Plugg

     Skrivet: 2013-02-25 / 13:41:17 Kategori: Dagboken
Att plugga på sportlovet var inte riktigt något jag hade räknat med, men är sitter jag nu med ångest och en halvfärdig fördjupningsuppgift, så jag antar att det är dags att slänga i sig lite mat och få färdigt den så att jag kan göra roligare saker..

  1 vecka kvar

     Skrivet: 2013-02-17 / 20:07:20 Kategori: Dagboken
Det flyter på. Jag pluggar, tränar, spelar matcher, umgås och gör en massa annat kul. Nu är det bara en vecka kvar till Sportlovet och som jag längtar (!!). Ska åka till Åland, åka skidor, chilla och förhoppningsvis så hinner jag fixa lite med bloggen. Förändringar är påväg att ske och jag kan redan nu avslöja att bloggen kommer att ändra inriktning och bli mer personlig, detta eftersom att jag inte hinner fota så mycket. Mer om detta senare.
Ha en fin vecka allihopa c: det ramlar väl in något inlägg här imorgon, annars hörs vi på fredag :D

  130213

     Skrivet: 2013-02-13 / 16:26:33 Kategori: Dagboken
Min födelsedag närmar sig. Jag har 1000 läxor att göra. Det är sportlov snart och jag har insett att jag är efterbliven.
Mycket händer, har massor att lämna in på tills på Fredag. Jag vill så gärna blogga men jag hinner inte och när jag hinner är jag för lat. Trots att jag pluggar som en galning till proven, failar jag alltid och jag känner mig efterbliven, jag hänger inte med. Jag orkar inte mer. Jag bara orkar inte. För när inget lönar sig, varför ska man då fortsätta?
 
Slänger in nåt om jag har tid över men annars hörs vi nog inte förens Sportlovet. Måste plugga järnet nu. Bye.