120829

     Skrivet: 2012-08-29 / 18:32:32 Kategori: Dagboken
Gammal bild från 2010
 
Hej!
Har haft en dag med lektioner och simprov i skolan. Skulle egentligen och klippa mig i dag, men klippoteket hade stängt p.g.a nån vattenskada. Typiskt. Så nu måste jag fara till Trångsund för att klippa mig... Awesome '-'
Funderar på att åka och shoppa nån dag eller se Läderlappen och Spindelmannen på bio nån, när jag inte har cup, träning, skola, läxor eller match. Måste även gå och ta den här Livmoderhalscancersprutan och ja. Så ser mitt liv ut för tillfället. Fullt upp hela tiden, fast ibland kan det faktiskt vara skönt c:

  Plugg

     Skrivet: 2012-08-27 / 16:36:22 Kategori: Dagboken
Sitter med en engelska presentation för tillfället. Kom hem vid 14.30.
Ska fortsätta med So och matte sen. Hörs c:

  The Weekend

     Skrivet: 2012-08-26 / 21:33:51 Kategori: Dagboken
Hej!
Har haft en otroligt bra helg på Åland med laget. Har skrattat så att jag nästan kissat på mig, ätit massa gottgott, bakat, spelat match, tränat och träffat en massa folk. Det har varit så annorlunda jämfört med tidigare år, vi har fått ta eget ansvar m.m. Skulle faktiskt vilja påstå att detta har varit den bästa helgen på länge :3
 
 
Ska fixa lite inför imorgon då jag kommer att gå efter det nya schemat. Går från 09.10 - 14.10, skönt. Ska försöka få lite sömn nu. Godnatt c:

  Heart Skips A Beat

     Skrivet: 2012-08-23 / 14:23:41 Kategori: Dagboken
Torsdag idag, gick till Sjöängen med alla åttor och hade det som skulle kunna ha varit världens onödigaste skoldag. Vi var kanske där i en & en halvtimme innan det började ösregna. Tråkigt. Åt upp lunchen hemma. Ska snart iväg till kiropraktorn. Håller på att packa inför imorgon osv.
 
Avslutar med musik idag c:

  Skolstart

     Skrivet: 2012-08-22 / 20:11:00 Kategori: Dagboken
 
Så, här ser mitt schema ut för åttan. Går ju på tyska så jag börjar 09.10 på Måndagar & Tisdagar. Skönt c:
Annars är det ett ganska tufft schema men det visste jag att det skulle vara eftersom att åttan är ett tufft år i skolan. Men trots det så är jag faktiskt ganska nöjd '-'  
Nu när allting startar upp igen efter lovet så har jag fullt upp hela tiden. Imorgon står mentorsdag, besök hos kiropraktorn, packning & träning på schemat. På fredag åker jag iväg till Åland på träningsläger och blir där hela helgen. Längtar verkligen dit!
 
Ska strax göra mig en kesomacka och kolla på Dallas.
Godnatt

  Sista sommarlovsdagen

     Skrivet: 2012-08-21 / 22:39:25 Kategori: Dagboken
God kväll
Dagen har tillbringats hemma & på handbollsplanen. Känner mig faktiskt redo för skolan imorgon c: Längtar efter att få se nya schemat m.m, Hoppas att det är bra c: Ska fixa lite inför imorgon och sedan sova.
Godnatt!

  Där jag hänger min hatt

     Skrivet: 2012-08-20 / 23:38:36 Kategori: Dagboken
Ännu en bild från gronalund's instagram
 
Hej
Har haft en helt underbar dag på Gröna Lund. Hann åka massa saker och äta middag innan Norlie & KKV ställde sig på scenen. Stog & sjöng med lite i låtarna, kul att få se dom live c:
Trodde faktiskt att det skulle vara mycket mer folk än vad det var ^^
En underbar sista sommarkväll får avsluta detta sommarlov. Har bara en dag kvar nu, som är imorgon. Men den ska jag ägna åt städning & träning. Nu ska jag strax sova 8)
Hörs imorgon.

  Green groove

     Skrivet: 2012-08-20 / 13:21:50 Kategori: Dagboken
 
Blir det om man översätter Gröna Lund på engelska c;
Ska strax fara iväg till Grönan. Länge sen sist c:
Hörs ikväll.
 
(Bilden är från gronalund's instagram)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  A summer with rain

     Skrivet: 2012-08-19 / 18:31:00 Kategori: Dagboken
Även fast många dagar under detta sommarlov sett ut såhär, har jag faktiskt haft ett bättre och skönare sommarlov än jag kunnat föreställa mig. Har använt många av dess dagar till att ta det lungt & nu när det bara är 2½ dag kvar tills skolan så känner jag mig mer redo än någonsin. Otroligt konstigt '-', jag vill riktigt att sommarlovet ska vara slut än, det är klart att det hade varit kul med nån vecka till, men någongång måste den ju börja ^^. Det känns ändå som att det kommer att bli ett bra år, ett roligt år, fullt av nya utmaningar. Något som jag verkligen inte ser framemot är läxorna och speciellt sånt som tar 50 år att bli färdig med. Betygen är inte heller något jag ser framemot menmen... Jag längtar faktiskt lite efter att ha saker att göra och att gå upp tidigt på morgonen, då känns det inte som att man missar hela dagen. 
 
Ska försöka att njuta av de sista dagarna på lovet. Hörs c:

  Twittah'

     Skrivet: 2012-08-17 / 02:13:05 Kategori: Dagboken
Surfar runt lite på twitter atm.
Har suttit vid datorn hejla dan, int bra...
Ska väl far och släng me om en stund. Ska baka imorgon så, I'll better get some sleep c:
Godnatt.

  Oviktiga saker

     Skrivet: 2012-08-16 / 16:40:37 Kategori: Dagboken
Under de senast dagar har jag skaffat mig en kändiscrush, redigerat en lyricvideo, tränat, solat, surat över dåligt väder, sovit alldeles för mycket, städat halva huset, funderat på vad jag ska göra, läst, låtsats att jag var en potatis, drömt om utlandsresor & skolan, ätit mat, sett OS finalen i handboll, kollat på fotboll och gjort en massa annat ointressant. Så ser mitt liv ut just nu. Jag vaknar, funderar på vad jag ska göra och sen går jag och lägger mig igen. Mycket intressant c:

  New stuff

     Skrivet: 2012-08-11 / 20:58:50 Kategori: Nytt i garderoben
Converse All Star shoe / Champion backpack / H&M shirt

  Neutral

     Skrivet: 2012-08-10 / 10:52:00 Kategori: Självporträtt
Redo för sjön c:

  Senaste inköpen

     Skrivet: 2012-08-09 / 10:00:00 Kategori: Nytt i garderoben
H&M shirt / H&M dress / Gina Tricot hood/ H&M bikinibottom / H&M bikinibottom / H&M bikintop

  Absolut ingenting..

     Skrivet: 2012-08-07 / 16:58:51 Kategori: Dagboken
 har gjorts idag. Eller inte något speciellt iallafall. Sen jag vaknade så har jag ätit, läst massor & tömt tarmarna.
Min blogg suger verkligen och det ber jag om ursäkt för. Ska försöka att komma igång imorgon c:

  Sommarlovet är inte slut än

     Skrivet: 2012-08-05 / 22:36:10 Kategori: Dagboken
Men det känns nästan som det.
Har inhandlat lite saker till skolstarten, bland annat en kalender, pennor & en mapp.
Dagarna rullar sakta fram och man blir allt mer medveten om vilken dag i veckan det är.
Jag mår superbra & känner att jag klarar det här, jag klarar åttan. Jag ska iallafall göra mitt bästa. Fritidsaktiviteterna ligger i en annan kategori men jag känner att jag klarar vad som helst för tillfället. Jag ska ge den en chans till och sedan får vi se vad som händer c:

  Träningsvärk & strandbesök

     Skrivet: 2012-08-03 / 23:25:58 Kategori: Dagboken
Hej!
Sov till 10 idag. Hitta en jättebra träningsblogg för ett tag sedan som jag tycker att ni borde kolla inte. Testa några av övningarna som hon tipsade om. Dom var riktigt bra & nu har jag världens träningsvärk, skönt 8)
Tog en löparrunda på några km och sedan blev det långpromenad till stranden.
Ska strax lägga mig, har träning vid 10 imorgon...

  Sega dagar

     Skrivet: 2012-08-03 / 00:03:07 Kategori: Dagboken
Dessa dagar är dagar som jag använder till att vila upp mig, träna, äta bra mat och träna lite mer.
Har inte lust att blogga för tillfället. Försöker att njuta och ta till vara på dessa stunder, för att orka så mycket som möjligt när terminen drar igång...
Hoppas ni förstår ♥

  Handbollen

     Skrivet: 2012-08-01 / 23:59:37 Kategori: Funderingar
Har börjat fundera lite...
Vill jag verkligen fortsätta med handbollen?
 
När det gäller handbollen så vet jag ärligt talat inte...
På sista tiden har det börjat kännas så tråkigt, det känns som att jag inte vill åka och träna. Som att jag hellre skulle kunna träna på egen hand och få ut samma träning av egen träning som jag får av handbollen. Det känns inte heller som att jag värdesätter den särskilt mycket, allting är bara så jobbigt på träningarna. Alla utvecklas men jag själv blir bara sämre och sämre för varje säsong som går, allting är så svårt & även fast jag gör mitt allra yttersta så blir jag inte bättre. Så känns det iallafall. Men samtidigt så vill jag fortsätta p.g.a alla vänner och bekanta som jag lärt känna under alla dessa år. Började spela handboll 2008 så ja, jag har varit med ett tag. Då var det mest för att det var roligt, för att man lärde känna andra men också för att må bra. Ha en sund och aktiv livsstil. Det var riktigt kul i början & det är ju klart att det blir tuffare med åren men nu känns det bara som något väldigt tråkigt som jag inte värdesätter överhuvudtaget. Sorligt nog. Och det är därför jag överväger om jag ska sluta, fortsätta eller ta en paus. En paus kunde faktiskt vara ett bra alternativ att börja med så att jag får känna hur det är utan handboll i vardagen. Men samtidigt så skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan handboll. Den är liksom en del av mig...
 
Ville bara skriva av mig lite.