Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-06-30 / 22:10:34 Kategori: Frågor & Svar
Chiata om Hej! Har precis kommit hem från Bion. Up...:
Hej annso, kan du fixa min blogg ikväll? Please:)

Svar:
Absolut, Prata med mig på msn så löser vi det :)

  Eclipse

     Skrivet: 2010-06-30 / 20:02:02 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej där!
Har precis ätit middag och om en 17 minuter så ska jag kolla på Miss Marple på 4:an :). Nu till något annat, Nämligen vad jag gjort idag:

Jag vaknade vid 10 sedan gick jag upp och åt frukost men vi hade inget bröd så jag fick ta något knäckebröd men det gick bra ändå. Sedan Klädde jag på mig osv. Sedan skulle Min pappa, Jag & Min syster iväg till Bushuset som jag då kallar det ( Bauhaus ), För att handla lite virke( Vi håller ju som sagt på att göra om förrådet). Och sedan köpte vi lunch på Mcdonalds (Som vanligt ._.). När jag kom hem så åt jag snabbt, Fixade håret lite eftersom att det hade blivit spretigt och sen kom Linnea, Sofia & Till sist Sara ;). Vi satte oss i Bilen och åkte iväg till Biografen på Söder (Min pappa skjutsade mig och mina vänner eftersom att jag inte får åka tåg in till stan själv -.-). När vi kom dit så var det ca 45 min innan Filmen skulle börja så vi gick ut ur biografen och satte oss i skuggan vid någon trappuppgång (Väldigt skönt). Och Sara Sofia satte på Paramore- Låtar som vi lyssnade på (Gillar inte Paramore så mkt men dom är helt ok =). När det var 30 minuter kvar så gick vi in till Biografen igen och köpte lite Popcorn och så. (Själv köpte jag en Bonaqua- Meny). Sedan gick vi in i Salong 1 och satte oss ner på de rätta platserna, Jag satt på plats : 157, Rad : 8 :). Själv längtade jag efter att filmen skulle börja men det var bara en massa tråkig reklam "/. Sedan började filmen och det var nog den absolut bästa Filmen hittills som jag sett(Vill inte avslöja något mer för dem som ska se den). Men den är helt klart värd att se , Jag rekommenderar den till dem som gillar de 2 andra Twilight- Filmerna, Dem som läst böckerna  Och så :).




DU MÅSTE SE DEN OM DU ÄR ETT TWILIGHT-FAN! =)

  Hej! Har precis kommit hem från Bion. Up...

     Skrivet: 2010-06-30 / 18:08:15 Kategori: Dagboken

Hej! Har precis kommit hem från Bion. Uppdaterar efter jag har duschat ;)

  Lång dag!

     Skrivet: 2010-06-29 / 18:54:57 Kategori: Dagboken
Hejsan!
För ca. 1 & en halv timme sedan kom jag hem från Mörtviksbadet där jag hade tillbringat hela Eftermiddagen från kl 14 (tror jag), Med Wilma. Vi badade, Solade, Pratade & Tog det lugnt. Fick dessutom ett par telefonsamtal ang. Imorgon och ett från min pappa som ville att jag skulle komma hem "/. Det var otroligt skönt att tillbringa dagen ute vid Mörtviksbadet med en kompis =). Dock var vägen dit och hem ganska lång men det gjorde inte så mycket eftersom att när man kom dit så fick man ju svalka av sig i vattnet som var kallt till en början men sedan blev jätteskönt. När jag kom hem var jag verkligen helt slut och piggade upp mig med en iskall glass :D.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja det är lite av vad som har hänt idag, Ska bara ta det lite lugnt nu så hörs vi om en stund :)

  Mörtviksbadet

     Skrivet: 2010-06-29 / 13:00:11 Kategori: Dagboken

Hej! Ska sticka iväg med Wilma till Mörtviksbadet om en stund:). Så vi hörs via Mobilblogg :).

  -

     Skrivet: 2010-06-28 / 23:02:01 Kategori: Dagboken

Ska gå och lägga mig snart ska bara göra flätor på min syster så vi hörs imorgon♥

  Videoinlägg

     Skrivet: 2010-06-28 / 23:00:19 Kategori: Videobloggar
Hejsan!
Videoinlägget kunde inte komma upp på bloggen förens nu, Ledsen för det "/.

  Fotboll

     Skrivet: 2010-06-28 / 20:50:31 Kategori: Dagboken
Hej!
Sitter och kollar på fotboll nu, Brasilien - Chile. Hejar inte på någon spec. faktiskt i Fotbolls - VM men jag hoppas att det är ett duktigt lag som vinner, Såklart^^. Kommer upp ett till inlägg om en stund då jag berättar vad som har hänt idag :). Hörs om en stund.

  Goodnight

     Skrivet: 2010-06-28 / 00:14:57 Kategori: Dagboken



Ska gå och lägga mig nu så det här blir sista inlägget för ikväll.
Hörs imorgon♥

  ?

     Skrivet: 2010-06-28 / 00:01:15 Kategori: Musik/Film/Tv



Gissa vart jag ska på Onsdag den 30de juni ? :)

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-06-27 / 23:57:16 Kategori: Frågor & Svar
Anonym (Sara)  om Bilder som glömdes bort:
Fett coola bilder vart är det nånstans? Den snyggaste bilden var iaf den med medaljen!:)

Svar:
Bilderna är tagna på mina grannars bakgård, Alltså dom som bor på 162:an, Vi åt middag med dem och sedan ville jag och min syster ta hoppbilder så då gjorde vi det hehe. PS. Om ni undrar varifrån vi hoppade så var det från rutschelkanan som är med i bakgrunden i varje hoppbild =).

Anonym (Sara)  om Bilder som glömdes bort:
är de första bilderna tagna på din baksida?

Svar:
Alla hoppbilder är tagna på grannens baksida alltså dom som har sin baksida närmast gångvägen, Vi tog bilderna där eftersom att vi inte kunde göra det på våran, Det var för litet utrymme. Resten av bilderna har jag tagit på lite olika ställen som jag tror att jag skrev under bilderna, Hoppas det iaf :S.

Hehe :D. Kommer ett till inlägg strax sedan ska jag nog gå och lägga mig ;).

  Bilder som glömdes bort

     Skrivet: 2010-06-27 / 22:59:10 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej!
Wierd rubrik, Vet men ni kanske fattar ändå :D, Iaf så kommer jag att nu lägga in lite bilder från Midsommar och några bilder på mig från bl.a Eken.


Midsommarns- Hoppbilder =):



Haha min syster hoppade inte så högt på först bilden så det ser ut som att hon står på knä på rutschelkanan =D.




(Jag). Väääääääldigt suddig ^^




Jag (Ignorera mitt face :S)



Jag, (Ser ut som en mygga men var inte beredd :P)












Min syster, Hjular =)





Jag försöker att hjula men det går inte så bra som ni kanske ser :D











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu kommer lite fler bilder på mig :





Jag (Järnvägen Cup)




Jag när jag blev årets lagkamrat 2009/2010 på Sjöängen :D



 Jag, Min medalj och Eken Cup T-Shirt när vi Vann Eken Cup 2010 Wiho! ;)




Närmare titt :)







--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sådär tror att det var alla bilder, Kommer uppdatera igen vid 23:30, Ska kolla på tv nu :)

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-06-27 / 21:50:35 Kategori: Frågor & Svar
sofia om Shopping:

snygg new moon t-shirt;)


Svar:
Tack^^

Duygu =D
om Dagens Låt!:

sv ; jaaa vi blev jätte nöjda tack så mkt annso! :D

Svar: Varsågod =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommer lite mera bilder om en stund så håll utkik ;)

  Shopping

     Skrivet: 2010-06-27 / 21:13:05 Kategori: Nytt i garderoben
Hejsan!
Har nu äntligen kommit hem eller ja, För ca. 2 timmar sen kommit hem från en dag fylld med shopping men nu tar vi och spolar tillbaka bandet så berättar jag om dagen i sin helhet =).

Jag vaknade 11:06, År frukost klädde på mig osv. Sen satte jag mig på datan en stund för att kolla mailen och så. Vid 11:45 stack min syster iväg till in till Stan med en kompis (Dom skulle gå på något musem), Så jag och mamma tog bussen till Farsta Centrum där vi skulle handla lite Sommarkläder (T-shirts, Shorts mm.). När vi kom dit började vi med att gå in på KappAhl, Där mamma köpte en himmelsblå tunika och Blommigashorts :), Jag köpte en Cool T- Shirt och Svarta Jeansshort (Bilder kommer senare). Sen gick vi in på Lindex och där köpte jag en New Moon tröja =). Sedan gick vi iväg till X-Change för att växla pengar (Jag och min familj ska ju till Kroatien om 2 veckor). Så vi växlade till Kroatisk Kuna (Roligt namn :D). Hehe, Mamma fick hela plånboken full(Ok överdrev lite kanske men jag lovar er den vart överfull). Sedan vart vi hungriga så vi gick till Burger King för att äta :D, Mamma och jag beställde 2 Cheeseburgare och En bananmilkshake. Vi fick så rätt så länge och vänta i kön och när jag stog där så kollade jag runt på resturangen och vid ett av borden tyckte jag att jag såg någon bekant men jag var inte säker på om det var eller kunde det kanske ha varit Duygu. Jag såg inte så jag var inte säker. Sen när vi hade satt oss så kollade jag igen och visst var det "Dogge" som satt där, Jag skulle precis säga hej men då började min mamma babla på om oviktiga saker som jag inte orkade lyssna på för att jag var så hungrig ;). Oftast så brukar inte jag gilla Burger Kings hamburgare men just då så dög det ganska bra. När vi precis hade ätit upp våra hamburgare så skulle Duygu och hennes mamma & nån till som satt med dom gå och då fick jag chansen atg säga "Hej", Haha min mamma är en riktig pratkvarn :D. Men iallafall så gick vi sen till Gina Tricot, Jag tänkte att jag skulle leta efter en tröja som jag hade sätt där för några veckor sedan men den fanns inte kvar "/.Jag hittade iallafall en söt t-shirt med kattmotiv på som jag köpte. Mamma köpte ett par shorts som såg ut som en kjol. Sedan tyckte vi att det var dags att åka hem eftersom att klockan var 16:35 så vi gick iväg mot bussen men bussen hade precis åkt i väg så vi gick in på Cubus eftersom att mamma hade letat efter en till snygg tröja men inte hittat någon. Så hon hittade en nästan direkt som var ganska genomskinlig och svart med pärlor på så hon köpte den. Sedan väntade vi på bussen och åkte hem. Trött och nöjd efter en lång dag fylld av shopping =).
Och nu kommer bilderna på det saker som jag köpte :):




                                                   Svarta Nit-Shorts
                                                      199:- KappAhl





                                               Vit T-Shirt med Kattmotiv
                                                      99:- Gina Tricot




                              
                                                       
                                                       New Moon T-Shirt 
                                                           149:- Lindex






                               T-Shirt med New York motiv och coola "klippningar"
                                                       149:- KappAhl


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Tror det var allt, Ska iaf ta det lite lugnt och äta glass nu, Hörs om en stund =).

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-06-26 / 19:13:34 Kategori: Dagens Låt

                                Travie McCoy - Billionaire

  Why?

     Skrivet: 2010-06-26 / 19:09:07 Kategori: Dagboken
Hejsan!
%¤4"0?/D:"@€[%f
Är så dampigt trött på mitt internet, Det har först funkat och sen inte funkat och sen funkat och sen inte funkat........-.-. Visst är det irriterande när man inte kan göra det man vill pågrund av att något inte funkar._.
Har iaf kämpat med att få internet att funka hela dagen men neeej? :mad: . Sedan kom jag på (För en timme sedan) Att internet kanske funkade bättre om man satt inomhus så jag gick in och satt mig i vardagsrummet och då funkade den hur bra som helst :<. Iaf nu så kan jag äntligen uppdatera igen och det kommer att komma en massa inlägg nu vid åtta så jag skriver just nu för fulla muggar hehe. Hörs Om en stund :)

  Midsommardagen

     Skrivet: 2010-06-26 / 14:00:15 Kategori: Dagboken

Hej!
Vaknade för ca 4 timmar sen ^^, (Var uppe ganska länge igår, Rättare sagt till 00:30 ^o).
Idag hade min familj eller rättare sagt Jag, Min mamma & Min syster hade tänkt att vi skulle åka iväg och kolla på
Någon Midsommarstång som finns kvar(Vi orkade inte åka och kolla på det igår), Och sedan kanske vi skulle ta en tur till Fartsa Centrun för att handla lite nya kläder inför Sommaren och resan till Kroatien som kommer att ske om ca. 2 veckor =). Men så blev det inte för imorse/inatt så började min syster att må dåligt så det är därför vi är hemma idag vilket jag inte tycker är så kul eftersom att min bästis är bortrest och jag inte får vara med någon annan kompis p.g.a att min syster då mådde dåligt och jag kan ha fått det så mamma vill inte att jag smittar ner någon annan -.-. Så idag består nog dagen mest av att ta det lugnt och sitta vid datan och kanske göra lite hushållsysslor "/. Det betyder även att eftersom att jag då är hemma idag så kommer det nog att bl iganska bra uppdatering på bloggen, Man kan alltid hoppas :). Men ska ladda upp dom sista bilderna nu från Kungsträdgården så att det är färdigt.
 Hörs Sen

  Efterätt

     Skrivet: 2010-06-25 / 20:30:01 Kategori: Dagboken
Hejsan!
Är nu hemma en stund i mellan för att min mamma ska vispa grädde och fixa jordgubbarna till efterätten, Kladdkaka och Hallonpaj :). Ledsen för att inte bilderna har kommit upp på bloggen förens nu men jag hade så bråttom att fixa mig så jag hann inte publicera den. Som ni kanske ser så är inte alla bilder inlagda, Men jag lägger in dom sen när jag kommer hem igen. Funderar på att ta med mig datorn dit eftersom att vårat internet funkar där också men vi får se ;). Ska gå ner och hjälpa min mamma att vispa grädde ni så vi hörs senare vid 22:30 tror jag ^^

  Bilderna från Kungsträdgården

     Skrivet: 2010-06-25 / 18:15:48 Kategori: Bilder 2009/2010
Sådär!.
Nu har jag äntligen lyckats ladda upp bilderna från Kungsträdgården (Onsdag 16/6).
Så här kommer dom :
OBS!, Alla bilder är tagna med min mobilkamera
OBS!2: Dom filmade också med riktiga videokameror från TV4 så vi kanske hamnar på tv i höst :). 
OBS!3: Alla bilder har jag tagit själv vilket betyder stor copyright på dem alltså du får ej kopiera dem!.


Marie Picasso och hennes kör repar.

















Rigo och hans gäng









Sedan var det dags att se Timotej =)






Hade även en bild på min syster och Timotej vid Autografskrivningen, Dom var verkligen jätte snälla =).


  Midsommarafton & Fullt upp

     Skrivet: 2010-06-25 / 16:41:33 Kategori: Dagboken

Hejsan !
Som ni kanske har märkt så har jag väldigt mycket att göra idag pga. Att ikväll eller då vid kl 17/18 så ska min familj äta "Middag" med våra grannar eftersom att det är Midsommarafton idag =), Det brukar vi göra varje år eller iaf så länge jag kan minnas så det börjar bli lite tråkigt hehe -.-. Iaf så har vi varit och handlat hela dagen och köpt massor av mat, Och då menar jag verkligen massor!. Vi åkte iväg vid 12 så det är därför jag inte kunnat uppdatera bloggen förens nu eftersom att jag inte ha med mig mobilen och för att vi hade en bild som inte ville starta när vi skulle komma hem och då var vi på Mcdonalds Mc-Drive i Haninge. Vi skulle köpa lunch innan vi åkte hem så vi åkte dit och sen så stannade mamma bilen för att hon skulle kunna få in maten i bilen. Sedan när vi skulle åka iväg så ville inte bilen starta .jahsjsfh%'*/bhf#*%ejhyrf tänkte jag och blev jättearg för jag är så himla trött på mammas gamla bil, Den stannar när man är på väg hem, Det gör den alltid!. Men det är ju inte så konstigt eftersom att den är 20 år gammal, Fast min mamma har bara haft den i två av dom åren =). Mamma sa då till Mcdonaldspersonalen som fick komma ut och knuffa iväg bilen till parkeringen, Och det var sjukt pinsamt höhö :<. Sedan var några killar som såg att vi behövde hjälp och dom var jätteduktiga och kunniga sóm just bilar så dom hjälpte oss så att mamma kunde köra hem med bilen men jag blir ändå så sur på den :(.

UPDATE:

Håller nu på att ladda över bilderna och det verkar bra så jag hoppas att jag kan fixa så att dom kommer upp på bloggen om sisådär en timme eller något. Så skriver mera då :)

  Första Videoinlägget

     Skrivet: 2010-06-24 / 23:27:02 Kategori: Videobloggar

  Zdskjgfrkdjhgdsxk

     Skrivet: 2010-06-24 / 22:04:34 Kategori: Dagboken

Bajs på allting för nu går det inte att ladda upp bilderna på bloggen och jag har hållt på i mer än en timme så jag hoppas att jag hinner fixa bilderna i kväll. Annars kommer dom imorgon :3.

  Torsdag

     Skrivet: 2010-06-24 / 19:26:31 Kategori: Dagboken


Hello!
Har precis kommit in från den mycket varma och stekande solen :), Vi har haft som högst 25,2 grader ute idag på balkongen. Min syster vaknade inte förens vid 12, 12:30 så det var därför jag inte kunde vara med någon innan :/. Min syster  skulle då egentligen leka med sin kompis men hon skulle åka iväg så min syster gick för att byta om och sedan hjälpte hon mig att bära ut iskall dricka, Radio, Solkräm osv. ut till balkongen. Där låg vi och solade och pratade i ca. 2 & en halv timme och gissa vem jag såg utomhus vid halv 5 ?, Jo såklart Linnea som jag trodde var vid husvagnen då men hon sa att hon skulle åka ikväll så jag satte på mig shorts och en tröja och stack ut men innan jag gjorde det så kollade jag om jag blivit brun på ryggen och det var inte så jättemycket men lite färg hade min kritvita rygg fått :). Sedan va jag med Linnea en liten stund innan hon skulle äta mat. Sedan skulle hon in och äta och då väntade jag såklart på henne tills hon skulle komma ut igen :). Sedan gjorde vi nästan igenting hehe men jag hann säga hejdå till henne innan hon åkte iväg med bilen till Kappelskär där hennes familj just nu har sin husvagn :). Japp det är lite av det som har hänt idag . Håller på att ladda upp bilderna från Kungsträdgården nu så dom kommer väl upp på bloggen om en timme eller så. Hörs sen

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-06-24 / 19:12:35 Kategori: Dagens Låt

             Kelly Rowland Ft. David Guetta - Commander
                                        
Så himla bra!

  The Sun

     Skrivet: 2010-06-24 / 13:37:20 Kategori: Dagboken
Hej!
Har ätit lunch nu så jag tänkte gå ut på balkongen och sola lite :), Det är 25 grader ute hos mig och det kallar jag varmt!, Äntligen är Sommarn här :). Syns om någon timme eller så =).

  Lunch....

     Skrivet: 2010-06-24 / 13:15:57 Kategori: Dagboken
Japp ska göra lite lunch och sätta mig på balkongen för att äta. Köttbullar & Potatismos blir det :)
Hörs Sen♥

  Svar från Frågestunden=)

     Skrivet: 2010-06-24 / 12:39:15 Kategori: Frågor & Svar
philippa om Frågestund!:
hej ¨ann-so¨tycker du att värden är grym eller vi människor? kram

Svar:
Vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan men det är ju så olika beronde på vart man bor på jorden. T.ex i Afrika så får barnen och de vuxna där sjukt lite mat och vissa dagar kanske dom inte får mat alls men ändå så måste dom jobba i det stekande solskenet och även barnen måste jobba hela tiden. Jag tycker att det är jättehemskt att där är så där nere och dom Har inte ens rent vatten så dom är tvunga att dricka vatten som är smutsigt och några får sjukdomar som är väldigt vanliga t.ex här i Sverige, Men i Afrika dör dom av samma sjukdom och varför undrar man då. Jo det är för att i Sverige finns det medicin mot sjukdomar som t.ex Lunginflammation och Förkylningar men det finns inte medicin mot dom sjukdomarna i Afrika och därför dör folket där :(. Så ja, Världen kanske inte är så grymt men det är en väldigt orättviss värld vi lever i :/, Om jag får säga vad jag tycker .


linnea om Frågestund!:
gillar du himlen?? du sa ju att man kunde fråga allt om himmel och jord hehe!!!

Svar:
Jag sa att man kunde fråga allt mellan himmel & jord, Vilket är ett uttryck som menar att du kan fråga vad som helst :D. Och aa jag gillar väl himlen då antar jag :P.



Duygu =) om Frågestund!:
favvofärg?

Svar:
Röd & Lila
-------------------
favvomat?

Svar:
Tacos :)
-------------------------------------------------------- 
Har du husdjur?

Svar:
Nej :(, Men skulle vilja ha en katt :).
---------------------------------------------------------
har du planer som du ska göra i sommar tex åka semester osv..
isf vart? :D

Svar: Aa nu på Onsdag den 30onde ska jag och några kompisar in till stan för att gå på bio och se Eclipse på premiärdagen! :) om 8 dagar ska jag åka i väg en snabbis till Åland(Ledsen Linnea att du inte kunde följa med :(. Sedan när jag kommer hem ska jag packa väskan och 10onde juli sticker jag och min familj iväg (igen) till Underbara Kroatien :). När vi kommer hem (24 juli). Fyller bästisen år dock kommer vi hem på natten men hoppas att jag ändå hinner träffa henne :). Det som sedan återstår av sommarlovet ska jag ta vara på och vila upp mig inför 6:an som jag börjar i Höst:) 
---------------------------------------------------
har du mellannamn?

Svar:Japp, Heter Margareta i mellanamn :3
----------------------------------------------------
hur länge har du bloggat?

Svar: Sedan 17 Juni 2009 så jag har bloggat i 1 år & 8 dagar :)
----------------------------------------------------
bästa bloggeen! :D

Svar:
Kul att du tycker om min blogg:).
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------------
Tack för alla frågor! :), Ska gå och klä på mig nu (OOPS!) Sitter bara här i Trosor och en CupT-shirt =).

 
   
 

   
   

  Frågor & Svar

     Skrivet: 2010-06-24 / 12:05:53 Kategori: Frågor & Svar
Anonym (Sara) om Födelsedagar i Juni:
Tack så mycket Ann-so. Och tack för boken, du hade verkligen inte behövt ge mig den jag har så att det räcker med Twilight-böckerna:P Men tack ändå. Och lins header är as cool det är väl du som har gjort den.

Svar:
Varsågod ^^. Du är alltid glad och jättesnäll mot mig så därför tyckte jag att du skulle få nånting av mig på din födelsedag :). Och japp det är jag som har gjort Linneas header :).

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-06-23 / 20:33:57 Kategori: Dagens Låt

En låt som jag lyssnar på väldigt mycket just nu :D.


Sean Banan - Skaka Rumpa

  Sen Middag

     Skrivet: 2010-06-23 / 20:28:24 Kategori: Dagboken

Hej
Är inte på humör just nu. Har pratat med min mamma om lite saker och jag är jättesur på resten av familjen för att dem inte vill hjälpa mig & mamma med det :(. Iaf så gick träningen ganska bra, Hade lite ont i magen i början och på slutet av träningen men annars gick allting bra. Efter vi hade sprungit så badade vi och det var jätteskönt i vattnet hehe:). Nu ska jag äta middag, Sent jag vet. Så jag bloggar mer senare om jag orkar :)

  Bloggen =)

     Skrivet: 2010-06-23 / 16:09:13 Kategori: Dagboken
Hejsan!
Glömde säga det men den 17 juni kl 16:13 fyllde min blogg 1 år :).
Så grattis iefterskott på dig bloggen hihi:).


UPDATE: Håller på att packa till träningen nu och sedan vid 16:30 tar Linnea och jag cykeln till Mörtviksbadet där vi första ska träna och sedan spring:), Så jag skriver mer sen när jag kommer hem. O juste glömde berätta om vad som hände i måndags, Men jag orkar inte skriva så mkt om det iaf så spelade vi först kvartsfinal mot Stockholmspolisen. Den vann vi så vid 11:00 spelade vi semi mot Tumba som vi också vann. I finalen väntade Gustavsberg som vi hade förlorat mot i samma cup förra året. Det blev en tuff match och de tog ledningen i början. Vi låg lika tror jag i första halvlek. I andra halvlek kom Skogås igen och tog hem segern med 3 bollar (Viho!). Sedan fick vi såklart medaljer och en STOOOR Pokal :). Men ska fortsätta att packa nu så jag bloggar som sagt mer efter träningen :).


                             SHK F98 WINNERS OF EKEN CUP 2010

  -

     Skrivet: 2010-06-23 / 15:13:04 Kategori: Dagboken
Hej!
Bloggandet kommer som ni kanske märker att hamna åt sidan den här Sommaren, Jag är ganska mkt ute och är med kompisar osv. Så när jag kommer hem så är det så sent så jag orkar inte blogga då och det är anledningen till att dom där bilderna från förra veckan inte har kommit upp på bloggen idag men ska bannemej försöka att ladda upp dom med den förbaskat tröga datorsladden!:|. Som ni kanske märker så är jag inte på mitt bästa humör idag men det är för att jag är ganska trött, Ska iaf iväg på träning vid 16:30 med Linnea så jag kanske bloggar lite innan jag sticker iväg vi får se :)

  Födelsedagar i Juni

     Skrivet: 2010-06-22 / 16:56:53 Kategori: ★Birthdays/Fester/Nöjen★
Hejhopp!
Det har varit så mycket just nu att jag inte har hunnit skriva mer än berättat vad som har hänt på dagarna :). Hehe men i den här måndaden har jag tre stycken som jag känner och vet fyller år då det är då min mamma, Sara Birgersson & Wilma Johnsson.

Den 15:onde Juni fyllde min mamma, Annette Bonäs Eriksson 47 år.
Grattis i efterskott mamma :)!
Har tyvärr inte någon bild på henne :/.

Den 18:onde juni
(Precis när Eken Cup hade börjat) Så fyllde en kompis, Sara Birgersson 12 år.
Grattis i efterskott på dig med, Sara :). (Hihi hon fick Vampyrens Märke(Den första boken i bokserien House Of Night som jag tror att de flesta Twilightälskarna känner till :). Iaf ett stort grattis till Sara :).


Den 30:onde juni
Fyller en god vän till mig som just nu är på Mallorca 12 år och hon heter
Wilma Johnsson. Grattis i förskott!, Wilma:)



Skriver mer om ca en timme, Ska gå ut en stund eftersom att det är så fint väder ut idag :).

  ._.

     Skrivet: 2010-06-21 / 22:39:42 Kategori: Dagboken
Hej
Gah!....,Är det bara jag som dampar på blogg.se. Har försökt hela dagen ända sedan jag kom hem att komma in på bloggen med det har inte gått :<, Därför har jag inte bloggat idag men jag kommer att skriva om vad som har hänt under dagen imorgon. Orkar egentligen inte säga så mkt mer än tre ord till, VI VANN GULD!. Men som sagt så berättar jag mer om dagen imorrn, Tjingeling :)

  Hemma!

     Skrivet: 2010-06-20 / 15:41:32 Kategori: Dagboken
Hej har inte hunnit skriva för igår när jag kom hem var jag så trött så jag åt och satt sedan vid datan lite sen gick jag och la mig direkt var verkligen jättetrött och så skulle jag gå upp tidigt nästa dag :). Vi vann iaf gruppspelsmatcherna i går och idag också. Sedan spelade vi också A 1/8 delsfinal mot Skå och den vann vi med 20-8 tror jag :). Är jättetrött nu så jag kanske ska gå och vila lite är ganska trött nu också :<. Idag kommer det iaf att bli lite bättre uppdatering. Och jag ska försöka att ladda in bilderna från Kungsträdgården men datorsladden krånglar så vi får se om jag orkar:/. Skriver iallafall mera sen :)

  Iväg snart

     Skrivet: 2010-06-19 / 13:22:18 Kategori: Dagboken
Hej!
Blir inte så himla långt inlägg nu men snart ska jag iaf sticka iväg till Utomhuscupen (Eken Cup). Bloggar igen när jag kommer hem och det är inte förens 18:45 tror jag men ni får klara er med lite halvdålig uppdatering idag :)

♥Ann-Sofie♥

  Från Onsdag

     Skrivet: 2010-06-19 / 12:42:39 Kategori: Dagboken
Hej!
Eftersom jag nu har tid så tänkte jag skriva om vad jag gjorde i Onsdags eftersom att jag inte gjorde det då jag kom hem för att klockan var ca 23:15 då hehe :). Och jag tror även att ni vill veta vad som hänt så här kommer det:).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onsdag 16/6-2010.

På morgonen började jag med att äta frukost. Sedan klädde jag på mig osv. Vid 12:30 skulle Linnea komma hem till mig för att hon skulle följa med i till Stan. Jag var inte klar när hon kom så hon fick vänta lite på mig men jag hoppas att det inte gjorde något för jag är jätteseg på att skynda mig, Eller hur, Lins? *blinkblink* :). Iaf så när jag var klar(Vid ca. 12:45). Så stack jag och Linnea iväg till Tågstationen för att vänta på min mamma och min syster med kompis som också skulle följa med. Dock ville jag inte att min systers kompis skulle följa med men det är en annan historia som jag inte tänker berätta just nu. Vi tog tåget som gick 13:05 till Stockholm C. Därifrån gick vi ända till Kungsträgården och vi var några bland dem första människorna på plats så vi fick se när Marie Picasso (På riktigt) Uppträdde med sin Kör (Team Picasso), Dom var jättebra:).(Bilder kommer sen). Sedan gick vi iväg till Signeringen för att få hennes Autograf, Jag tog även ett kort med henne. Hon var verkligen jättesnäll :). Sedan var jag så jättehungrig så vi gick för att äta lunch på Mcdonalds men vi orkade nästan inte gå dit eftersom att det var så himla varmt ute så vi köpte en Ramlösa Citron och när alla hade vilat lite och fått i sig en klunk så gick det jättebra att gå hihi :). När vi kom in på Mcdonalds så var det som tur var Luftkonitionering där :), Annars hade jag inte orkat sitta där hehe. Vi satt och åt där i ca. 1 & en halvtimme men det var för att vi inte skulle behöva gå ut i värmen. När vi skulle gå tillbaka till Scenen där alla artiser uppträdde så kom jag på att jag måste hämta ut biljetten till Eclipse-Premiären som jag hade reserverat på Internet(Jag jag ska gå på premiären 30/6) Och då var vi tvungna att skynda oss eftersom att Rigo skulle uppträda om en knapp halvtimme på Scenen i Kungsan så vi skyndade oss till bion på Sergel och mitt i allt så hade vi gått vilse,HAHA!. Vi hade gått vilse i våran egen hemstad, Men som tur var så hittade mamma vägen igen och då hittade vi bion på Sergel och sedan nästan sprang vi tillbaka för att hinna se Rigo hehe det var mest min syster och hennes kompis som ville se honom. Inte jag och Linnea. Sedan efter Rigo så kom Timotej men Linnea ville inte se dem så hon gick i väg för att se om Rigo satt vid Autografskrivningen och det gjorde han :) Så vi fick hans autograf. Sedan kollade vi på Timotej och sedan direkt efter så gick vi till Autografskrivningen för att få Timotejs Autograf, Den var jättesnygg hihi :). Och jag lovar er att när vi hade fått deras autograf så var kön jättelång , Den var nästan ända bort till Scenen :O hehe. Sedan kollade vi på Magnus Carlsson och Charlotte Perrelli som uppträdde sista av alla. Efter att vi hade fått deras autograf så började vi traska iväg mot Tåget men först en Glass/Varm Paj på Mcdonalds :). Sedan tog vi tåget hem till vårt älskade Skogås och sedan när jag kom hem kollade jag lite på tv för att sedan gå och lägga mig.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var en lång dag som jag kommer att minnas i resten av mitt liv. Bilderna kommer i dag eller imorgon. Vi får se. Nu ska jag iaf börja fixa mig till cupen så jag bloggar nog mera sen :)

  Orkar inte.......

     Skrivet: 2010-06-18 / 22:38:43 Kategori: Dagboken
Blogga, Bloggar imorgon istället är skittrött ska sova nu ;), Godnatt.

  Torsdag

     Skrivet: 2010-06-17 / 19:32:48 Kategori: Dagboken

Hej!
Ledsen för att jag inte har bloggat på några dagar men så ni vet så kommer det att bli ganska dålig uppdatering på lovet och ni kanske förstår det eftersom att jag är väldigt mycket/kommer att vara mycket med kompisar på det här Sommarlovet, Speciellt Min bästa vän :). Jag vet även att ni är trötta på att höra saker som Jag är sjukt ledsen att jag inte..... och Jag lovar att det blir bättre uppdatering osv och jag förstår er, Det är ju väldigt jobbigt att sitta och läsa hela tiden Jag är sjukt ledsen osv så det ska det bli än väldigt stor ändring på så ni vet så att ni inte behöver sitta och läsa det hela tiden men nog om det nu :). Iaf så sitter jag just nu här med min Bästis och pratar lite och tar det lugnt. I morgon ska vi spela cup och jag vill ju såklart att min bästa vän ska vara i mitt lag men hon är målvakt och ska spela i det andra laget :(, Hoppas iaf att det går bra för dem. Heja Skogås :). Eftersom att jag inte har bloggat så mycket under veckan så kommer jag att kort skriva lite om vad som har hänt under varje dag som har varit på den här veckan ;).

Måndag:
Var hos Sara och åt Lunch och Tårta där, Sedan busade vi lite och Skrattade så att vi Kiknade :D hehe.

Tisdag:
Mamma fyllde 47 år, Grattis! :). Jag,Linnea & Gabriella åkte till Centrum för att köpa present till henne. Och då stog hon vid en Bankomat inne i Centrum så vi sprang till baksidan och sedan gick vi in där för att handla. Sedan åkte vi hem och paketerade in Sakerna och sedan på kvällen gav vi dem till Mamma. Hon vart jätteglad hihi :).

Onsdag:
Vi åkte iväg vid 12:30 till Kungsträgården där en massa artister uppträdde. Bl.a Charlotte Perrelli, Marie Picasso(Fick en kram och autograf av henne :) och m.fl.


Idag har jag inte gjort något speciellt bara varit med Linnea. PS. ett inlägg om Onsdagen kommer snart. Skriver mer om en stund ;). Kram

  Träning på Sjöängen

     Skrivet: 2010-06-14 / 17:22:38 Kategori: Dagboken
Hej!
Ska börja packa till träningen på Sjöängen, Hoppas att man får bada sen :). Iaf så har jag för en stund sen lyssnat på musik hehe. Ska gå ner, Fixa lite Mellis till träningen så att jag inte blir hungrig innan träningen. Måste gå nu , Måste fixa lite saker och så ska jag åka med Philippa till träningen och 14 min.

  What a day!

     Skrivet: 2010-06-14 / 15:43:34 Kategori: Dagboken
Hej!.
I dag så vaknade jag kl 11 av att min pappa ringde och det var ju tur för annars hade jag kanske inte vaknat :). Iaf så gick jag sedan ner för att äta frukost och sedan satte jag mig i Vardagsrummet för att se på tv, Då ringde Sara. Hon hade haft Släktkalas eftersom att hon fylle år nu på Fredag den 18:onde, Så hon undrade om jag och 2 till ville komma hem till henne och äta upp det som blev över från igår, Såklart att jag ville det så jag duschade och sedan gick jag iväg till henne vid 12:30, Sara hade gjort Hamburgare som vi då åt och sedan åt vi upp nästan allt av det som var kvar från i går, Bl.a en jättesnygg TwilightTårta. Sedan började flumma lite haha :). Och det slutade med att alla låg på golvet och garvade ihjäl sig :D hihi. Sen så skulle "Matte" hem men då fortsatte vi bara att skratta hela tiden, Ända tills min tröja fick ett hål/gick sönder :( buhu. Jag var faktsikt ganska ledsen men gick hem för att byta tröja och sedan stack jag dit igen för att va med dom hihi. När jag precis skulle gå hem så ringde det, Det var min pappa och han sa att jag inte fick lämna min syster Gabriella ensam hemma själv och så fick jag som vanligt en utskällning för det och blablablabla ...... :(. Det var iaf en jätterolig dag och den skulle ha blivit bäst om inte min pappa skulle ha ringt och skällt ut mig :( *snyft*. Aja nu pratar vi inte mer om det, Ska börja att packa lite till träningen tror jag, Har inget annat för mig, Måste också säga förlåt till min syster, Hihi hon ser mig som en beskyddare ;). Men bloggar mer sen igen tror jag.

PS. Ett extra stort tack till Sara som var så snäll idag och bjöd på mycket goda saker :)

  Hairspray

     Skrivet: 2010-06-13 / 22:49:33 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej!
Sitter och kollar på Hairspray nu som går på 4:an. Inte så dålig film faktiskt hehe. Om ni undrar varför jag inte har bloggat på ett ta så är det för att jag har varit med Linnea hela kvällen och försökt att fixa en ny header till hennes nya blogg, www.lolinons.blogg.se. Besök gärna den :). Nu ska jag fortsätta att kolla på Hairspray så efter filmen blir det ett sista inlägg innan jag går och lägger mig ^^.

  Nice day

     Skrivet: 2010-06-13 / 16:31:10 Kategori: Dagboken
Hello!
Är på ett strålande humör idag eftersom att solen skiner ute :). Idag har jag hjälpt mina föräldrar att kasta saker från förrådet, Som sagt så ska vi renoverar vårat förråd, Det ser bedrövligt ut. Det kan jag lova er!,Hehe:). Vi har varit till Återvinningscentralen i Trångsund två ggr(Intressant att vet eller hur?:) Iaf så sen när vi var klara så åkte vi till centrum för att handla lite och då köpte vi glass(mums:D)hehe. Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här och väntar på att Linnea ska plinga på, Hon kom hem från Kappelskär i dag så vi ska vill hitta på något. OOPS!, Hon plingade på dörren nu, Måste klia hejdå :D

  Music is my Soul

     Skrivet: 2010-06-12 / 21:39:31 Kategori: Dagens Låt
Hej!
Sitter just nu och spelar och drogar musik, höhö;). Har inte så mkt att skriva,Är ganska trött även fast jag gick upp klockan 11 idag hihi, Men jag lägger ut dem låtar som jag lyssnar på just nu och så skriver jag mer senare (Om jag orkar). Här kommer nu dom låtar som är bäst just nu enligt mig!:

Lady Gaga- Alejandro
Lady Gaga- Telephone
Agnes- I need you now
Inna- Hot
Taio Cruz- Break your heart
Rihanna- Rude Boy
Christina Augilera- Not myself tonight
Olw City- Fireflies

Om ni undrar varför jag inte lägger upp dem som videos så är det för att jag inte orkar :D.
hehe.

  Frågestund!

     Skrivet: 2010-06-12 / 17:38:23 Kategori: Dagens Fråga
Japp tänkte ha en Frågestund nu så fråga på om allt mellan himmel och jord!, Svarar på allt :D!.


        

  Guldkompassen(FILMTIPS)

     Skrivet: 2010-06-12 / 17:11:57 Kategori: Ann-So Tipsar
Hello där! 
Nu kommer Veckans Tips eftersom att jag inte har haft det på väldigt länge!. Veckans Tips/Filmtips är Guldkompassen eller The Golden Compass som den då heter på Engelska. Jag och min syster kollade på den igår och den var faktiskt bättre än jag hade väntat mig.

Handling:

Lyra Belacqua är en elvaårig flicka som bor på Jordan College i Oxford i en parallell värld. Lyra vet inget om sina föräldrar, bara att hennes farbror, Lord Asriel, lämnade henne på Jordan efter att hennes föräldrar dött i en luftskeppsolycka. Lyras daimon heter Pantalaimon och uppträder ofta i formen av en hermelin eller en vildkatt.

Lord Asriel är vetenskapsman och tror sig ha kommit på ett sätt att resa mellan olika dimensioner. Lyras farbror är dock jagad på grund av denna upptäckt, och dessutom försvinner Lyras bästa vän Roger spårlöst. Genom en serie omständigheter blir Lyra indragen i en jakt dels på Roger och dels på sin farbror. Guldkompassen (eller alethiometer som den heter i boken), som givit boken dess titel, är ett instrument med vilket Lyra har möjlighet att få svar på alla tänkbara frågor.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Guldkompassen är en spännande film som nästan hela familjen kan se på, Den är rekommenderad från 11 år men i Vuxet sällskap går det nog bra att se den om man är 7 år och uppåt. Jag rekommenderar den verkligen om man gillar Äventyrsfilmer PS. Den är inte tecknad. Avslutar med en bild på Filmens omslag.


  Blåsigt väder

     Skrivet: 2010-06-12 / 13:27:48 Kategori: Dagboken
Hej!
Vaknade vid 11 idag hehe, Är morgontrött även på Sommarlovet. Idag är det jätteblåsigt väder ute här hemma så det är inte så roligt att vara ute :(. Ska försöka att få ut mig ur huset eftersom att det är Lördag och jag vill inte sitta inne hela dagen. Idag ska min familj rensa förrådet, Och jag lovar er, Vi har inte rensat förrådet en enda gång sedan Min mamma & flyttade hit till huset som vi bor i och dom flyttade hit för mer än 10 år sedan så förrådet är inte lite skitigt hihi. Ska strax gå ner och hjälpa dom så vi hör nog via mobilblogg eller annars lite senare igen ;).


OMG!, Kolla hyllan, Min pappa har haft så mycket saker där så att hyllan har vikt sig, Haha det ser
sjukt kul ut :D. Och ser ni ovanför hyllorna, Där uppe i taket, Där är det jättemkt Mögel så vi ska
riva ut allting och göra om/ Renovera hehe. Men skriver mer sen ;).

  Boring!

     Skrivet: 2010-06-11 / 14:29:07 Kategori: Dagboken

Hej ! Har tråkigt just nu, Har precis hängt upp kläder som min mamma har tvättat och nu sitter jag och fikar med en glassbåt hihi:D Imorse så vaknade jag iaf 10:30, Jag steg sedan upp och gick ner för att äta frukost. Jag och min syster("Gabi"). Gjorde lite frukost åt oss och sedan satte vi oss i Vardagsrummet för att kolla på en film som vi vann på Skogåsdagen :), Den hette Guldkompassen och var faktiskt ganska bra :D, Mer om den kommer senare :D, Sedan vid 12:15 kom Mamma hem (Hon har en liten paus från sitt jobb) så vi vi gjorde lunch och det blev Korv-Risotto a'la Mamma hehe =D. Den var helt okej(Brukar inte äta det så ofta). Sedan tog jag en dusch, Klädde på mig och efter det skulle jag hjälpa min syster med nånting. Sedan tog jag som sagt ut tvätten och hängde den på balkongen :D. Och nu sitter jag framför dator hihi. Har några beställningar på designer/headers som jag tror att jag ska börja med. hmmm vi får se men iaf så skriver jag mera senare:)

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-06-10 / 21:10:18 Kategori: Dagens Låt



Älskar låten, Den är skitbra!

  Vampire Diaries

     Skrivet: 2010-06-10 / 20:57:54 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej Sitter och kollar på Vampire Diaries just nu!, Och designen är insatt och i stort sätt färdig bara några små saker som ska fixas :D. Vad tycker ni om den nya designen, HISS ELLER DISS? :D

  Designen är Klar!

     Skrivet: 2010-06-10 / 18:33:42 Kategori: Dagboken
Hej!
*Puh!* Efter ca. 3 timmar så är nu designen i stort sätt klar så jag ska sätta in den på min blogg och sedan ska jag börja med Dogge & Ales design. Skriver såklart mer sen ;).

  Facebook

     Skrivet: 2010-06-10 / 14:08:50 Kategori: Dagboken
Hey!
Sitter inne på Facebook och Msn och chattar nu osv. Fick Facebook i går och det är ju ganska roligt faktiskt hihi :D. Håller fortfarande på med designen till bloggen och det kommer nog att ta några dagar för allting funkar inte som det ska och så. Ska fortsätta med det jag håller på med så bloggar jag mera sedan igen.
Och då ska den nya designen bannemej komma upp på bloggen :).

  KRÅNGEL!

     Skrivet: 2010-06-09 / 20:16:47 Kategori: Dagboken
Hej %¤%0****%&543¤3
Designen krånglar så jag hoppas att jag hinner fixa den tills imorgon, Vill ju inte att ni ska få vänta så länge:D
SORRY FÖR ATT JAG INTE HAR BLOGGAT, ETT INLÄGG KOMMER SENARE DÄR JAG BERÄTTAR VAD SOM HAR HÄNT UNDER DOM DAGARNA DÅ JAG INTE HAR BLOGGAT :D.

  Skolavslutning Imorgon

     Skrivet: 2010-06-08 / 21:42:59 Kategori: Dagboken
Hej!
Som jag trodde så blev jag inte klar med insättandet av designen. Allting kommer iaf att så småningom falla på plats. Imorgon är en stor dag, Det är nämligen dagen då jag slutar 5:an och för mig så förstår jag nog inte att jag , Ann-Sofie Eriksson ska sluta 5:an imorgon, Det finns inte för mig :S. Helt otroligt, Det kändes som om jag nyss började Förskolan iaaf, Nu ska jag fixa allt tills imorgon så jag bloggar mer imorgon

Godnatt ;)

  Ang Designen.....

     Skrivet: 2010-06-08 / 16:56:24 Kategori: Dagboken
Hej!
Nu ska jag lägga in den nya designen som nästan är färdig så bloggen kommer att ligga nere i en halvtimme/timme så att ni vet. Skriver snart igen ^^.

  Fullt Upp

     Skrivet: 2010-06-07 / 14:17:04 Kategori: Dagboken
Hej!
Har inte bloggat på en sisodär 1-2 dagar men jag har haft fullt upp med saker som ska göras klar innan Sommarlovet osv. Har även hunnit designa lite bloggar, Håller fortfarande på med min design och jag kan int lova er att den blir klar i dag men vi får ju hoppas :). Har lagt in en ny design hos eevigheet som ni gärna kan ta en titt på. Gör designer gratis så ni vet så om du är i behov av en ny header eller design så mejla mig genom att klicka på "kontakta mig här" knappen. Ska fortsätta att pilla med designen lite nu så vi hörs nog senare igen.




ps. Idag var det sista gången jag åt en vanlig lunch i Vår skolas matsal. I morgon kommer vi att ha Femmornas Lunch där och på Onsdag är det Skolavslutning :'(, Buhu.

  Designfix & trix

     Skrivet: 2010-06-05 / 13:15:46 Kategori: Dagboken
Hej!
Åt frukost och duschade osv för ca en timme sedan. Nu håller jag på med den nya designen till min blogg. Det blir tyvärr ingen såkallad tjuvtittsbild, Orkar ej göra det. Men jag ska fortsätta med den nu. Den Nya designen kommer att komma upp på bloggen i kväll eller i morgon :D.

Ska fortsätta nu=)
Bloggning sker senare igen :D

  Hej! Vaknade för ca en halvtimme sedan:)...

     Skrivet: 2010-06-05 / 11:11:52 Kategori: Dagboken

foto0343 (MMS)

Hej! Vaknade för ca en halvtimme sedan:). Nu ligger jag och läser en av världens bästa bok som jag fick i födelsedagspresent av nån Hehe:). Ska fortsätta att läsa den lite och sedan blire frukost.:)

  Handla

     Skrivet: 2010-06-04 / 13:49:00 Kategori: Dagboken
Hej!
Har kommit hem från Orgenteringsdagen på Rudan för en stund sen. Ska iväg till Linnea som bort 160m bort från mig. Vi ska och handla present till Isabelle.
Så bloggar när jag kommer hem
bye!:D

  Bilder från Skansen!

     Skrivet: 2010-06-03 / 21:03:21 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej!, Efter att min datorsladd har krånglat i hela 2 veckor så har den nu äntligen börjat funka igen och här kommer då bilderna som jag tog på Skansen när jag var där & uppträdde med min systers klasskompisar och några av mina vänner:

BILDBOMB!:



En bild på kaninerna på "Lill-Skansen"











                              Sköldpadda :D







En Påfågel ;)






Haha Fia........









Hihi en Gråsäl som ligger och solar, Det var ju så varmt den dan ;).














Älgmamman hade fått ungar som bara var några dagar gamla.:)






En björn som låg och sov :D.










En Visent tror jag att det var det här djuret på bilden hette.






















Marsvinen låg inne och sov så man ser dem inte så bra på det här fotot.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag tror att det var alla bilder som jag tog på Skansen. Nu ska jag iaf gå och lägga mig, Ska ha Orgenteringsdag på Rudan imorgon. Godnatt :)

  Dagens Låt!

     Skrivet: 2010-06-01 / 17:35:44 Kategori: Dagens Låt


En av mina favoritlåtar just nu men det är Saxofonen som gör så att den blir så där bra :D

  1 juni!

     Skrivet: 2010-06-01 / 17:21:47 Kategori: Musik/Film/Tv
Hej!
Ville bara säga att om exakt 29 dagar alltså den 30 juni kommer filmen The Twilight Saga Eclipse ut på bio!!!
Längtar tills jag får se den :D. Ville bara säga det :D