer att göra om igen kan jag tala om för er^^. Usch fy och blä!, det var så jobbigt att vänta på att få börja blogga igen under helgen men nu är jag äntligen tillbaka och det är väldigt skönt!. Om ni har varit inne på min blogg under tiden då jag hade bloggpaus så såg ni att jag hade publicerat 2 inlägg där det stog hej test osv, Det var mobila inlägg alltså inlägg som var publicerade från mobilen så nu vet jag hur man mobilbloggar vilket är väldigt bra för då kommer det att bli bättre uppdatering här på min blogg och det tror jag också att mina läsare vill att det ska bli. Idag kommer jag iaf att uppdatera ganska mycket eftersom att jag har så stor lust att blogga ;). Men nu väntar frukosten på mig då jag måste kila. Vi ses lite senare ;) ♥