Åland!

     Skrivet: 2010-02-28 / 18:26:15 Kategori: Dagboken
Hej!
Idag så har jag gjort massor av saker=). På morgonen så åt vi iaf frukost hos min farmor och sedan stack vi iväg till Mariebad. Det fanns rutschelkana, Jacuzzi, Bubbelpool,Utomhuspool, en jättestor simbassäng för Simtävlingar och även en jätteliten pool för Bebisar(jag har varit där förut). Det var iaf jätteroligt och när vi var klara bar det iväg till Min mammas bror. Innan vi åkte iväg dit så åt vi lunch på Shell. Sedan åkte vi iväg för att fika hos honom och även prata lite. Jag och min syster kollade mest på Tv -.-. Sedan åkte vi till Farmor och för ungefär 2 timmar sedan åt vi middag(Köttfärslimpa och potatis). Ytterst trevligt:). Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men vi får se hur det blir.

Update: Jag vet att jag sa att jag skulle ha en bloggpaus men jag glömde att säga att jag skulle avbryta den.
Imorgon kommer jag nog att uppdatera på kvällen för att vi åker hem imorgon och inte på Tisdag som jag sa förut. Ikväll kommer jag nog inte att uppdatera nåt mer för att min syster ska ha datorn strax -.-.
Jag önskar alla en trevlig kväll så hörs vi imorgon ;).

  Dagens Fråga

     Skrivet: 2010-02-27 / 18:41:14 Kategori: Dagboken

VILKEN ÅRSTID GILLAR NI MEST?

  Ang Mobilbloggandet

     Skrivet: 2010-02-27 / 17:57:47 Kategori: Dagboken
Hej bloggen! Jag kan inte lära mig att mobilblogga vilket gör det svårare för mig att uppdatera bloggen och jag lovar att jag ska försöka men jag fattar inte hur man gör :(.
Skriver mer sen hejdå så länge och hälsningar från Åland ;)

  Sportlov

     Skrivet: 2010-02-26 / 22:55:25 Kategori: Dagboken
Glömde att berätta att jag har Sportlov i en vecka nu (!!!!!!!) Jihu!.Detta betyder som jag sa tidigare att jag ej kommer att blogga så mkt förens jag kommer hem från Åland och då kommer jag att ha massor med bilder med mig eftersom att jag ska ha min Digitalkamera med mig=). Kollar just nu på Lets Dance och sedan är det dags att hoppa i säng. Jag slänger in Mina Sportlovsplaner så att ni vet vad jag gör under Sportlovet:).
Vi ses på Tisdag;).  Bloggpaus

     Skrivet: 2010-02-26 / 20:17:54 Kategori: Dagboken
Hej bloggen, Rubriken kan ni ignorera jag skriver om den senare. Jag kommer att ta en liten bloggpaus frånochmed imorgon för då åker jag till åland och jag kommer hem på Tisdag elr Onsdag. Jag kommer att blogga lite idag men under Sportlovet så har jag massor att göra så jag får se om jag bloggar.
Ni får ha en trevlig kväll så ses vi senare eller om några dagar ;).

  Överdrivet?!

     Skrivet: 2010-02-23 / 20:24:14 Kategori: Dagens Låt

Här kommer Dagens Låt och frågan är om den är en smula överdriven eller vad tycker ni?

Haha!:D

  Tisdag!

     Skrivet: 2010-02-23 / 19:50:39 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Jag hade Studiedag igår men jag skrev inte så mycket:P. Ledsen för det och jag lovar att det ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Idag så har det inte hänt så mkt mer än att jag har varit i skolan, Gjort Läxan, osv.
Det kommer att komma några inlägg efter varandra nu som jag har gjort i ordning under dagen men jag har inte hunnit/orkat att publicera dom. Nu ska jag bara ta det lugnt och fixa lite inför imorgon.
UPDATE STRAX!

  Designen

     Skrivet: 2010-02-22 / 16:03:59 Kategori: Dagboken
Hej!
Som ni ser så hålelr jag på och fixar lite med bloggen men jag hinner inte fixa mer för att jag ska i väg på träning om 27 min :S. Så jag skriver mer sen;).

  Beställningar

     Skrivet: 2010-02-21 / 20:21:21 Kategori: Dagboken
Hello My blog!
Ledsen för att jag inte har uppdaterat men jag har inte orkat.
Iaf så är det några stycken som har frågat om jag kan göra headers och ja!, Jag kan ta emot beställningar via e-mail. Min e-mail är : ann-so_98@hotmail.com så ni vet. Jag vill helst ha en beskrivning på hur ni vill att header ska se ut t.ex:
Namn:Ann-Sofie
Beskrivning:Mitt liv
Färger: Lila, blå
Bilder: Via e-mail tack;)
 den listan ovanför är bara ett exempel.
Om ni vill ha bilder i headern så kan ni skicka dem i samma mail.
Det var bara det jag ville sägs, Godnatt!
PS:Har studiedag imorgon ;).

  Snabb Update

     Skrivet: 2010-02-21 / 13:21:10 Kategori: Dagboken
Hej mina vänner!
Tack Linnea för en underbar kväll igår det var verkligen kul att du som hos mig;).
Uppdaterar sen ska äta lunch nu.
:).

  Lördag!

     Skrivet: 2010-02-20 / 18:03:16 Kategori: Dagboken

Hej bloggen!
Jag kommer att visa vad jag fick i födelsedagspresent på Söndag tror jag. Jag orkar inte visa det nu!.
Idag har jag iaf Spelat match. Vi vann med 12-4 och jag tror att jag gjorde 5 mål:). Sedan så åkte jag hem, Tog en dusch, Åt lunch och sen dess har jag suttit vid datan. Sitter och Pluggar lite just nu och en Kompis kanske ska sova över här i kväll så det blir kul:).
Skriver mer sen.

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-02-19 / 17:08:49 Kategori: Dagens Låt

Så himla bra!
Älskar den!;)  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-02-19 / 16:13:14 Kategori: Dagens Fråga

  Äntligen Fredag

     Skrivet: 2010-02-19 / 15:17:24 Kategori: Dagboken

FREDAG!=).
Hej allihopa, Idag är det äntligen Fredag och helg vilket är väldigt skönt!;). På Måndag så har vi Studiedag i min skola så jag får extra lång helg :D. Skoldan flöt på precis som vilken Fredag som helst. Nu ska jag bara ta det lungt och vila inför kvällen då Let`s Dance kommer på Tv4. Jag hejar på Mattias & Cecila men vilka hejar ni på?

  My Birthday

     Skrivet: 2010-02-18 / 15:07:44 Kategori: Dagboken
Hello my friends!
Idag är det en viktig dag för mig eller viktig och viktig men det är ju MIN FÖDELSEDAG ;).
Så i dag när jag kom till skolan så blev jag bombad med teckningar hehe :D. Sedan så fick jag lite saker av några och sedan fortsatte dagen som vilken dag som helst. Kl 10:04 föddes jag den 18 februari 1998 på BB :P.
Aja, Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag är 12 år och det är jag glad över :).
Skriver mer sen.

  Semeldagen

     Skrivet: 2010-02-16 / 19:02:23 Kategori: Dagens Fråga
Hello Alla Semelälskare!
Idag är det ju Semeldagen för er som älskar Semlor. Själv så tycker jag inte om Mandelmassa som finns i dom flesta Semlorna som man kan köpa i Affären. Men jag och min mamma ska göra egna semlor som ej innehåller mandelmassa så det ska bli jättegott!. Idag har det som alla andra dagar varit en ganska bra dag. Det roliga var att jag och en i min klass fick hålla en Idrottslektion för Min systers klass och det var faktiskt rätt kul. Jag publicerar dagens fråga nu som faktiskt handlar om Semlor. Skriver mer sen ;).


  15 Februari

     Skrivet: 2010-02-15 / 21:02:36 Kategori: Dagboken
Hello Kära bloggvänner :)
Jag kom just på att en tjej i min klass fyller år i dag så grattis till dig!.

Det har varit en lång dag idag för mig. Jag tycker att Måndag är trögaste dagen på hela veckan.
Har lånat en ny bok från Biblioteket som jag tänker tipsa om för att den är väldigt bra och spännande.
PS. Om ni vill läsa bra böcker så ska ni låna böcker som är skrivna av Laura Trenter.
Imorgon ska jag och en av mina kära vänner från klassen ha en Idrottslektion för min syster och hennes klass(Hon går i samma skola som mig) Så det ska bli ganska kul. Har inte så mycket mer att skriva förutom att på Torsdag så händer nånting väldigt kul.................................................................................................
.....Det är nämligen MIN FÖDELSEDAG!. Så jag hoppas att ni kommer att gratta mig den 18 februari ;)
GODNATT!
 Birthday Banner 

  Glad alla ♥ dag

     Skrivet: 2010-02-14 / 20:51:46 Kategori: Bilder 2009/2010
♥Hello mina bloggläsare!
Jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen i dag men jag har gjort en massa saker som gjort att jag ej har hunnit uppdatera bloggen. Idag spelat vi iaf Semifinal i C-Proppen men vi förlorade tyvärr den matchen. Efter matchen åkte jag hen och sedan efter några timmar så åkte jag tillbaka för att kolla på finalen där våra 97:or vann. Sedan åkte jag och handlade med familjen och sedan åkte vi hem. Efter en timme så gjorde jag läxan med min bästis och sedan spelade vi Bingolotto tillsammans. Min bästis gick hem för en stund sen så nu sitter jag här och kollar på Bingolotto med resten av min familj. Ska gå och lägga mig och en kvart elr så så jag bloggar mer i morgon och förresten, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER =).
Nu kommer lite bilder ;)

                                                  :)


Mumsiga Gelehjärtan:D


GLAD ALLA ♥ DAG!

  Deltävling 2

     Skrivet: 2010-02-13 / 22:07:22 Kategori: Dagboken
Hej alla Melodifestival-freak!. Kollade ni på Melodifestivalen ikväll? Det gjorde iaf jag. Jag hejadepå dom som gick vidare till final och då kan ni nog själva lista ut vilka det är.

Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat bloggen men jag har inte haft tid för att jag har spelat matcher idag. Och jag kom hem vid 19:00! så det har varit en lång dag för mig idag. Tänk mitt lag är en av dom 4 bästa 97 lagen i Stockholm i handboll och vi är bara 98:or!!. Aja nu ska jag gå och lägga mig för det är en dag i morgon också så jag skriver mer i morgon. GODNATT!;).

  Lång Paus

     Skrivet: 2010-02-12 / 22:22:00 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Sitter just nu och chattar lite med min bästis. Ska gå och lägga mig efter Lets Dance eftersom att jag är ganska trött och så. Ska spela match i morgon så det är också en av anledningarna till att jag vill gå och lägga mig ganska tidigt. Lets Dance börjar ganska snart så jag ska gå ner och hämta lite dricka.
Jag har inget annat att skriva just nu så i dag kommer det att bli så att jag gör en till Dagens Fråga men då gör jag ingen i morgon.

VILKA HEJAR NI PÅ ?
JAG HEJAR IAF PÅ MATTIAS & CECILIA. (Cecilia var min gamla danslärare=)

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-02-12 / 19:54:18 Kategori: Dagens Låt


Den är låte är skitbra och passar ju till Lets Dance som börjar om ungefär 7 min

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-02-12 / 18:34:36 Kategori: Dagens Fråga
Hello sitter och läser en bok nu. Jag tänkte att jag skulle köra dagens fråga idag så här kommer den.

  Sorry:D

     Skrivet: 2010-02-12 / 15:57:38 Kategori: Dagboken
Jag vet att jag skulle uppdatera för en kvart sen kanske men jag orkade inte sätta mig vid datan utan jag kollade på tv istället -.-. Jag ska snart i väg för att hämta min syster så jag tror att jag bloggar mer sedan:)

  Hello!

     Skrivet: 2010-02-12 / 14:16:08 Kategori: Dagboken
Hej bloggvänner!
Jag är ledsen för att jag inte bloggade i går men jag hade helt enkelt inte lust. En kompis kom till mig efter att jag hade ätit middag så jag hade ingen lust att uppdatera då. Nu kollar jag bara på tv och så. Iaf så tänkte jag blogga lite senare så ni får ha en fortsatt trevlig fredagseftermiddag. Återkommer med ett inlägg vid 15:30 nu ska jag bara slappa!:)

  Bloggar sen

     Skrivet: 2010-02-11 / 18:17:11 Kategori: Dagboken
Hej! jag ska äta middag nu så jag bloggar mer senare.
;)

  Godnatt!

     Skrivet: 2010-02-10 / 20:52:46 Kategori: Dagboken
Hello!
Kom hem för ungefär en timme sen. Jag var på handbollsträning och i dag vart det en lite annorlunda träning. Först så gick vi iaf upp till "spegelrummet" för att köra lite fys-träning och sedan då träningen började så skulle några i mitt lag köra träningsmatch mot 97:orna(jag var också med ). Jag tror inte att vi vann men det var iaf kul att spela mot dom ;). Sedan gick vi upp i "spegelrummet" igen och så köra vi fys till träningen var slut. Nu har jag skitont i armarna, axlarna osv. :(.

Vet ej vad jag ska kolla på idag ................. eller nu vet jag :D. Jag tänkte berätta lite om dan i skolan innan jag går och lägger mig. Jag vaknade, klädde på mig, åt frukost osv. Sedan mötte jag min bästis ;). Och vi gick tillsammans till skolan. Vi började att läsa för att sedan gå över på några mattetal. Fick lite komplimanger av några tjejer i klassen:D (jag nämner oftas inte namn i min blogg så ni vet ;)). Sedan vart det rast. Efter rasten så gick vi igenom Nationella test prov(alltså inte riktiga prov). Det gick rätt så bra för mig, Jag hade 19 rätt av 22. En i min klass hade alla rätt ;O. Men sedan så hade vi engelska och jag hade glömt att göra en sida på Engelska test provet så jag fick göra den medans dom andra gick igenom Test provet. Jag tror att jag hade alla rätt på det för jag tycker att engelska är både tråkigt och roligt men det beror på vad vi gör:). Sedan körde vi nån lek ute ( det var iiiskalllt!) :S och sedan var det lunch. Efter lunchen hade vi Syslöjd och då gjorde jag en kudde :D. Sedan bar det av hemåt , väl hemma så kollade jag bara på tv och fixade lite saker på datorn.


Jag brukar aldrig skriva så här mycket för att jag nästan aldrig har tid men i dag har ni en del att läsa hihi:D.
Snart ska jag sova så jag skriver mer i morgon.

  Best Friends 1   


  Sorry

     Skrivet: 2010-02-10 / 15:54:11 Kategori: Dagboken
Hej!
Kom hem från skolan för nån timme sen och sen dess har jag inte gjort nåt speciellt. Ska i väg på träning om nån timme eller så så jag ska börja att packa lite och så. Men gör inte nåt spec just nu. Tror att jag ska ta en dusch om en stund. Bloggar mer innan jag åker till träningen ;).
PS. Förlåt för dålig update :S

  Foki and Melba.se

     Skrivet: 2010-02-08 / 21:33:51 Kategori: Dagboken

Hej alla bloggare!
Jag är med i en tävling hos Foki där man kan vinna en valfri sak från Melba.se.
Här är det som jag har valt!:).

Blogg.se är ganska trögt nu så jag bloggar mer i morgon, Hejdå!:)

  Trött-.-

     Skrivet: 2010-02-08 / 21:14:20 Kategori: Dagens Fråga
Hej!
Orkar inte göra nåt annat än att blogga just nu. Jag funderar på att börja videoblogga men jag vet inte. Jag har inget att skriva om så jag lägger ut Dagens Fråga nu med detsamma. Skriver mer sen:)
Ps. Onödigt inlägg;).
Ps2. Kommer ett nytt inlägg strax ;)

  Stjupid

     Skrivet: 2010-02-08 / 14:09:49 Kategori: Dagboken
DHej bloggen!
Dagen i skolan har varit bra förutom att jag har sårat min bästis och det gör ont i hela kroppen nu, Jag har ingen lust att göra nåt annat än att blogga just nu:(. Att se sin bästis gråta är det man helst inte vill se. Jag hoppas att hon kan förlåta mig för att jag har varit så dum på sista tiden. Dum som jag är så hjälpte jag ju såklart till att städa lite efter sista lektionen och då glömde jag totalt bort henne vilket jag inte skulle ha gjort. Jag känner mig som världens sämsta person och jag vet inte om jag har nån lust att gå på träningen. Jag fattar bara inte hur jag kunnat vara så DUM!. Jag menar jag vet själv hur det är att bli sårad och så men att se nån annan bli sårad det är ännu värre. Jag måste skärpa mig för annars kanske jag förlorsr min allra bästa vän :S. Aja skriver mer senare :<

  Handboll

     Skrivet: 2010-02-07 / 10:55:14 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag kom hem från handbollen för en stund sen och jag har precis duschat. Vi vann matchen med 21-8 tror jag, vilket är ett bra resultat:). Nu ska jag ta det lugnt i några timmar innan det är dags för träning som börjar 14:30. Och då kan man ju undra varför Matcher och träning på samma dag ?. Aja ska äta lunch nu så jag skriver mer sen.

  Melodifestivalen 2010

     Skrivet: 2010-02-06 / 22:34:40 Kategori: Dagboken
Hej!
Kom upp från vardagsrummet för en stund sen. När sista låten i kvällen deltävling spelade så i början tyckte jag att den var bra men han sjöng ju nästan samma sak hela tiden så den var inte så bra längre. Dom låtar som jag tyckte om mest i kväll var:


det var inte den ända men jag kunde inte hitta några klipp på dom andra låtarna.
Har en fortsatt bra kväll ;) See you tomorrow

  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-02-06 / 18:41:33 Kategori: Dagens Fråga

  I ♥ Saturdays

     Skrivet: 2010-02-06 / 18:24:09 Kategori: Dagboken
Hej!♥

I kväll tror jag att det blir en slags kväll med familjen(Familjekväll). Har inte lust att ringa nån kompis och fråga om vi kan göra nåt just nu men om nån vill så kan vi ju såklart göra nåt :). Ska iaf snart äta middag och sedan så ska jag kolla på Melodifestivalen med familjen. Jag gillar dagar då man bara tar det lungt och är med familjen, Men kompisarna är betydligt roligare att vara med. L + A= BVFA sa vi inte så bästis?♥. Nu ska jag bara ta det lungt och lyssna på lite musik så jag skriver mer sen igen ;).

  Ann-So Tipsar ;)

     Skrivet: 2010-02-06 / 16:11:05 Kategori: Ann-So Tipsar
Så!
Det var ett tag sedan jag körde Ann-So tipsar då jag tänkte att jag kör det nu när det ändå är helg;).
 
Dagboken av Laura Trenter.
Det är den första boken om en kille som heter Gilbert och jag har själv läst den. Jag lovar att man kommer att fastna i den, man vill bara läsa mer och mer så om du söker efter en bra bok om äventyr så är denna boken helt klart rätt. Om jag får säga det själv så kunde jag inte sluta att läsa boken utan jag var tvungen att få veta hur det gick hela tiden.

Här kommer lite text som handlar om själva boken:
Det är någonting mycket märkligt med Micke. Gilbert har alltid vetat det. Det är inte bara det att Mickes förra fru dog under mystiska omständigheter eller att han har en del märkliga jobb - som till exempel att segla lyxjakter till Västindien. Det är något annat också. Någonting som Gilbert inte riktigt kan sätta fingret på.
Nu ska de fira jul med Linns familj på en båt på den gamla svenskön St Barth. Gilbert och Linn kommer en skum gåta på spåren och det verkar som om Micke är inblandad! Men hur? Har de mystiska meddelandena de hittade på den öde ön något med gåtan att göra? Och vem är egentligen Fredag?

 
Denna bok är ett mkt bra tips för dom som är bokslukare vilket jag är;).
Dom som är i åldern 10-13 år skulle nog tycka om den här boken.

Jag avslutar med en bild på boken.

  Melodifestivalen 2010

     Skrivet: 2010-02-06 / 13:58:03 Kategori: Dagboken
HEJ!
Nu är jag redo för Melodifestivalen som börjar i kväll kl 20:00 på SVT1. Har nämligen varit och köpt lite godis och så har vi köpt en tidning som handlar om Melodifestivalen ;). Jag har också hunnit med att städa hela mitt rum. Och så har jag förstås ätit lunch;).Jag tänkte också visa lite bilder från min kamera så här kommer dom.
Liten bild på mig :P

En rolig sak som min syster fick på sitt kalas

OK! den här bilden har inte jag tagit men den är Assöt!!.

Jag har mera bilder men jag har ingen lust att visa upp dom just nu ;). Bloggar mer senare igen :)

  Städdag

     Skrivet: 2010-02-06 / 11:37:33 Kategori: Dagboken

Hello!
Idag är det dags att städa mitt rum(det är typ alltid smutsigt:D). Jag har också en del andra saker att ta itu med. Så detta kommer att bli en städdag för mig vilket betyder att jag inte kommer att blogga så mkt förens på kvällen tror jag, Man vill ju inte missa Melodifestivalen ;). Men nu ska jag fortsätta så jag bloggar mer sen :).

  Frågestund Avslutad

     Skrivet: 2010-02-05 / 14:17:25 Kategori: Dagens Fråga
Hello! Har precis kommit hem från skolan så jag tänkte avsluta frågestunden nu!.
Här kommer iaf Svaren ;).

Från linnea
vad är din favorit rätt?:

Svar: Tacos=)

vad är din hobby?:

Att virka och sticka:) HANDBOLL SÅKLART!:D

vem är din bästa kompis?:

Linnea<3

vem är din idol?:

Westlife

vad gillar du för musik?:

Pop och Schlager

har du nån pojkvän?:

Nepp

hur många syskon har du?:

1

vad är ditt favorit djur?:

Katt=)

vad vill du bli när du blir stor?:

Veterinär tror jag :)


Det var inga fler frågor så jag skriver mer sedan. Det är ju trots allt Fredag idag =)

  4 Februari

     Skrivet: 2010-02-04 / 15:57:09 Kategori: Dagboken
Hello bloggen!
Jag har funderat lite med det här med att ha blogg, är det verkligen värt all stress och all tid som man lägger ner på den. Jag menar, En blogg är ju som en dagbok elr ens inre tankar och ideer om livet och det som händer på dagarna. Jag har haft min blogg ända sedan Juni 09 tror jag och jag har ju inte bloggat så mkt varje dag men det är ändå några som kommer och besöker den lite då och då och dom slänger in nån kommentar ibland och om man får beröm så blir man ju glad.Internet är ju så viktigt för nästa alla nuförtiden. Inklusive mig =). Jag kan inte vara utan dator i en dag för då känns det som att hela världen står still (om man inte är med kompisar förstås:).

UPDATE: Ska gå och hämta syster nu så jag bloggar senare igen ;)

  Sämsta dagen

     Skrivet: 2010-02-03 / 21:37:01 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Idag fick min klass skäll i våran skola för att några hade varit inne så vi bröt alla löften som vi hade med våran lärare och jag är skitledsen:(. Jag gjorde inte nåt men hela klassen får stå för det som endast några har gjort och det är skittråkigt. Aja dan har inte bara varit dålig. På träningen hade vi skitkul elr iaf jag. Det har inte hänt så mkt mer i dag men den här  dagen vill jag ändå bara glömma:(.

  Frågestund!

     Skrivet: 2010-02-02 / 19:49:03 Kategori: Dagens Fråga


FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

  Rolig dag =)

     Skrivet: 2010-02-02 / 19:22:32 Kategori: Dagboken
Hello bloggen!
Jag har inte haft tid att uppdatera i dag eftersom att jag har varit med fia och bästis. Vi hade askul även fast vi inte gjorde så mkt. Vi körde lite Land, Stad..... Men sen så skulle dom hem och jag skulle äta så det var lite tråkigt :(. Men vi hade iaf jättekul så jag är nöjd med dan.

Imorse så mådde jag asdåligt. Jag hade ont i magen och allting men det var för att jag tog den andra Svininfluensa spruta igår :S. Det gjorde inte ont men idag har jag skitont i armen och det var typ 11 stycken som var sjuka i min klass och vi är liksom 30 st när alla är friska  men det gjorde inget för att det var bara skönt när det var så många borta. Nu ska jag läsa en bok som jag har lånade på bibblan så jag skriver mer senare ;).

  Min Kamera

     Skrivet: 2010-02-01 / 21:29:30 Kategori: Bilder 2009/2010

Hej där!
Jag har ätit mat för inte så länge sen och snart ska jag sova så jag tänkte bara berätta lite om min kamera som egentligen var min mammas gamla.
FAKTA:
TYP: NIKON COOLPIX 5600 MED 5,1 MEGAPIXLAR
3X OPTISK ZOOM
BILDSTABELISATOR
PS. DENNA KAMERA ÄR SOM SAGT GANSKA GAMMAL SÅ DEN
FINNS EJ UTE I AFFÄRERNA NÅT MER TROR JAG MEN ÄVEN
FAST DET BARA ÄR 5,1 MEGAPIXLAR SÅ TAR DEN LIKA BRA KORT SOM
EN DIGITALKAMERA SOM HAR 12 MEGAPIXLAR.
LITE BILDER SOM JAG HAR TAGIT MED DEN KOMMER LÄNGRE NER
I DETTA INLÄGG ;)

Och här kommer lite bilder som jag har tagit med den.  Ny header

     Skrivet: 2010-02-01 / 16:11:22 Kategori: Dagboken
Hej!
Som ni kanske vet så tröttnar jag ganska ofta på mina headers men den här kommer jag att ha ganska länge tror jag ;) Lite senare kommer jag att göra ett inlägg om vad min kamera som jag har tagit bilderna i headern heter men nu måste jag gå i väg och hämta min syster så jag bloggar sen igen :)