Bloggpaus?

     Skrivet: 2010-01-31 / 18:14:37 Kategori: Dagboken

hello my friends!
Jag funderar på att ta en bloggpaus men jag tänker mest på alla mina besökare och så.......
Så för eran skull så tar jag inte bloggpaus nu. Jag vet att det har varit lite halvkass uppdatering på bloggen men jag har haft mkt att göra i helgen och i går hjälpte jag och min bästis till på min lillasysters kalas. Och jag vill verkligen tacka min bästis som ställde upp för mig och mamma i Lördags och som tack så fick hon en av dom oöppnade Prinssestårtorna.

Efter Sportlovet så kommer det komma en sak för mig och min klass (och alla andra i femman) som heter Nationella Prov och jag är så rädd att jag inte ska klara det så jag pluggar som en galning och under dom 4 veckorna kommer jag att ta en väldigt lång bloggpaus så ni vet för jag klarar inte av att göra Nationella Prov och blogga samtidigt så ni inte blir förvånade för att det närmar sig och det är bara 4 veckor kvar :S.

Men nu ska jag äta middag, bloggar mer senare:)

  I know!

     Skrivet: 2010-01-29 / 19:27:22 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Jag vet att det inte har varit världens bästa update idag och jag har mkt att göra ihelgen så det kommer nog inte att bli så mkt bloggande alls. I morgon har jag match kl 10:00 och sen så ska vi fixa inför min lillasysters kalas som är i morgon det också så jag och min kompis har suttit här hela dan och fixa och för en halv timme sen så var vi och handlade. Men nu måste jag äta så jag skriver sen ..............

  Sorry!!!

     Skrivet: 2010-01-28 / 21:49:28 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat i dag men jag har inte haft nån lust. Jag bloggar imorgon istället ;).
Vi hörs imorgon!

  Läs & Kommentera

     Skrivet: 2010-01-27 / 21:30:24 Kategori: Dagboken
Hej! det skulle vara mkt roligare om nån kunde kommentera här för att då skulle jag nog skriva lite mer på dagarna men jag känner att nu har jag ingen lust. PS. Jag har gjort en blogg med min bästis som enbart handlar om en hemsida som heter www.panfu.se och min och min bästis blogg heter www.panfusstjarna.blogg.se
Det var allt för i dag vi hörs imorgon ;).

  Tisdag

     Skrivet: 2010-01-27 / 15:56:35 Kategori: Dagboken
Hej! I går så glömde jag att skriva vad jag gjorde så här kommer allting som jag gjorde i går och jag kan lova er att det är ganska mycket!.
Vi samlades vid skolan 8:15 och sen åkte vi i väg till Rudan där vi elr jag och min klass skulle vara. Under dagen där var jag med min bästis sim går i samma klass som jag. När vi kom dit så började vi med att åka skridskor men min kompis orkade inte åka så länge så jag åkte i stället med en annan och vi åkte nästan runt hela sjön och jag kan lova er att det var jobbigt eftersom att Rudans sjö var jättestor men det var iaf kul att åka;). Sen började jag också att frysa skitmycket så jag gick upp till Huset för att värma mig. Och där inne så bestämde vi att vi skulle äta lunchen som Skolan fixade, Det var Hamburgare (mmmm!) och en Festis. Sedan ville Min kompis åka skidor och det ville jag också så vi lånade ett par men jag hann inte åka för då skulle vi åka hem:(. På tåget hem så hade vi askul!. Sedan gick jag och min bästis hem och när jag kom hem så tog jag en dusch!(skönt!).

Idag blev det ett ganska långt inlägg men nu måste jag gå och hämta min syster så jag skriver sen igen när jag har kommit hem.

  Veckans Tips!

     Skrivet: 2010-01-27 / 15:10:24 Kategori: Ann-So Tipsar
Hallå där!
Här kommer Veckans smyckestips( enligt mig:).
Jag älskar Örhängen och därför har jag denna vecka valt ett par örhängen från Betties Galleria
Detta är ett par söta prinsseskronor i guld med skimrande kristaller som bara kostar 99kr!.
Ps. Finns också i Silver :).

  Önskelista

     Skrivet: 2010-01-26 / 18:42:08 Kategori: Dagboken

 Hej! Jag vet att jag skulle skriva förut men jag orkade inte-.-.
Iaf så fyller jag år snart och då ska jag ju såklart önska mig nånting men jag vet inte om jag kommer att ha kalas??. Vi får se, Men det är nästan 30 dagar kvar till min Födelsedag och då har jag skrivit ner vad jag önskar mig i Födelsedagspresent. Det är inte mkt alls men det här är iaf det jag önskar mig:

  The Best Week EVER!

     Skrivet: 2010-01-26 / 17:44:39 Kategori: Dagboken
Japp, rubriken beskriver allt!. Detta är den bästa veckan på länge!. Imorgon ska jag gå och kolla på min nya skola som jag kanske ska börja i efter 5:an och det ska bli ganska kul för att i den skolan så har man ett eget skåp och sånt och jag går bara i 5:an nu i en annan skola så vi har ett klassrum.
Återkommer strax med ett inlägg

  Remind Michael Jackson!

     Skrivet: 2010-01-26 / 17:32:12 Kategori: Dagens Låt

  Nemas Problemas

     Skrivet: 2010-01-25 / 21:56:34 Kategori: Dagboken
Hejhej!
Jag skriver imorgon har haft problemo i dag så jag har inte hunnit skriva särskilt mkt.
See you tomorrow;)

  Ny Vecka

     Skrivet: 2010-01-25 / 15:53:31 Kategori: Dagboken
Hej! Nu är det som vanligt en ny vecka och jag ska på träning som alla Måndagar idag =).
Den här veckan har ytterst många saker så jag skriver ner mina planer här så ni vet vad jag ska göra under Veckan=):

  Hemma

     Skrivet: 2010-01-24 / 14:12:33 Kategori: Dagboken
Hehe jag vet att överskriften alltid blir samma men det är inte den som räknas utan det är innehållet som räknas ;). Jag kom hem för en stund sen, Vi vann första matchen med 18-9 och andra matchen med 34-4 så visst är det ett bra lag som jag spelar i. Har iaf precis ätit lunch och resten av dagen går nog åt till att slappa, gå igenom läxorna och datorn såklart :). Just nu chattar jag med en kompis på Msn, kommer nog att fortsätta med det till det är dags att ta itu med läxorna.
Vi hörs senare......

  Tidig morgon!

     Skrivet: 2010-01-24 / 08:16:24 Kategori: Dagboken
Hej!! ska i väg på handboll nu så jag skriver bara detta jättesnabbt ;)

DAGENS VILL HA: Nya kläder :D
DAGENS KLÄDSEL:Matchkläder 
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS LÅT: Ke$ha- Tik Tok
DAGENS PLANER:?
DAGENS SAKNAD: BVFA
DAGENS DUMMASTE: ?
DAGENS MISSLYCKANDE: ?
DAGENS KÖP: ?
DAGENS GODIS: Godissnören
DAGENS HUMÖR:Glad:)
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE:?(inget en så länge :P) 

  Hemma

     Skrivet: 2010-01-23 / 16:42:37 Kategori: Dagboken
Elr ja, jag har varit hemma ganska länge men jag har inte orkat uppdatera utan i stället har jag fixat med designen. Header är jag väldigt nöjd med även fast jag inte gjorde den i Photoshop utan i ett annat program som heter Photoscape och det är minst lika bra som Photoshop. Jag ska fortsätta lite till och sedan kanske jag ringer en kompis elr så man vet aldrig ;).
vi hörs sen

  Lördag!

     Skrivet: 2010-01-23 / 12:15:19 Kategori: Dagboken
Hallå där!
Hos mig är det en härlig dag och jag och min familj ska snart ut och handla lite och sånt...
tänk att snön fortfarande är kvar!! det är så härligt och jag hoppas att den stannar kvar till min födelsedag ;).
Jag måste fixa lite saker innan vi åker i väg så jag bloggar senare.

  Kollar på Let`s Dance

     Skrivet: 2010-01-22 / 22:54:28 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej håller på och laddar in lite bilder och så men det vill inte funka, kollar iaf på Lets Dance nu och jag hejar på Cecilia & Mattias ;).  Här kommer en bild som jag tog med min kamera i torsdags ;)
Vi hörs imorgon!

  Dagens Fråga

     Skrivet: 2010-01-22 / 16:25:40 Kategori: Dagens Fråga

  Äntligen Fredag!

     Skrivet: 2010-01-22 / 16:15:24 Kategori: Dagboken

Äntligen är det Fredag!, Jag har längtat som tusan efter helgen den här veckan eftersom att jag konstigt nog har varit jättetrött den här veckan även fast jag har sovit så mkt. I kväll ska jag ha lite fredagsmys med familjen tror jag elr annars så ringer jag nån kompis men vi får se ;). Som ni kanske ser så har jag " förnyat" Min musikspelare elr inte förnyat men jag har satt in några nya låtar och så....
Nu ska jag ta en dusch så vi hörs sen :)

  Ny Header

     Skrivet: 2010-01-21 / 16:09:24 Kategori: Dagboken
Så där nu har jag gjort en ny header för jag tröttnade på den andra men nu måste jag iväg för att hämta min syster så vi ses senare ;)

  Snart är det Torsdagsmys

     Skrivet: 2010-01-21 / 14:07:38 Kategori: Dagboken

Hello!
hehe ja rubriken säger allt(skoja). Men iaf så kom jag hem från skolan nyss och resten av dagen är det pluggning som gäller. Måste också städa i mitt rum för det ser ut som att det har varit en bomb där inne :D.
Hörs sen :)

  Trött-.-

     Skrivet: 2010-01-20 / 21:52:04 Kategori: Dagboken
Hej jag har haft fullt upp idag och jag är jättetrött så jag uppdaterar imorgon i stället, Godnatt! zZzZzZ(:D)

  Dålig kläddag =(

     Skrivet: 2010-01-19 / 18:52:58 Kategori: Dagboken
Hej!
Idag har jag haft en mer elr mindre dåligt kläddag=(. Inte särskilt roligt, på morgonen och så gick det bra men sen vid halv fem när jag skulle gå och hämta min syster så precis innan råkade jag hälla vatten på hela min jacka(men den är torr nu :D) Och sen kunde jag inte hitta mina skor så jag fick ha fin kläder på mig för att jag har städat lite i mitt rum och alla smutskläder är tvättade nu (skönt) resten av kvällen ska jag bl.a kolla på handboll men annars har jag inget speciellt för mig. Skriver mer sen ;)

  Perfekt dag(nooooooooooooooooot)

     Skrivet: 2010-01-17 / 19:02:53 Kategori: Dagboken
Hej:(
Den här dagen är den allra sämsta dagen i mitt liv!!. Inte nog med det att min lillasyster har fått en likadan mobil som min bästis utan nu är jag så jävla sur på min lillasyster men jag kan inte skriva mer för nu ska jag spela bingolotto-.-
Saknar dig :(

  BVFA!

     Skrivet: 2010-01-17 / 18:51:06 Kategori: Dagboken
DETTA INLÄGG ÄR ENDAST TILL MIN KÄRA OCH ÄLSKADE BÄSTIS , VI HAR GÅTT IGENOM MKT TILLSAMMANS OCH KOMMER ALLTID ATT VAR BVFA=BÄSTS VÄNNER FÖRALLTID. SÅ OM DU MIN ALLRA KÄRASTE VÄN LÄSER DETTA SÅ LOVAR JAG HÄR MED ATT ALDRIG SVIKA DIG OCH TRO PÅ DIG. DET ÄR DU OCH JAG OCH INGEN ANNAN, JAG ÄLSKAR DIG SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT MYCKET!!!.

 I Love YouBVFA
 





  Goodmorning my blog

     Skrivet: 2010-01-17 / 10:13:25 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Vaknade kl 9 idag haha världsrekord i att vakna tidigt för mig :D. Hur som helst så ska jag inte göra så mkt alls i dag möjligtvis plugga lite och sånt men annars så har jag inget speciellt för mig just nu. Lite senare vid halv tre ska jag på träning men det är ett tag kvar dit så det kommer nog att bli ganska många inlägg idag :)
Vi ses senare ;)

  BESÖKSREKORD IGEN

     Skrivet: 2010-01-16 / 20:35:35 Kategori: Dagboken
Hallå där alla ni söta läsare som ramlar in här, jag vet inte var ni kommer ifrån men jag hoppas att ni kan stanna ;). Det är så kul med så många som läser min blogg, i går hade jag 33 besökare!, jag vet att det inte är så mycket men jag är ändå superglad nu!
Nu till mkt viktigare saker nämligen vad som har hänt mig idag(skoja:D)
Iaf så har jag spelat 2 matcher på olika ställen idag, en i hallen där jag tränar och en i Tumba. Den första matchen vann vi och i den andra vart det lika 6-6. Jag är mkt nöjd med matcherna. Sedan när jag kom hem så fikade jag lite och sen duschade jag och sen ringde min bästis och frågade om vi kunde göra nåt, jag svarade ju såklart Ja men vi hittade inte på nåt roligt att göra och sen skulle hon hem och äta :(.
Sedan var det min tur att äta middag och nu så ska jag kolla på en film så vi ses senare ;)

  Fredag!!!

     Skrivet: 2010-01-15 / 19:53:37 Kategori: Dagboken
Hej! det som jag skrev nyss råkade raderas innan jag hade publicerat det så det kommer lite senare ska kolla på Lets Dance som börjar snart ses sen ;)

  Snart e det Fredagsmys...........

     Skrivet: 2010-01-15 / 15:01:31 Kategori: Dagens Låt
Haha här kommer dagens låt, diggar verkligen den (NOT!)

  ZzZzZ..........

     Skrivet: 2010-01-14 / 21:54:29 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag är så himla trött så att jag ska gå och lägga mig precis efter detta inlägg-.-. Jag spelade match 19:20 och 20:00 så gissa om jag är trött?! -.-. Jag orkar inte skriva mer, håller på att somna vid datorn så vi får höras i morgon :)

  Nu ska Julen UT!

     Skrivet: 2010-01-14 / 17:34:22 Kategori: Dagboken
Så!
Jag vet att det är lite sent elr ja en dag försent men nu har jag tagigt ut julen ur min blogg och om ni undrar varför jag har snön kvar så kommer jag att ha kvar snön ända tills att det har blivit vår här i Sverige så när snön är borta från min blogg så är den också borta i Sverige.
Jag måste äta middag nu och sedan ska jag iväg för att spela match så jag skriver kanske när jag har kommit hem men det kommer att bli sent det kan jag lova er.

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-01-14 / 17:27:40 Kategori: Dagens Låt
Så bra!!!


  Dagens Fråga!

     Skrivet: 2010-01-14 / 17:22:48 Kategori: Dagens Fråga

  Helg snart

     Skrivet: 2010-01-14 / 17:15:29 Kategori: Dagboken
Hej!
Snart är det helg och jag har mkt att göra inför helgen ;). Idag ska jag spela 2 matcher och imorgon måste jag hjälpa min lilla syster -.- (som vanligt!). Resten av helgen ska jag nog ha matcher och sånt.... men jag ska ju vara med kompisar i helgen också så det blir inte så tråkigt. orkar inte skriva mer just nu för att jag måste packa lite skaker och äta middag, skriver mer sen.

  ?

     Skrivet: 2010-01-13 / 21:14:38 Kategori: Dagboken
Hej! Ursäkta rubriken men jag kom inte på vad jag skulle skriva där :D
Jag är ledsen för att jag inte uppdaterade när jag sa att jag skulle men efter träningen så var jag och mamma tvungna att åka till Centrum och handla lite och sedan när jag kom hem så var kl redan 20:15 så jag åt middag och nu sitter jag här. Eftersom att jag inte har hunnit slänga in inlägg lite då och då så kanske jag slänger in några
fler inlägg innan jag går och lägger mig

  bråttom!!

     Skrivet: 2010-01-13 / 16:50:06 Kategori: Dagboken

Hej!!!!!
Jag kan inte skriva nu, ska på träning om en kvart så jag uppdaterar ungefär vid halv åtta igen när jag har kommit hem ;)

  Bad Update

     Skrivet: 2010-01-12 / 22:03:39 Kategori: Dagboken
Hej!!!
Jag vet, det har varit skitdålig uppdatering det är typ världsrekord!(för mig ;P).
Iaf så har jag inte skrivit på ett tag för jag har inte hunnit elr haft lust -.-. Jag ska kanske ta bort bloggen men vi får se...... Jag kan inte skriva nåt mer nu för jag måste gå och lägga mig direkt så jag skriver mer i morgon, det hände ändå inte så mycket i dag :(

  Lång dag

     Skrivet: 2010-01-09 / 23:21:29 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Idag vaknade jag vid 9, sen åt jag frukost och så skulle vi i väg lite senare för att handla lite saker.
När vi kom hem var kl nästan halv 4 och sedan ringde en kompis och vi bestämde att vi skulle åka Skridskor vid min skola. När vi kom hem så hade vi inget att göra. Kollade bara på tv lite och sånt. Sen var jag tvungen att äta middag, Sedan kollade vi på en film som var 1h 33 min och den var inte så bra så det vart tråkigt....
Nu måste jag sova, vi ses imorgon<3

  Hemma ( skulle ha varit publicerat i går)

     Skrivet: 2010-01-09 / 20:09:58 Kategori: Dagboken
Hej!
Nu är jag hemma! elr jag har varit det en stund men jag har inte orkat att skriva för jag är ganska trött.
det är skönt att jag inte har nån match imorgon men vad ska jag göra då da?, jag hittar väl på nåt ;).

Iaf så hade jag jätteroligt idag med min bästis! vi träffade också några till som går i min klass. Det var jättekul!, Det var  Sverige- Portugal men alla sittplaster elr iaf nästan alla var slut så vi fick ståplatser i stället men vi satt iaf. Vi köpte lite godis och hejade på SVERIGE!, och dom vann med 36-24. Första halvlek var spännande men sen hade Sverige ledning med 11 mål i  andra så då var det inte då spännande längre....
nu tror inte jag att jag orkar skriva mer men vi ses senare ! elr imorgon ;)

  Ska iväg

     Skrivet: 2010-01-08 / 15:43:12 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag hinner inte skriva nu, ska i väg snart och kolla på en match i Eriksdalshallen vet inte vilka som ska spela men sak samma ;). ska gå om en kvart elr så. Och glöm nu inte att kolla på Let`s Dance som börjar i kväll 20:00 :).
Uppdaterar så fort jag har kommit hem ses senare<3.

  Hinner inte...........

     Skrivet: 2010-01-07 / 18:00:57 Kategori: Dagboken
Hej, tyvärr hinner jag inte skriva nu en kompis kommer strax så vi ses senare ;)

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-01-06 / 18:39:43 Kategori: Dagens Låt
Dagens låt är så klart till Min syster som fyllde år 4 januari :)

  Sorry!!!

     Skrivet: 2010-01-06 / 18:21:04 Kategori: Dagboken
Hallå där & förlåt!!
I helgen och i resten av vecka alltså måndag,tisdag & onsdag har jag inte haft tid att blogga......
P.G.A att i Måndas fyllde min lilla syster 9 år(jag är 11,snart 12.) ETT STORT GRATTIS TILL HENNE!!.
Och resten av veckan så har jag haft fullt upp med att spela Winter Games( handbollscup i Tumba och Botkyrka).
Och efter en väldigt spännande final så stod det klart att segrarna var Mitt lag!!!. Jag själv spelade inte i finalen för mitt lag åkte ut i Kvartsfinalen :( .Ps. Vi hade två lag med i Cupen.

Nu ska jag först och främst berätta vad jag gjorde i Stan i Måndas.
När vi kom fram så var det väldigt kallt. Vi gick först till NK där dom alltid har Årets Julsaga, Men när vi kom fram så skulle dom PRECIS ta bort allt så vi hann inte se nånting :(. Nåja jag vart inte särsklit sur så vi gick istället i lite affärer och kollade och sedan lunch på Donken ;D. Efter att vi träffat några så åkte vi hem.
Snart ska jag äta Middag så jag skriver mer sen ;)

  Disney On Ice & Bio

     Skrivet: 2010-01-03 / 22:47:50 Kategori: Bilder 2009/2010
Så där ;)!.

Nu ska jag berätta lite om vad som hänt i helgen.....
 
I Lördas gick vi vid 17 till tåget för att åka in till Stockholm(Globen), Det tog 30 min. Sedan gick vi och köpte lite godis och sånt och sen gick vi in i Globen för att hitta dem rätta platserna, Där träffade jag min bästis och hennes mamma. Disney On Ice rekommenderas till Barnfamiljer för att det handlar om Mimmi, Musse, Långben,Kalle & Kajsa och mfl. som åker på is alltså på svenska så betyder det Disney På Is.

Idag har jag varit på Bio med min familj och en kompis, Vi såg Alvin och Gänget 2. Jag visste inte vad den första filmen handlade om eftersom att jag inte sett den så jag visste inte vad som väntade men den var iaf bra;).
Alvin & Gänget rekommenderas oxå till Barnfamiljer och framför allt Barn.

Nu kommer lite bilder från helgen.


Scenen där dom uppträder




Det var ganska mkt folk där inne ;O



Det var några apor som uppträdde där men det vart inte så bra bild










  Sämst-.-

     Skrivet: 2010-01-03 / 20:06:38 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag är ledsen för dålig uppdatering p.g.a att mitt Internet bara krånglar-.-.
Jag ska försöka uppdatera bättre men det är svårt nu när man har så mkt att göra för att Jullovet håller på att ta slut. Jag håller på att ladda upp bilder från helgen nu så det är på G.
Kommer mer mycket snart ;)

  Första Inlägget 2010

     Skrivet: 2010-01-01 / 18:34:00 Kategori: Dagboken
Hej!
Igår blev det ju som sagt ett nytt år, Det var jätteroligt med alla fyrverkerier och tanken på att det faktiskt var
2010 nu!!
. Jag hade jätteroligt i går med min bästa vän;). Men vid 00:30 hade nästan alla slut på raketer så vi gick in.... Det är äntligen 2010!!.

Jag slänger in DAGENS FRÅGA
Med detsamma =)
HAR NI FÅTT NÅGRA JULKLAPPAR I ÅR?=)

Nu ska jag äta middag, är jättehungrig.
Vi ses och gott nytt år 2010