-

     Skrivet: 2009-09-30 / 16:14:33 Kategori: Dagboken
Hej jag pallar inte skriva nån rubrik. Iaf i dag så kom jag hem vid 2 kollade lite på tv och sånt. Jag ska snart iväg på träning så jag kommer inte skriva så mycket men jag måste i väg och hämta min Syster så vi ses lite senare när jag kommer hem:)

  Sleeping Beauty

     Skrivet: 2009-09-29 / 22:21:23 Kategori: Dagboken
Ska strax gå och lägga mig så jag kommer inte att Skriva särskilt mycket. Iaf har under kvällen kollat lite på Idol, gjort klart mina läxor, Fikat och fixat lite saker tills imorgon. Om jag har tid så kanske jag hinner skriva ett Inlägg innan jag sticker till Skolan imorgon åå Varför tänkte jag inte på det i dag! Jag började ju 20 över åtta i dag och vi slutade tio över ett. Det var ganska skönt men det var jättekallt hela dagen brrrr!
Aja ska gå och lägga mig ni så see you later♥

  Dagens Fråga?!

     Skrivet: 2009-09-29 / 20:09:23 Kategori: Dagens Fråga
                          
                                  
Vad Tycker DU om min Blogg? E den bra, dålig, spännande, tråkigt, larvig. Ja vad tycker just du om min blogg? är den ful, fin, Konstig,bra ja du kan säga elr fråga vad som helst! det är upp till Dig. För att jag vill att min blogg ska vara Rolig och Intressant att följa så får du tycka till om du tycker något är fel elr så. Skicka gärna mail också=)

  You now it!

     Skrivet: 2009-09-29 / 19:49:51 Kategori: Dagboken
Hej  är ledsen för dåligt uppdatering men jag pallade inte att skriva igår för att jag vart så trött! Hela dagen i går gick så trögt!! Och sen när jag kom hem orkade jag inte nånting efter matchen. Iaf idag så har jag inte varit på träning eller så men jag va med en Friend<3 så jag kunde inte blogga:( Och jag gjorde läxorna med kompisen också och sen vart kl 18 så hon gick hem till sig och jag till mej. Jag ska försöka vara lite aktivare och kanske lära mig mobilblogga eller vad tycker ni my sweet darlings<3!? aja jag ska  Kolla på Idol snart och ta det lungt med en bok som jag lånade från bibblan. Och nu skriker min syster inne så att det ekar så jag måste hjälpa henne haha!
Vi ses senare:)

  Trög Måndag!

     Skrivet: 2009-09-28 / 16:01:19 Kategori: Dagboken

Hi!  idag har det varit en väldigt trög Måndag för mig!;) Dag har sakta men säkert flytit på som den ska men det har gått så sakta att jag nästan har blivit uttråkad av att sitta i skolan. Dagens började iaf med att jag vaknade av det högljudda regnet, Då klev jag upp , åt frukost, klädde på mig, och gick till Skolan. På morgonen skulle vi läsa och sen efter en trög matte var det dags för en ännu trögare Engelska och till sist Boring- Religion. Och när jag kom hem slängde jag mig i soffa och vilade lite och snart ska jag spela match i Östra (som våran hall heter)

Nu ska jag iaf försöka komma på fötterna och äta lite innan jag sticker i väg men matchen börjar inte förens lite över fem så vi ses ikväll:> Shulelu!
ME RIGHT NOW?!

  The week starts agian at Monday!

     Skrivet: 2009-09-27 / 20:26:18 Kategori: Dagboken

Hej!;) åå jag fattar inte att helgen REDAN är slut:( Har knappt gjort något mer än att ha spelat handboll.
Jag ska iaf välja kläder tills imorgon, fika lite och sen gå och lägga mig så jag kommer antagligen inte att
skriva något mer här förens imorgon. Isåfall så ses vi i morgon Godnatt ZzZzZzZzZzZzZzZzZ!

  Do you like me or not?

     Skrivet: 2009-09-27 / 19:19:20 Kategori: Dagboken
Japp det är dagens fråga! Gillar ni att ha mig som bloggerska,  ska jag ändra på nånting i min blogg?, Skriver jag bra saker eller behövs det fler?, Ska jag sätta upp mer bilder på bloggen?. Där har ni lite frågor maila gärna om nåt fel eller så. [email protected] är Dit ni ska skicka mailen.

Idag har jag tyvärr inte hunnit skriva förens nu men jag ska försöka att vara lite aktivare;)
Idag har jag varit på träning vid 14:30 och sen var jag och kastade lite grejer och handlade lite också.
Så det har varit en ganska lung och skön Söndag. Nu väntar jag hungrig som en varg på mat!!
Jag kommer skriva mer senare hejdå så länge♥

Och här kommer Dagens Låt<3

  Saturday Night

     Skrivet: 2009-09-26 / 22:51:49 Kategori: Dagboken
Hej jag kommer inte skriva så mycket pga att det jag skrev nyss råkade jag trycka bort-.-.
ÅÅ det är så himla jobbigt när man skriver något och sen suddas det bara ut:( aja men jag har iaf inte gjort särskilt mycket i kväll just nu sitter jag med min familj och kollar på en konsert på SVT1 med Tina Turner. Skönt att jag inte behöver stiga upp tidigt i morgon som det andra laget måste. Till Middag åt vi Oxfile och potatisgratäng (en av mina favoriträtter) så jag ska nog gå och lägga mig snart. Tänk i morgon är det redan Söndag?!!!!!
Och då måste man väl ta itu med läxorna som ligger och väntar. Förresten jag har hittat min älskade löparskor. Vi letade först i hela huset och sen I hallen där jag tränar med mitt handbollslag och där hittade jag mina skor mina älskade skor i love them och jag har saknat dem det är världens bästa skor;) aja jag måste nog gå och lägga mig nu så vi ses nog imorgon=)

  Barbie blir Familjefilm

     Skrivet: 2009-09-26 / 17:34:59 Kategori: Musik/Film/Tv

                                                                                                                                                           



Efter månader av förhandlingar är det nu klart att Barbie trippar in på vita duken. Den    världsberömda dockan, som firar 50 års-jubileum i år, ska för första gången bli en icke tecknad figur på film, uppger Reuters.


Efter månader av förhandlingar är det nu klart att Barbie trippar in på vita duken. Den världsberömda dockan, som firar 50 års-jubileum i år, ska för första gången bli en icke tecknad figur på film, uppger Reuters.

Hollywood har länge försökt ro hem rättigheterna till en familjefilm om Barbie, men leksakstillverkaren Mattel har varit väldigt överbeskyddande om sin docka.

Nu har dock Universal lyckats. Det är dock oklart vilket jobb Barbie kommer att ha i filmen. Hon heter egentligen Barbara Millicent Roberts, och antar många olika skepnader. Ibland är hon högstadieelev, ibland pilot, officer, lärare eller astronaut.
Ps. Text och bild lånad av MSN

  Hello=)

     Skrivet: 2009-09-26 / 17:09:52 Kategori: Dagboken
Hello alla Läsare!. Har för en stund sen kommit hem från Haninge där jag handlade lite.
Hur som helst Matcherna som jag spelade tidigare idag gick bra. Vi vann första med 22-7(mot 97:or) och andra spelade vi i tyresöhallen mot 98:or resultatet vart 20-7, Så det blev en ganska lyckad dag. Är väldigt trött nu så det passar bra att jag har sovmorgon i morgon för att jag trodde att jag skulle spela i morgon men det skulle jag tydligen inte?! Iaf så är det skönt att ta det lite lungt på söndagar men jädrar vad helgen har gått fort! Har knappt hunnit med och i morgon är det redan Söndag=( Jaja snart är det ju höstlov så då kan man ju vila ut sig.
Har fikat nyss och nu vet jag inte vad jag ska hitta på snart är det middag typ vid 18 eller så aja vi ses lite senare<3

  Fikadax

     Skrivet: 2009-09-25 / 22:35:47 Kategori: Dagboken
Hej Bloggen och alla läsare. Har inte gjort så mycket i kväll. Jag har typ bara suttit och kollat på tv bland annat Idol. Ska fika strax så jag tror att jag tar en dusch innan.

Imorgon spelar jag match 09:40 0ch lite senar vilket betyder att jag inte kommer att uppdatera förens på eftermiddan i morgon. Ska fika nu så vi ses lite senare.

  Food

     Skrivet: 2009-09-25 / 19:11:53 Kategori: Dagboken
Hi! har inte gjort så mkt men jag har städat badrummet åt min mamma eftersom att min pappa är så lat-.-
aja ska i af kolla på Idol kl 20:00 och En grej till vi 19:55 hur ska jag hinna med hmm?Jag vet inte.
Nu ska ni få en kortinblick i min helg!:
Lördag: Matcher, Familjetid.
Söndag: Mer matcher, vila, Läxor.
Japp så ser min helg ut(man måste ju ha nånting att göra annars har man ju tråkigt hela dagarna!) I dag ska jag ta det lungt vila och försöka att få klart min design.Här får ni några bilder på mig<3Ska strax äta middag det blir Köttfärssås med Spagetti eller som man säger i utlandet Spagetti Bolognese Vi ses senare P&K love you.

  Love Fridays<3

     Skrivet: 2009-09-25 / 16:02:22 Kategori: Dagboken
Hej har precis kommit hem efter ännu en skoldag. Samma fredagar som vanligt med en lung och skönt känsla när man går hem. Har fika och strax ska jag kolla på Hsm3 (IGEN) Jag har typ sett den mer än 4 ggr men strunt i den är ändå bra=). Idag ska jag nog inte hitta på så mycket ska heller inte göra nåt spec. så i dag blir det mycket bloggande:). Ska kolla på film nu så vi ses senare.

  22:05

     Skrivet: 2009-09-24 / 22:12:09 Kategori: Ann-So Tipsar
Hej på er! har varit och fikat för en stund sen och kollat på Idol (kan knappt bärga mig tills imorgon, dom avslutade när allt var så spännande!) aja ska i af snart gå och lägga mig men här kommer :
Dagens Ann-So tipsar!:
Till kvällen om du inte kan sova så bra, Pröva med att bada bastu före eller Dricka en varm kopp Mjölk/ Choklad( Värme gör nämligen så att man somnar bättre) Det var dagens Ann-So tipsar. Vi ses imorgon *Tingeling*=)

  Friidrottsdag med Spöregn & Hagel!

     Skrivet: 2009-09-24 / 17:08:28 Kategori: Dagboken

Heej! Åå vilken dag säger jag bara! Vi gick ifrån Skolan kl 8:00 och kom hem vid 14:30. Friidrottsdagen på Farta IP vart nog inte riktigt som vi hade tänkt oss, för plötsligt när vi skulle dela ut priser för bästa klass började det Spöregna, Åska och till och med hagla! USCH vilket väder.Så när jag kom hem tog jag en varm och lång dusch, Åt upp det sista av lunchen och kollade på film. Nu är det plötsligt helt klart och solen skiner och himlen är blå=)
Det är verkligen konstigt hur vädret kan skifta så där bara.

Matcher
På lördag och Söndag kommer jag ha matcher i handbollen vilket betyder att jag inte kan/kommer uppdatera så mycket då men jag kommer åtminstonde göra i per dag.På lördag spelar jag tidigt och På Söndag spelar jag sent.
Vi ses lite senare jag måste gå nu.

  Bad Update

     Skrivet: 2009-09-23 / 22:13:00 Kategori: Dagboken
Hej Bloggen har tyvärr inte hunnit skriva för jag kom hem för typ 1 timme sen. Så ni får ursäkta för dåligt uppdatering. Imorgon har jag däremot inget på kvällen vilket betyder att jag kommer Blogga lite extra imorgon+ Att jag och mina kompisar hoppar över Badfritids imorgon.

För att I morgon har jag jag Friidrottsdag på Farsta IP vilket betyder att vi kommer elr jag kommer vara borta till typ 14:00 sen vi kanske kvart i tre uppdaterar jag ,vem vet kanske lite bilder också?? eller vad tycker ni ska jag ladda upp fler bilder på bloggen som jag tagit själv?? Aja ska gå och lägga mig så vi syns imorgon♥

  Ny Design!

     Skrivet: 2009-09-23 / 16:46:04 Kategori: Dagboken
Hej och hopp, Funderar på att göra en ny design i hela bloggen. Men jag hinner inte skriva mer just nu för jag ska sticka i väg till Handbollen. Mer om den nya Designen kommer senare.

På tal om Kommentarer tror jag att det inte är så många som hittar till min blogg, I såfall får väl man se till att bli aktivare mer om det senare. Vi ses vi 19:30.

  Black eyed peace- Boom boom pow

     Skrivet: 2009-09-22 / 21:52:24 Kategori: Dagboken
Hej sitter just nu och lyssnar på Black eyed peace. Ska snart gå och lägga mig men jag tänkte bara berätta vad som händer resten av veckan. På Torsdag har vi friidrottsdag på Farsta IP så jag kommer förmodligen inte att var hemma förens kl 14:00 då Badfritids börjar :| Så jag får skippa badfritids den här veckan. På Fredag kommer Farmor hit så vi ska handla lite och så. På Lördag har jag 2 matcher med handbollen och Senare kanske en kompis till mig ha födelsedagparty/ kalas. Så det var min helg och det som händer i veckan. Nu måste jag nog gå till sängs syns i morgon alla kära läsare=)
Glöm inte att om du vill vara med i Tävlingen som jag publicerade i förra inlägget gå till www.fokis.se för att få veta mer.

  Tävling!

     Skrivet: 2009-09-22 / 20:53:37 Kategori: Dagboken
Hejsan har just anmält mig till en Tävling www.fokis.se Alltså Fokis blogg
Där man får välja ett smycke vilket som helst från www.cooco.se och här är smycket som jag valt nämligen ett par örhängen (älskar nämligen hjärtan♥):
Snygga va??? Iaf om du vill vara med i Tävlingen går du vara in på fokis.se  och följ instruktionerna.
Jag skriver ett till inlägg innan jag går och lägger mig. För er som undrar så kollar jag på idol är den nån annan som kollar på idol??

  En paus

     Skrivet: 2009-09-22 / 17:24:25 Kategori: Dagboken
Hejsan har precis tagit paus från Fixandet i bloggen jag lovar att fixa klar lite senare men jag orkar inte just nu. Måste ta en paus innan jag fortsätter , ska också göra lite saker så jag hinner nog inte göra klart den i dag, Har iaf varit i Skolan och haft gympa och till Lunch vart det potatisbullar=) Sen kom jag hem vi halv 3 och då började jag göra klart designen. Men som sagt jag skriver mer sen ska ta en paus ni vi ses lite senare.

  Problem

     Skrivet: 2009-09-22 / 16:17:05 Kategori: Dagboken

Hej har försökt att fixa bloggen lite grann men det vart fel och då fick jag återställa mallen-.-
Så jag ska försöka att fixa tillbaks den som den var men det kan ta sin tid så medans ni väntar på att bloggen ska bli klar får ni en låt att lyssna på =)

  Palla rubrik

     Skrivet: 2009-09-21 / 21:40:53 Kategori: Dagboken
Hejsan är äntligen hemma efter en väldigt låååång dag.
Har varit i skolan och tränat 2 ggr på raken i handboll. Först med 97:orna sen med mitt eget lag.
Så jag har varit borta ända sen kl 16:30 och kom hem nyss. Det är därför jag inte har uppdaterat i dag+
Att jag har varit väldigt trött. Ska iaf snart gå och lägga mig. I promise att jag kommer skriva mer i morgon men i dag orkar jag inte skriva mer är för trött. Vi ses i morgon♥

  Guld!

     Skrivet: 2009-09-20 / 21:56:45 Kategori: Dagboken
Hejsan har kommit hem för typ 10 minuter sen. Asså vilken dag har varit skittaggad hela dagen:) I första matchen mötte vi oss själva (vi hade två lag med i cupen) mitt lag vann och vi gick till A-Final kl 18:10 , Ganska sent. Vi spelade i Ekhammarhallen i Kungsängen. Matchen började med att det andra laget som vi mötte (Kungsängen) gjorde mål sen gjorde vi ett mål och resultatet stog så i typ 10 min! sen gjorde en i mitt lag ett fantastiskt mål och vi lede (stavning) I halv tid. Sen efter 5 skott gjorde jag ett mål och matchen slutade med att Vi vann! Med 5-1. Är så glad just nu! Har precis duschat och ätit middag (väldigt sent) Ska sova nu Så vi ses nog imorgon.




  God natt!

     Skrivet: 2009-09-19 / 23:42:18 Kategori: Dagboken
Hejsan Ska bara skriva lite grann om kvällen. Vi fikade med bullar. Jag flätade gabis hår, Vi kollade på Kändisdjungeln och Fotboll. Det var nog allt. Imorgon skriver jag före jag ska på Cup eftersom att jag har sovmorgon=) Vi ses imorgon.
Den här bilden är till Ägnad min Lärare som kallas för "Sälen"

  New Things

     Skrivet: 2009-09-19 / 20:19:38 Kategori: Nytt i garderoben
Hej igen!=) Tänkte bara visa några nya saker som jag har köpt. Ska gå ut snart, Och senare fika med nybakta bullar. Tror inte att jag kommer skriva mer jo kanske innan jag går och lägger mig men vi ses lite senare här kommer i allafall Sakerna:

En kofta från H&M.Förlåt för att den bilden är åt fel håll jag kunde tyvärr inte fixa det.

Och halsbandet har jag fåttav min mamma. Sorry kunde tyvärr inte fixa den bilden heller:(
















































  Helt Slut!

     Skrivet: 2009-09-19 / 18:29:37 Kategori:
Hejsan! har Precis kommit hem från Kungsängen där jag spelade cup.
Usch vilken jobbig dag! på sista matchen var alla i mitt lag helt slut. Vi har spelat tre matcher i dag. 9-8, 10-8, och 2-5. Har precis duschat och nu ska jag äta middag (falukorv med nånting)^^ Har annars inte gjort något annat. Bara vilat. Ska försöka ladda lite tills imorgon. Är vrål hungrig så jag måste ner och äta ses vi ses lite senare.

  Godmorgon!

     Skrivet: 2009-09-19 / 10:26:35 Kategori: Dagboken
Godmorgon Solstrålar!. Vilken underbar morgon, solen skiner och himlen är blå här. Ska spela Cup Snart men jag ska inte samlas med mitt lag förens vi 11:00. Jag kommer i håg i förra helgen då vi skulle samlas 9 på lördagen och 8 på söndagen , det var inte roligt alls för jag är inte direkt en av dom morgon piggaste^^. Ska försöka att blogga lite under dagen om det gå annars blir det uppdatering vid 17 när jag har kommit hem. Måste fixa lite nu så vi ses vid 17.

  Ann-So Tipsar=)

     Skrivet: 2009-09-19 / 10:16:03 Kategori: Ann-So Tipsar
Japp rubriken säger allt. Det är dax för dagens Ann-So Tipsar och i dag har jag valt en bok eller serie med sex böcker den är jättebra och är för barn/ungdomar
Det finns Sex böcker i samma serie dom heter:
Varning för X-Ligan
Den mystiska flaskposten
Jakten på den försvunna silverskatten
och tre till som jag inte kommer ihåg^^
Det var dagens tips!<3

  I promise♥

     Skrivet: 2009-09-18 / 22:43:06 Kategori: Dagboken
Hej Bloggen! har tyvärr inte hunnit skriva så mycket idag (typ inget alls) men jag ska försöka . Bara för att jag har varit så dåligt på att uppdatera får ni ett extra inlägg senare^^. Iaf har inte gjort så mycket i Dag. har mest varit ute, Och Förstås varit i Skolan. En sak säger jag bara jag måste städa mitt rum asså kolla vad stökigt!
Ps. Bilder tagna med webbkamera.
Snacka om Stökigt!
Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller städning och i morgon har ju jag cup så då blir det ingen städning eller jo kanske på kvällen?!. Ska iaf snart gå och lägga mig men det är ändå skönt med lite sovmorgon för vi ska samlas kl 11:00 skönt! ska också passa på att blogga på morgonen. Ska hinna med att skriva lite mer , och så ska jag dessutom lägga in new music och fixa ny header på mammas dator (kan inte sitta på den så mycket så det tar kanske en vecka eller så ) Ses i gen när jag har borstat tänderna ♥

  Ännu en kväll!

     Skrivet: 2009-09-17 / 20:51:51 Kategori: Dagboken
Hejohopp veckan har verkligen gått fort och i helgen Är det dax för cup igen =)
I morgon är det redan fredag och snart Oktober. Tiden går verkligen fort och Snart är det till och med julafton.
Har Inte gjort särskilt mycket i dag har varit i Skolan , På Bad fridits och sen kom Mamma och hämtade mig (från badfritids eftersom att hon var ledig i dag annars brukar jag gå hem) Hursomhelst så har jag precis gjort klar läxan och sittet nu och tittar på Idol på en tv och Wipeout på en annan ^^. Imorgon ska jag försöka att skriva efter jag har kommit hem från Skolan, Jag brukar aldrig göra det för att jag oftas gör läxor eller nåt annat på Fredagar. Ska gå och lägga mig vid 21:00 så vi ses imorgon . Bjuder också på en bra låt till kvällen när man ska sova=)

  Going to Sleep

     Skrivet: 2009-09-16 / 22:04:34 Kategori: Dagboken
Zzzzz åå är Så Himla trött! Har i försej inte gjort mycket mer än att ha tröttat ut mig på en handbollsträning *pust*!! Ska strax gå och lägga mig så det blir inte mycket jag skriver i dag. Idag har jag haft Slöjd, Matte, Engelska och förstås lunch i skolan. Ska ha Cup i helgen så jag ska försöka att skriva lite mer någon annan gång men i dag är jag bara så trött att jag inte orkar . Kommer också komma med lite mer tips i morgon.
GOOD NIGHT!

  Trött

     Skrivet: 2009-09-15 / 21:26:55 Kategori: Dagboken
Hej förlåt för väldigt dåligt uppdatering=( Har som sagt inte haft tid med att Blogga , Lovar att skriva mer imorgon=) Hur som helst Så har jag inte gjort mer i dag än att ha ( Varit i skolan , Haft gympa ). Föresten eftersom att Min mamma har fixat Photoshop så ska jag göra en ny header (som är mycket snyggare än den gamla) Ska kolla lite på´Tv och dricka Varm Choklad.
Ett tips om du inte kan somna så lätt: Drick Varm mjölk eller choklad , för att  om man är varm Somnar man oftast bättre. 
                                                 See you tomorrow ♥

  Busy

     Skrivet: 2009-09-14 / 21:52:05 Kategori: Dagboken
Hej! har inte hunnit skriva så mycket i dag PGA att Jag har varit väldigt upptagen med Skolan, Läxor, Handboll och mm så jag har nästan inte tid att skriva i Bloggen. Ska försöka göra en annan Header på Photoshop på min mammas dator för att jag har inte photoshop på Min dator. Ska försöka sova snart ska bara fixa lite tills i morgon så vi ses imorgon♥

  Cup

     Skrivet: 2009-09-13 / 18:16:11 Kategori: Dagboken
Hej Bloggen! och alla andra. Har tyvärr inte hunnit skirva så mycket om helgen + att jag inte skrev något i går.
Ska också försöka uppdatera min musicplayer med lite ny musik för er som har tröttnar=) Men först ska jag berätta om  helgen. Ilördas så hade jag Cup(I Nacka) hela dan, på kvällen åt jag middag och gick för att sova Kl 21:00. Idag hade vi första matchen Kl 09:00 så vi elr jag och mamma fick stiga upp vid 07:00-_-, (Jag är inte prec is en av dom morgon pigga) Vi vann iaf den Matchen så vi gick till Semi-final , Vi vann den men sen..... Hände det  FINAL!  men tyvärr så förlorade vi Finalen så vi kom 2:a i B-Finalen:):( glad men ändå inte) Så vi åkte hem och Jag duschade. Och nu ska jag äta Middag. Ska bara visa en bild på Medaljen Från Cupen:

Ska göra läxan nu så vi ses lite senare

  Musicplayer<3

     Skrivet: 2009-09-11 / 15:15:27 Kategori: Musik/Film/Tv

Som ni ser så har jag skaffa en musikspelare till min blogg, Så ni får höra all min favoritmusik. Ni själva kan också skriva Vad ni gillar för låtar så kan jag fixa så att då spelas i min musicplayer. Här får ni lite länkar till hur och var jag fixar mina bloggsaker och sånt:
www.designadinblogg.se
 www.mixpod.se
Paint(har inte photoshop ännu)
mer grejer finns ju. Om det är något ni undrar så kan ni ju alltid fråga!
Skriver mer senare=)

  Love Fridays♥

     Skrivet: 2009-09-11 / 15:00:43 Kategori: Dagboken

Tja är äntligen hemma från Skolan vilket var skönt eftersom att vi slutade 13:10 idag=)
Har precis satt på datorn och JA i dag blir det mycket updates. Annars så har jag inte gjort så mycket Skolan är ju såklart viktigast! Imorgon har jag Cup! så jag kommer förmodligen inte skrvia förens jag kommer hem(asså imorgon) Snart måste jag dricka något innan jag dör!! Det är så varmt i dag. ←-------This Is Me

  Mörtviksmaran

     Skrivet: 2009-09-10 / 21:11:21 Kategori: Dagboken
Hej hopp!. Har sprungit Skolans årliga upplaga av Mörtviksmaran eftersom att våran skolan heter Mörtviks......
Eftersom att jag och en kompis var två bland dom första tjejerna därför skröt vi lite om att vi kom nästan först :)heeh! Annars så har jag varit på Badfritids , varit i Centrum, Såklart ätit mat och kollat på Idol. Strax ska jag fika och sen gå och lägga mig det är en dag i morgon ochså=)
Här får ni en musik video ochså:)

  lång daaaag........

     Skrivet: 2009-09-09 / 21:00:34 Kategori: Dagboken
Hej sorry har inte haft tid att blogga idag. Först har jag Så klar gått i skolan , sen gick jag hem med en kompis till mig. Vi pratade lite sen Kom Linnea och vi tränade lite och så. Sen skulle jag på Handbollsträning. På handbollen körde vi (Tabata) en fys grej. Sen tränade vi inne och sen åkte jag hem. Snart ska jag kolla På Idol 2009, men först ska jag sitta lite på dator. Förresten glömde att berätta att Jag hade Elevråds fotografering i Skolan i dag.
Kankse skriver mer sen.

  Update♥

     Skrivet: 2009-09-08 / 22:01:26 Kategori: Dagboken
Ska strax gå och lägga mig men jag ska bara berätta lite om kvällen.
först kom Lins till mig vid 20:00. Senare kollade jag på Idol och fikade med familjen. Kl 22 är det sova som gäller
Spelade också lite Sims2 när lins var här. See you tomorrow♥

  Fixat:)

     Skrivet: 2009-09-08 / 19:29:15 Kategori:
Såja har precis fixat klar bloggen. Jag vet att jag blogga ganska mycket idag men jag tycker det är roligt och jag har tid just dag. Imorgon har jag tyvärr inte så mycket tid. Ska snart sticka i väg till en kompis tror jag. Nu måste jag göra nåt innan jag blir uttråkad.
haha jag med en tröja på huvudet

  typiskt

     Skrivet: 2009-09-08 / 18:24:39 Kategori:
hej har ett Jätte problem!! Som ni kanske ser så har typ alla saker försvunnit på min blogg elr i allafall mycket text:( Jag ska försöka åtgärda detta så att ni kan se  allting på min blogg så fort som möjligt. Är tacksam för att ni vänta . Det här hände när jag skulle fixa en grej nyss och jag som kämpat så med min bloggdesign hoppas ni förstår:). Ps. har dåligt samvete:D

  Haha

     Skrivet: 2009-09-08 / 17:44:34 Kategori:
haha jag dör av garv!!

  Stress!

     Skrivet: 2009-09-07 / 17:03:03 Kategori:
Hejsan hinner inte skriva så mycket ska snart till handbollen. Idag har jag iaf gått i skolan efter skolan skyndade jag mig hem för att hämta lite saker som jag skulle ha på mig på Syskonfotograferingen med min syster. Har haft det väldigt stressigt hela dagen. Ska packa klart väskan och sticka till handbollen om 10 min . berätta mer när jag kommer hem

  Oopsy!

     Skrivet: 2009-09-05 / 23:10:23 Kategori:
Hejsan Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft tid för att skriva i dag. Imorgon kanske jag skriver på morgonen innan jag sticker Farsta. Idag har jag i iaf varit med en kompis ätit Grillat och Busat med mammas bror=) Mer än så har jag inte gjort. Imorgon kanske jag skriver mer men jag är så trött att jag inte orkar. Vi ses imorgon

  Fredag♥

     Skrivet: 2009-09-04 / 23:17:56 Kategori:

Hejsan allihopa. Ska berätta lite om vad jag har gjort i dag men först skriver jag om vad som kommer att hända i Helgen:
Lördag=Kräftis
Söndag=Loppis
så jag har upp i Helgen Och Nästa Helg blir det Stockholm Handboll Cup!
Idag i
Skolan har jag inte gjort något Spec. Snart ska man väl gå och lägga sig.
Just Nu håller jag på att läsa en Bok snarare dagbok som Christer Fuglesang har skrivit när han vsr upp i rymden första gången. Nu sa jag fika och sen gå och lägga mig. Vi syns♥
Ps. Ímorgon ska mamma storbaka till Loppisen och jag glömde också att säga att min Morbror är här och hälsar på till Söndag.

  Dåligt Uppdatering

     Skrivet: 2009-09-03 / 18:38:44 Kategori:
Hej allihopa är hemskt ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft tid med min dator på ett tag.
I dag har jag & min klass varit till Knappelskär i Nynäshamn . Snacka om långt att gå säker 4-5 km men när vi väl var framme vart det jättefint!. Närvi hade kommit fram åt alla sin matsäck för att alla var så hungriga. Efter att jag ätit min lunch gick jag på toa sen skulle vi gå tillbaks till Tåget. När jag kom hem åkte jag till Tandläkaren . Sen åkte jag hem. Nu har jag ätit middag (köttsoppa). här kommer lite bilder:
En bild på Knappelskär

  jobbigt!

     Skrivet: 2009-09-01 / 18:58:04 Kategori:

*pust* har precis tagit en paus från att städa rummet , som tur är så är jag snart klar:). Idag har vi haft Simprov och redan efter halva dagen var jag helt slut!. Sen plötsligt skulle vi ha gympa och jag som redan var så trött, jag menar räcker det inte med en sak per dag . Imåndas var vi till Örnboet och på torsdag ska vi till Knappelskär och  på onsdag ska jag ha träning. Usch vad mycket vi ska göra den här veckan nästan för mycket!.

iallafall så ska jag till och med ha loppis med handbollen i Farsta på söndag.
Och jag vet att min design intevart så bra så jag ska försöka ändra den när jag har tid.
Nu måste jag fortsätta att städa/Ann-Sofie♥
sweet!♥