Som Igår

     Skrivet: 2010-07-31 / 23:10:53 Kategori: Dagboken
Hej!
Jag berättar om Fredag & Lördag imorgon. Är så trött nu så att jag nästan somnar. Det har varit en lång dag idag och jag har gjort en massa saker. Bloggar imorgon och då LOVAR jag att det ska bli bättre uppdatering. Ska bara lägga in en header först och sedan hoppa i säng så vi hörs imorgon :), En supertrött Ann-So.

  Det har varit en lång dag, är helt slut. B...

     Skrivet: 2010-07-30 / 22:16:42 Kategori: Dagboken

Det har varit en lång dag, är helt slut. Berättar mer i morgon. Ska nog börja gå och lägga mig nu, är som sagt helt slut.

  Besök hos Ikea, Kungens Kurva

     Skrivet: 2010-07-29 / 20:33:52 Kategori: Nytt i garderoben
Hej!
Bloggen har hamnat åt sidan idag eftersom att vi har kollat på möbler på internet halva dagen. Vid 16:15 körde vi iväg till Ikea, Kungens Kurva. Eftersom att jag hade hittat möbler på Ikeas Hemsida som jag gillade så var det dit vi åkte. Det tråkiga var att det spöregnade, Exakt hela dan fast när vi skulle hem så slutade det. Med oss hem fick vi en bokhylla från Expedit, En "SängSoffa" från Hemnes och en smal byrå från MALM. Tänkte visa lite bilder senare i inlägget.
---------------------------------------------
UPDATE: Tänkte ta det lite lugnt i kväll och kolla på tv. Ska även fortsätta på designen som kommer att blir klar om några veckor. Det är många nya saker som kommer att läggas in på bloggen, Har även lärt mig hur man kapar menyn nu så det kommer nog att bli jättebra ;). Uppdaterar mer senare :).

Och nu lite bilder på de möbler vi köpt till mitt rum =).

MALM Byrå med 6 lådor  Bredd: 40 cm Djup: 48.5 cm Höjd: 123 cm
Smal byrå från MALM, 6 lådor och inbyggd spegel.
                               995:-


EXPEDIT Bokhylla  Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
       Bokhylla från EXPEDIT (Björkmönstrad)
                           599:-


HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor vit Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 80 cm
Dagbädd från Hemnes med inbyggd extrasäng
                             3595:-

  Designfix

     Skrivet: 2010-07-29 / 00:10:08 Kategori: Dagboken
Har börjat med headern till den nya designen nu, Så ni vet så kommer det att ta några veckor innan jag har gjort klart designen och lagt in den på bloggen. Anledningen till detta är att jag inte vill sitta så mycket på datorn och istället njuta av det fina vädret som dyker upp utanför Stockholm då och då. En annan anledning är att jag har några beställningsdesigner som jag gör åt dem som vill (Dom är gratis :). Som sagt så ska jag fortsätta lite med designen. Sedan blir det nog att hoppa i sängen och sova. Imorgon ska jag till Ikea för att kolla på möbler, Bl.a den där Sängen som jag visade er förut. Tror inte att det blir några fler inlägg ikväll/inatt så vi hörs "imorgon".

  Todays Music

     Skrivet: 2010-07-29 / 00:04:05 Kategori: Dagens Låt

                     Shakira - Waka Waka

  Bilderna från Kroatien (Bildbomb)

     Skrivet: 2010-07-28 / 20:18:38 Kategori: Bilder 2009/2010
Här kommer bilderna från Kroatien, Då från min kamera. Bilderna från min mammas kommer senare :).



Min och Min systers resväska




På flyget, Redo att lyfta.












































Min syster (På Planet).

























Vårat hotell, Hotel Pastura **** (Fyrstjärnigt).






En Panorama bild på Omis











































PS. Om ni vill bada i rent havsvatten(Saltvatten) så åk till Kroatien. Dom har det klaraste och genomskinligaste vattnet i havet.































-----------------------------------------------------------------------
Fler bilder kommer imorgon, Orkar inte ladda upp dem just nu.

  Helt Slut

     Skrivet: 2010-07-28 / 18:15:25 Kategori: Dagboken
Ja, Rubriken säger det mesta, Är helt slut efter att har varit ute och sprungit, Har även hunnit strecha lite och tagit en dusch. Nu väntar jag på maten, Är utsvulten!. Ska även försöka att ladda upp bilderna från min kamera så att dom kommer upp på bloggen idag ;).

  Planerings-dag

     Skrivet: 2010-07-28 / 16:36:11 Kategori: Nytt i garderoben
Hej!
Har haft fullt upp med att planera hur mitt rum ska se ut (då möblerat) Så jag har inte haft tid att blogga idag förens nu. Har även kollat runt på lite möbler på bl.a Ikeas hemsida och nu har jag bestämt mig för den här sängen:

HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor vit Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 80 cm
Problemet är dock att den är en halv centimeter kortare än min vägg där jag ska ha den så det blir lite svårt att få in det. Vår kompis Ivan ska hjälpa oss med att ta bort listerna så att den får plats. Om jag får säga det själv så tycker jag att den är jättesnygg men vad tycker ni ? Priset är 3 595 kr.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

Har klätt på mig löparkläderna och ätit lite sent mellis. Ska ut och springa om en 15 minuter runt gården och sen när jag kommer in ska jag nog ta en dusch så jag bloggar mer då. Om ni undrar varför jag ska ut och springa så är det för att min tränare säger att vi måste springa minst 4 km i veckan, En annan anledning är att jag la på mig några kilo när vi var i Kroatien(Åt ganska mycket skräpmat då då jag måste verkligen skärpa mig nu eftersom att jag inte vill se ut som en michelingubbe när jag börjar skolan igen (23 augusti). Menmen måste slita mig från datan och gå ut en sväng, Har trotsallt bara gått  1216 steg idag :<.

  G o d n a t t ♥

     Skrivet: 2010-07-27 / 23:25:15 Kategori: Dagboken
Ska gå och lägga mig snart så det här blir antagligen sista inlägget
för ikväll men vi hörs ju igen imorgon ;).

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-07-27 / 22:08:50 Kategori: Dagens Låt

                                    Train - Hey Soul Sister

  Fikapaus

     Skrivet: 2010-07-27 / 22:04:23 Kategori: Dagboken
Hej!
Har eftersom att jag inte har bloggat laddat upp de flesta bilderna fårn min kamera på bloggen men jag kommer inte att visa dem förens alla bilder är inladdade. Hoppas att jag får klart det tills imorgon. Men ska fika nu så vi hörs om en stund igen :).

  Står i affären vid drickan nu. Kommer hem ...

     Skrivet: 2010-07-27 / 18:01:43 Kategori: Dagboken

Står i affären vid drickan nu. Kommer hem om ca. 45 minuter så jag Bloggar mer då:).

  To The Shop

     Skrivet: 2010-07-27 / 16:59:00 Kategori: Dagboken
Hej!.
Håller på att ladda upp bilderna från Kroatien på bloggen just nu. Hinner inte tyvärr inte ladda upp alla nu eftersom att jag ska åka och handla till Willys. Hörs när jag kommer hem :).

  New Day

     Skrivet: 2010-07-27 / 12:22:48 Kategori: Dagboken
Hej!
Vaknade för ca. 2 timmar sen. Har på den tiden hunnit äta frukost, Tagit en dusch, Städat lite i mitt rum & Laddat in bilderna från Kroatien på datorn. Bilderna kommer antagligen att komma upp på bloggen om ca. 1 timme (Det tar ganska lång tid som ni kanske vet ;). Så vi hörs igen efter att bilderna har blivit uppladdade :).

  Bilder från Idag

     Skrivet: 2010-07-27 / 00:22:28 Kategori: Bilder 2009/2010

Har precis fikat lite och nu så ska jag fixa lite i mitt rum så att jag sedan kan gå och lägga mig.
Hade lite tråkigt på dan så jag tog lite bilder med kameran. Visar dom sen:). Och för er som undrar när bilder från Kroatien kommer upp på bloggen så hoppas jag att jag får upp dom imorgon på bloggen.
Nu kommer bilderna från idag:


Jag (Igår)



Jag (igen), Ser lite trött ut menmen......



Wierd bild vet ;)





























Vet att den blev åt fel håll men jag orkade inte ändra på den.


Tänkte även visa lite bilder på hur mitt rum ser ut just nu :












Sådär nu är alla bilder från i dag upplagda ;). Ska gå och lägga mig nu så vi hörs imorgon :).
G O D N A T T !

  Bad Moves

     Skrivet: 2010-07-26 / 21:40:19 Kategori: Dagboken
Hej!
Rubriken säger inte så mycket om inlägget men det jag menar med "Bad Moves" Är att besökarstatistiken inte ligger särskilt bra till just nu. Cirka 11 besökare idag men det är väl för att alla är utomlands på semester osv. På tal om semester så lägntar jag redan tillbaka till Hotel Pastura på Brac i Kroatien, Snart firar vi våran fjärde semester i rad på det hotellet, Nästa år har vi varit där varje år i fyra år!. Och som jag kanske inte har berättat så åker jag med Mina Kusiner, Min familj och min Farmor till Egypten. Det ska verkligen bli jätteroligt :).

Om ni undrar varför jag inte har bloggat så mycket i dag och varför min blogg ser lite konstig ut på några ställen så är det för att lite av koden som jag har i Stilmall och Kodmall på något sätt blivit omplacerat hullerombuller så jag har bestämt mig för att göra en ny och stilren design till min blogg. Ska ta lite fina bilder med min nya kamera Sony Cybershot till Designen osv. Har även tagit lite bilder idag som jag tänkte visa upp i nästa inlägg och sen måste jag ju såklart lägga in bilderna från Kroatien. Då från min kamera, Resten kommer från mammas kamera och det kommer att bli jättemånga bilder eftersom att mamma tog bilder hela tiden (Förutom när hon sov).
---------------------------------------
Update:
Måste dammsuga mitt rum nu enligt min mamma -.-.
Skriver om en stund igen :).

  Funderingar

     Skrivet: 2010-07-26 / 14:51:54 Kategori: Dagboken

Mm det är just vad jag gör nu, Funderar. Jag har blivit ganska trött på min design och nu när jag har en kamera som kan fota väldigt bra så tänkte jag att jag kanske skulle göra om designen helt så att det liknar en foto & design blogg och inte en blandning av andra saker. Jag kanske skulle göra det eller vad tycker du/ni? (Kommentera gärna).

  Före & Efter Bilder

     Skrivet: 2010-07-26 / 14:18:48 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej!
Bloggade inte igår jag vet men det var för att jag och min mamma skulle flytta över lite saker till mina grannar, Bl.a mina gamla bokhyllor som dom ville ha. Sedan var det några som ville att jag skulle fixa designer åt dom så det var vad jag gjorde den kvällen. Idag tänkte jag nu först visa lite före och efter bilder på mitt rum som pappas kompis Ivan har tapetserat åt mig. Jag var så trött på Nalletapeterna så jag valde ett par som var cremefärgade med guld stänk av glitter på, Jättesnygga enligt mig :):




Vad tycker ni?, Blev det snyggare? C:

  Sammanfattning av resan

     Skrivet: 2010-07-25 / 17:30:35 Kategori: Dagboken

Tänkte nu berätta lite om vad jag har gjort i Kroatien eftersom att jag inte berättade om varje dag där borta.
En Tisdag stack vi iväg med Båten M/T Joan till OmiŠ. Det var Superfint där och jag tog många kort som jag visar senare. Vi badade på en Underbar Sandstrand, Sedan åt vi lunch på båten (Grillad Makrill) Inte så jättegott men det gick ner "/. Efter Lunchen gick vi 300 m och då kom vi till Cetina-Flodens början. Vi bestämde oss att åka en liten båt på floden. Och den båtturen var nog den bästa båtturen jag någonsin varit på, Det var så vackert på floden och när vi kom till flodens slut så fick alla stanna på en resturang i 40 min, Sedan åkte vi tillbaka och 30min senare åkte vi hem till vårat hotell, Hotel Pastura i Postira på Brac. Dagen var underbar enligt mig :)
----------------------------------------------------------------------------------------
På Torsdagen så åkte vi till ett jättestort Shoppingcenter i Split på 5 våningar som hette Joker.
Det var o.t.r.o.l.i.g.t. stort!. (Farsta Centrum, Där jag brukar handla var bara små potatis mot Joker).
Det var även väldigt fräscht och fint och vi shoppade jättefina kläder på en butik vid namn NewYorker, Endast 39:- Kuna för ett klädesplagg vilket är ca 56 svenska kronor!. Vi åt lunch längst upp i köpcentret där det fanns en resturang vid namn Resturant Sky. God mat där och bra service. När vi var klara gick vi för attt köpa en till resväska(Annars så skulle vi få övervikt när vi skulle flyga hem vilket vi ändå inte fick). Mamma hittade en resväskebutik som säljde resväskor från LaCoste , SamsOnite och mfl. Kända märken. Väskorna var jättedyra, En lite LaCoste och då menar jag en ca. 18 cm lång handväska som kostade 556 kuna så ja, Det var väldigt dyrt där. Vi hittade tillslut en fin liten röd resväska på 864 kuna (Det var den billigaste av dem stora resväskorna som dom hade) Som fick följa med oss hem till Sverige :).
-------------------------------------------------------------------------------------
Som jag kanske har berättat så åkte vi en dag iväg till Supertar för att hälsa på mina vänner Charlotte & Louise som hade varit på Brac i snart en månad(Lite fuskigt, Jag hade också velat vara där så länge). Vi badade, Jättelänge på en fin strand med tre "bryggor" som de kallade för "Tri Mosta". Sedan gick vi upp till huset där dom bodde, Det var jättefint :). Där stannade vi någon timme och duschade och kollade på tv :). Sedan gick vi till en resturang där dom serverade jättegoda pizzor och då menar jag verkligen jättegoda fast dom var jättestora så jag och min syster delade på en Hawaii-pizza (Skinka, Ananas). Supergott var det. När vi var klara så gick vi iväg till bion för att köpa biljetter till Eclipse-Premiären (Det var premiär den dagen då på Brac). En biljett kostade 30 kuna vilket jag tror är ca 45-50 svenska kronor så det var jättebilligt att gå på bio där. Dom hade utomhusbio eftersom att det vart för varmt om man skulle sitta inne. Filmen var lika bra i Sverige som den var på Brac, Det ända som var dåligt var att filmen "hoppade" lite mellan Scenerna men det gjorde inte så mycket för mig eftersom att jag redan har sett den en gång förut. När bion var slut var det dags att åka hem till hotellet men jag ville inte det, Dagen hade gått så fort och vi hade haft så roligt :). Kommer verkligen att sakna dom, Charlotte och Lousie bor ju inte i Skogås längre :(. Jag hoppas iaf att jag får träffa dom snart igen tänkte jag medans vi åkte hem till hotellet. Dagen var underbar :).
---------------------------------------------------------------------------------

Under någon av de sista dagarna så var vi på till en resturang i Dol vid namn Konoba Stori Gusti på middag. Vi kom dit ganska tidigt så när vi hade fått maten började alla getingarna komma fram eftersom att dom tyckte att maten luktade gott. Servitrisen sa att vi kunde sätta oss inne istället och när vi gick in då kom vi in i ett stort och häftigt rum som dom kallade för Konoba där dom lagade maten, Kan visa lite bilder på rummet sen. Det gick bättre att äta inne och maten var faktiskt riktigt god :). Jag tog Spaghetti Bolongnese, Min syster likaså. Men när jag hade ätit upp så var jag inte riktigt mätt så jag tog efterätt också (Vaniljglass) :). Sedan kom Taxin och hämtade oss och då åkte vi hem till hotellet.
-------------------------------------------------------------------------------

Resan till Kroatien har varit underbar och det var synd att den tog slut så fort :(. Men nästa år kommer vi nog dit igen, Det blir fjärde året i rad fast då tror jag att vi kommer att bila ner. Bilderna kommer senare (Det tar ganska lång tid att ladda upp dem) så jag skriver nog efter att jag har ätit middag igen :).

  Söndag

     Skrivet: 2010-07-25 / 13:18:04 Kategori: Dagboken
Hej!
Gissa när vi kom hem igår? , Jo 2 på natten -.-. Varför vi kom hem så sent var för att planet som sagt var försenat och sen när vi kom hem till Sverige med flyget så SPÖregnade det, SÅKLART. Hade inte förväntat mig något annat. Nåja så är det varje år vi kommer hem så jag börjar bli van"/. Hemfärden gick bra förutom att pappa sladdade lite men vi klarade oss bra :D, När vi kom hem kom det stora problemet. Dörren. Vi kunde inte få upp den eftersom att den hade när det kom regn(Det gör den alltid). Så vi ringde till våra grannar men dom svarade inte för att dom sov. Vi funderade en stund på vad vi skulle göra, Om vi var tvunga att sova i bilen, Hur vi skulle få upp dörren osv. Till sist så fick iaf pappa upp den gamla dörren(Ja jag vet jag kallar den för gammal redan) Så att vi kunde gå in. Sedan stack jag iväg till Linnea med presenten som jag köpt åt henne i Kroatien, Hon hade önskat sig en sån så det var tur att jag köpte den :).

Ska nog ta en dusch nu och sedan börja att ladda alla 650 bilder från Kroatien här på bloggen(Ja jag vet jag och min mamma tar många bilder tillsammans) :).

  Hej! Har precis landat med flyget från Sp...

     Skrivet: 2010-07-24 / 23:02:23 Kategori: Dagboken

Hej! Har precis landat med flyget från Split. Är väldigt trött nu så vi ska hämta våra väskor och sedan åka hem. Vi hörs nog imorgon:).

  Sitter på Splits flygplats nu. Planet är...

     Skrivet: 2010-07-24 / 19:25:26 Kategori: Dagboken

foto0396 (MMS)

Sitter på Splits flygplats nu. Planet är försenat till 20:25 så vi kommer antagligen hem vid 01 i natt.

  Torsdagen den 22 juli pa Brač

     Skrivet: 2010-07-22 / 09:50:20 Kategori: Dagboken
Hej!
Vet att jag inte har bloggat pa en hel vecka men datorn har inte varit ledig sa det ar darfor, Ocksa for att jag har gjort sa mycket saker har borta. Men berattar mer om det sen for att jag maste ivag till Ljekarna med min pappa nu, Vi hors nog senare igen. Och till alla ni som vantar pa designer sa hall ut jag kommer hem om tva dagar;).

Kramar fran Brač ;)

  Onsdagen den 14 juli pa Brač

     Skrivet: 2010-07-14 / 13:11:55 Kategori: Dagboken
Hej!
Om ni undrar varfor jag inte har skrivit pa nagra dagar sa ar det for att datorn inte har varit ledig.
Tankte iaf beratta lite om Batutflykten igar till Omiš innan jag ska ga och ata lunch.
Igar sa va som sagt hela min familj inklusive jag pa batutflykt till Omiš. Det var underbart dar(visar bilder da jag kommer hem). Berattar mer sen for det ar en annan som vill ha datan :).

  Söndagen den 11 juli pa Brač

     Skrivet: 2010-07-11 / 19:03:45 Kategori: Dagboken
Hej!
(Om ni undrar varfor det ar ett ö i rubriken sa var det for att jag orkade satta dit ett men nu orkar jag inte nar jag skriver. Idag har det varit en jattevarmt dag har pa formiddagen pa Hotell Pastura pa Brač. Glomde att saga det men igar nar jag var skulle kliva av Jadrolinja farjan i Supertar sa traffade jag Louise och Charlotte utanfor och vi bestamde att dom kanske kunde komma till oss nagon dag pa hotellet sa det blir kul :). Smart som jag ar sa glomde jag laddsladden till min kamera hemma sa vi far ta bilder med min mammas kamera i stallet och gissa vart jag kom pa att jag hade glomt den?, Jo pa flyget!. Alltsa ibland blir jag sa himla irriterad pa mig sjalv "/. Men det ska inte forsora resan. Vi kommer nog att ha det jattekul har pa brač eftersom att det finns sa mycket att gora och dom har Jaquzzi har for endast 30 kuna per person och det ar valdigt billigt :). Maste ivag till Hotellrummet nu eftersom att middan borjar om 2 minuter sa jag bloggar antaligen mer imorgon. Ha det sa bra alla hemma i Sweden :).

PS.Har kommer en bild pa hotellet for er som undrar hur det ser ut  =):


                                                                      
Kramar fran Brač ;)

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-07-11 / 18:48:34 Kategori: Frågor & Svar

isa  om Besöksrekord=):

hej ann-so, hur kollar man hur måna besökare man har haft på nlogggen??

Svar: Du går in på din blogg, Sen klickar du på översikt och sedan på Statistik och dar kan du se hur många besökare du har haft under en dag :).

  Pa Brac

     Skrivet: 2010-07-10 / 22:27:20 Kategori: Dagboken
Hej!
Har precis kommit fram till hotellet, Alla kanner igen oss for att vi har varit har so monga ganger :).
Ska tjecka in och ga till hotellrummet, Sedan ska vi nog ga och lagga oss so det blir godnatt nu :).
(Skriver om dagen imorgon =).

  Hej! Sitter på en resturang på Arlanda...

     Skrivet: 2010-07-10 / 13:53:28 Kategori: Dagboken

foto0371 (MMS)

Hej! Sitter på en resturang på Arlanda flygplats och väntar på maten. Planet till Split går 15:25 så Bloggar igen innan vi sticker till split:).

  Jag är en Nattuggla :O

     Skrivet: 2010-07-10 / 00:54:46 Kategori: Dagboken
Miffad rubrik, Jag vet men jag orkar inte komma på något bra höhö -.-. Har inte hunnit packa klart än eftersom att jag och min syster har skrattade hela kvällen och busat hehe :), Det finns inte något annat att göra när man väntar på att få åka till Kroatien imorgon och saknar sina kompisar. Ska nog gå och lägga mig nu, Ska iväg till Arlanda vid 10:30 tror jag. Planet går nånting vid 14:30 :). Kan verkligen inte fatta att jag ska åka till Kroatien imorgon :D. Det är helt otroligt. Innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga att jag har flyttat om lite i mitt rum så ni ska få se lite bilder från den nya  kameran(Ska skynda mig att ladda upp dem innan jag åker imorgon) och sen får ni även en tjuvtitt på de nya tapeterna som jag ska ha i mitt rum

Godnatt, Hörs om några timmar igen :), Vid ca. eeh vet inte är så trött nu, Godnatt :)

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-07-09 / 19:21:10 Kategori: Dagens Låt


                                    Paramore - Ignorance

                     
Lyssnar inte på den här låten så mycket men
                            jag tycker ändå att den är bra ;)

  Home

     Skrivet: 2010-07-09 / 19:14:23 Kategori: Nytt i garderoben

Hejsan!
Kom hem för ca. 1 timme sedan. Shoppingen gick bra, Dock var det svårt att hitta ett par snygga tapeter till mitt rum. Vi började först iaf att åka till Flügger Färg, Där hade dom jättemycket olika tapetsorter men alla var så dyra och dessutom så hade dom inte tapeterna på lager och då fick man vänta i 1-2 veckor på att dom skulle komma så det var lite lång tid att vänta tyckte vi. Istället så åkte vi till Farsta för att handla lite kläder, Jag köpte inte något förutom en vit & svart BH(Måste ha till Kroatien You Know ;). Min syster köpte en tröja med mimmi-motiv, Ett par byxor & Ett par Svarta Jeansshort. Orkar inte visa bild på mina saker eftersom att jag håller på att ladda ur bilder från min kamera till bloggen som jag kommer att visa sen. Måste också börja att packa till Kroatien så vi hörs sen :).

  Lunch....

     Skrivet: 2010-07-09 / 12:39:58 Kategori: Dagboken

Sådär har duschat nu! :).
Ska börja att leta fram lite kläder och äta lunch(tror jag) innan jag och mamma sticker iväg till Farsta, Tror även att min syster skulle med eftersom att hon behövde lite nya kläder och min mamma skulle fixa något på banken så vi får låna min pappas kompis bil eftersom att man måste starta mammas bil med en skruvmejsel(Fråga mig inte varför -.-).Som sagt så skulle jag fixa lite saker innan vi åker (ca. 13:00) så jag får skynda mig lite heh :)
Hörs Sen :)

  Duscha

     Skrivet: 2010-07-09 / 12:06:19 Kategori: Dagboken
Japp rubriken säger allt :).


  Besöksrekord=)

     Skrivet: 2010-07-09 / 11:19:30 Kategori: Dagboken

Hejsan!
Är på toppen humör idag eftersom att solen skiner ute men också för att jag hade 55 besökare igår =).
Idag ska jag först åka iväg till Farsta för att handla lite inför Kroatien(Imorgon). Känns inte som att jag ska åka på Semester imorgon :D. Hehe. När jag kommer hem så måste jag ladda ur bilder från både gamla och nya, Tvätta Kläder(Japp sånt är livet), Packa & Blogga såklart. Men måste fixa lite saker innan jag sticker iväg så bloggar mer sen :).

  Min Nya Kamera

     Skrivet: 2010-07-08 / 18:21:47 Kategori: Nytt i garderoben



Hejsan!
Som ni kanske märkte så bloggade jag inte alls igår och det var p.g.a att när jag kom hem så skulle jag åka och
handla och det var då vi bestämde oss (Min Familj) Att jag skulle få en ny kamera eftersom att
 min fd. kamera som min syster nu har fått har 5 megapixlar och ja,
 Det blev inte så bra bilder med
den så därför köpte jag en ny. Men jag tänkte att berätta lite om min nya kamera för er som undrar ;):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Sony DSC-W380 Kompakt Kamera                             

   14,1 megapixel, f/2,4 G-objektiv med 5x optisk zoom/24 mm vidvinkel, 
                       HD movie, 2,7-tums LCD-skärm

* Mycket högupplösta bilder!
* Ljusstarkt objektiv för utmärkta bilder vid foto!
*Tar extra breda panoramabilder!

14,1 megapixel - Hög bildkvalitet och möjlighet för detaljrika förstoringar.
Hög kontrast och bred betraktningsvinkel på den 2,7" stora LCD-skärmen.
 BIONZ-processorn ger kraftfull bildbehandling och korta svarstider.

24 mm vidvinkelobjektiv - Perfekt för både långa och korta avstånd. 5x optisk zoom.

HD movie i 720p
- Filma HD-video med stereoljud!

Optisk SteadyShot ISO 3200 - Brusreducering och otrolig skärpa, även i dåliga ljusförhållanden.

Intelligent Auto
- Inställningarna justeras automatiskt efter fotosituation. I Panoramaläget tas dessutom automatiska bildserier.

Pris: 2295:-REA (Ord.Pris: 2490:-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fakta hittad |Här| & |Här| =)

Så nu ska det fotas mycket, Spec. När jag åker till Kroatien(Om 2 dagar) =).
Avslutar med en bild på kameran :)

                                                                                                                      
Visa galleriet

                                                                                                                  

  Mejla mig

     Skrivet: 2010-07-08 / 18:07:21 Kategori: Nytt i garderoben

Hejsan!
Tänkte bara berätta att jag har skaffat en egen e-mejl adress till bloggen och dit kan ni skicka frågor mm.
Skriv till [email protected] iafall att ni skulle undra nånting eller bara vill skicka en hälsning :).
PS. Om ni skulle glömma bort vart ni ska mejla så finns alltid adressen under knappen Kontakta Mig.
^^
 ←

  Hejsan! idag har jag haft det jättebra h...

     Skrivet: 2010-07-06 / 22:56:45 Kategori: Dagboken

Hejsan! idag har jag haft det jättebra hos mina kusiner. Vi har ätit god mat , spelat spel och kollat på fotboll. Nu så ska vi även sova över hos dom så det ska bli kul och imorgon kommer jag hem så det blir ju bra;). Ska gå och lägga mig nu men lycka till nu tjejer i partille :).

  PS. För er som undrar så är det en timme f...

     Skrivet: 2010-07-05 / 23:22:56 Kategori: Dagboken

PS. För er som undrar så är det en timme före på åland så klockan är just nu 00:22 här istället för 23:22.

  Hej:) Kommer inte berätta så mycket om ...

     Skrivet: 2010-07-05 / 23:14:28 Kategori: Dagboken

Hej:) Kommer inte berätta så mycket om dagen eftersom att det kostar så mycket att skicka flera Sms. Idag har vi besökt många bekanta, träffat många djur och spelat en jätterolig äventyrsminigolf på 18 hål och även ätit en jättegod middag. Ska nog gå och sova nu så vi hörs imorgon:).

  Hejsan! :). Ska strax gå och lägga mig ...

     Skrivet: 2010-07-04 / 23:13:21 Kategori: Dagboken

Hejsan! :). Ska strax gå och lägga mig men först vill jag bara berätta lite snabbt om dagen. Förutom det som jag skrev tidigare så hade vi det sedan väldigt mysigt hos marina som hade bakat en jättegod kaka. Sedan var vi så trött så vi åkte hem till stugan. Nu ska jag sova. Godnatt:)

  Iväg

     Skrivet: 2010-07-04 / 17:38:17 Kategori: Dagboken
Hejsan!
Ska iväg till en vid namn Marina nu, Tror att vi ska fika där och så så vi hörs ikväll när jag kommit tillbaka till stugan.
:)

  Hos Morbro

     Skrivet: 2010-07-04 / 16:31:56 Kategori: Dagboken
Hej!
Sitter hemma hos min morbro på Geta (Åland) Med Min syster och mamma :). Min morbro (Sven-Erik) var snäll nog att låna ut sin tröga dator en stund(Jag lovar den är väldigt seg), Men den funkar och det är det viktigaste hehe :D. Orkade inte skriva så jättemycket om dagen igår eftersom att det kostar mkt att skicka sms här plus att det var ganska sent osv. Vi kom hit igår vid 12 på dan med färjan till Mariehamn. Sedan åkte vi iväg till min Farmor som bor i Mariehamn och hon tog med sig lite mat men hade inte så mycket så vi åkte till Kea-Market i Lemland för att handla(Vet , Lite konstigt namn på en mataffär menmen...). Där köpte vi några saker bl.a ett TennisSpel som vi sysselstatte oss med nästan hela dagen när vi var på Stugan. Som sagt så badade vi ganska mycket där, Även fast det inte är så trevligt i vattnet och då ville inte min syster och mamma bada så jag fick fånga upp all smuts -.-.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resten har jag nog berättat via mobil annars kanske jag gör det sen för nu ska jag äta middag så vi hörs sent ikväll, Tror inte jag hinner uppdatera mer nu :)

  Hej! ska precis gå och lägga mig. Idag ...

     Skrivet: 2010-07-03 / 23:31:47 Kategori: Dagboken

Hej! ska precis gå och lägga mig. Idag har jag haft en underbar dag på farmors stuga m. Min syster och min mamma. Vi har badat i ett +20 grader varmt östersjövatten, härligt!. Vi har även ätit en god middag, spelat några omgångar tennis och tagit en sväng ut med båten. Dagen har varit underbar och nu tänker lilla jag som vaknade 5 i morse gå och lägga mig. Godnatt! :)

  Hej! Är påväg till båten nu som komme...

     Skrivet: 2010-07-03 / 07:23:40 Kategori: Dagboken

Hej! Är påväg till båten nu som kommer att ta oss till Åland. Dock så är jag väldigt trött eftersom att jag inte sov mer än några timmar i natt :(. Ska försöka att sova lite i bilen så hörs vi i eftermiddag eller ikväll :).

  Som sagt...

     Skrivet: 2010-07-02 / 23:38:39 Kategori: Dagboken
Japp, Som sagt så blev det väldigt dålig uppdatering idag. Tänkte berätta om dagen på Jorbro idag men orkar inte så säger bara fyra ord om dagen : Det var jätteroligt! :D. Ska iaf börja packa nu och fixa lite saker, Jag vet att alla frågar om jag kan göra designer/Nya designer och Ja jag kan det, Efter att jag kommit hem från Åland (7 juli). PS. Vet att jag borde gå och lägga mig men jag har inte lust hehe ;). Ska fortsätta att packa så hörs vi om en stund.

Kommer att kunna blogga från mobilen men det kommer nog att bli ett eller 2 inlägg per dag där jag bara berättar lite av det som har hänt under dagen. Ni kanske förstår att det inte är så bra internetanslutning ute på Farmors Stuga på Mörkö på Åland så uppdatering kommer att vara ganska låg men tror att ni då förstår varför :)

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-07-02 / 23:31:16 Kategori: Frågor & Svar
isa om Snabbt:
ääääh hej igen Ann-so hehe ;) vi skulle gärna villja ha en blå och lila bakrund på min och wilmas blogg, för... du vet.... det är Justin Biebers favorit färger...haha ses och tack
   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
isa  om Snabbt:
hej Ann-so, Det är Isa, jag vill ha Bigger- Justin Bieber på min och wilmas blogg, skulle du vilja fixa mera låtar som vi inte har på våran blogg?

Svar:
Jag kan tyvärr inte fixa det just nu , Ska iväg till Åland om 6 & en halv timme(Åker då). Men prata med mig efter att jag kommit hem så ska vi nog fixa det =).

  Snabbt

     Skrivet: 2010-07-02 / 18:28:40 Kategori: Dagboken
Hej!
Har precis kommit hem från badet i Jordbro med Linnea, Sara och Min syster. Hinner bara uppdatera lite snabbt eftersom att jag måste gör klart 2 designer och jag har inte börjat än (Jag måste göra klart dem innan jag åker imorgon). Så det blir bara en snabb update nu berättar mer om dagen senare i kväll :)

  Klardesignat

     Skrivet: 2010-07-01 / 21:41:30 Kategori: Jag designar
Hejsan!
Har bestämt mig för att det är klardesignat för idag, Har hunnit fixa designen på 2 st bloggar idag:

Clara & Sara



Chiara




Det var allt :D, Ska ta itu med de 2 andra designerna imorgon. Nu ska jag vila lite och kolla på tv lite tror jag, Uppdaterar nog mer senare :)

  H e j =)

     Skrivet: 2010-07-01 / 15:12:44 Kategori: Dagboken
Har ganska bråttom elelr inte så bråttom men iaf så måste jag fixa 3 designer, Kanske 4 , Innan jag åker iväg till Åland, Om 2 dar :S. Så kommer inte att kunna blogga så mycket idag för att jag även måste städa mitt rum. Måste fortsätta med designerna nu. Hörs sen ♥