Bloggpaus

     Skrivet: 2010-03-07 / 19:33:45 Kategori: Dagboken

Hej mina vänner!
Nu kommer väldigt tråkiga nyheter från mig till er........
.... Jag kommer att ta bloggpaus ända fram till 5 april,
Detta P.G.A att Nationella Prov för mig :S osv. Jag kommer
att uppdatera igen den 5 april så lämna inte den här bloggen
för guds skull. Det kommer nog att börja att klia i fingrarna
efter en vecka men jag känner att jag behöver lite ledigt från
mitt bloggande. Så 5 april är datumet du ska komma ihåg :P.
Syns efter Påsklovet , Kiss & Hug.
 

BLOGGPAUS Från & med 8 mars till 5 april

  Bilder från Åland & Idag

     Skrivet: 2010-03-05 / 17:25:03 Kategori: Bilder 2009/2010
Hej nu täntke jag lägga in bilderna som jag hade pratat om så här kommer dom ;).Hihi, En sak som min lillasyster köpte (Det är en kudde ^^).Jag, Haha jag var skitful på det där kortet.Hehe en gubbe som representerar en affär på Åland som heter Sparhallen :P.Det snöade otroligt mkt när vi skulle åka hemIsen var jättetjock!

Har fler bilder från Åland men det är mest på mina familjemedlemmar och dom vill jag helst inte visa.

Bilder från idag:

Och en från Heron City ;).
Skriver mer sen ;).

  Veckans Låtar

     Skrivet: 2010-03-05 / 17:07:35 Kategori: Dagens Låt
Hej!
Eftersom att jag inte har lagt ut Dagens låt den här veckan så får ni se några som jag lyssnar på istället och dom som det är ett tecken efter är bra enligt mig ;).

  Lunch....

     Skrivet: 2010-03-05 / 12:58:13 Kategori: Dagboken
Rubriken talar!.

  Alice i Underlandet

     Skrivet: 2010-03-05 / 12:03:37 Kategori: Dagboken
Hej! ledsen för att jag inte bloggade i går men jag var så trött när jag kom hem att jag nästan somnade.
          Det kommer att komma några inlägg efter varandra nu med bl.a bilder från Åland och sånt som jag      egentligen skulle ha publicerat för flera dagar sedan. Idag har jag iaf inget speciellt som jag ska
göra förutom att vila och blogga :P. Jag har haft så mkt att göra på Sportlovet så bloggandet
har hamnat åt sidan(Tyvärr). Men jag lovar att jag ska skärpa mig^^. Nu tänkte jag berätta lite om vad som hände igår.

Igår så vaknade jag nio. Jag åt frukost, borstade tänderna, klädde på mig osv. Sedan satte jag mig vid datorn och kollade på tv. Kl 14 gick jag för att hämta min lilla syster på fritids och sedan gick vi till min granne där hon skulle vara medans jag gick på bio. Sedan gick jag iväg till min kompis som bor 160 M  från mitt hus (hahah:D). Vi åkte iväg till Heron City där vi skulle kolla på filmen Alice i Underlandet 3D. Kl 15:15 kom vi fram till Heron City. Vi hämtade ut biljetterna, Köpte godis , Popcorn och sånt och sedan ställde vi oss i kö till Salongerna(Asså jag lovar det var skitlång kö -.-). Filmen började 15:45 och den höll på i ca 2 timmar. Det var iaf tur att den filmen gick att se för annars hade jag blivit tokig på Heron City. Själv så tyckte jag att filmen var bra och den är helt klart värd att se. Efter filmen så åt vi på Mcdonalds och sen åkte vi hem med min kompis pappa. Väl hemma var jag så trött att jag nästan somnade när jag kom innanför dörren haha.

Jag rekommenderar den här filmen i 3D. Den är bäst då!.

Skriver mer sen :D                                                                      

  Bio Tomorrow

     Skrivet: 2010-03-03 / 22:28:49 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Kommer endast att berätta vad jag har gjort idag.
Det började iaf med att jag och my friend åt frukost och sedan stack vi iväg till Heron City med min mamma och min syster.Där skulle vi kolla på Avatar i 3D. Vi går upp, köper godis och sånt. Sedan sätter vi oss på en bänk och väntar på att man ska få gå in. Sedan ställer vi oss i kö och Avatar i 3D är utsåld. Men när vi väntar på att få komma in till själva salongen så får vi höra från dom som jobbar där att dom som ska se Avatar får vänta lite. En kvart senare så säger dom att det har blivit nåt fel så det går inte att se Avatar. Istället så får vi 2 stycken extrabiljetter var men vi får ändå inte se filmen och istället så måste vi vänta på min lillasyster och min mamma som såg Filmen Det regnar köttbullar. Vi får vänta i ca 1h 40 min vilket är väldigt jobbigt och då gjorde vi INGENTING! :@. En trött Ann-So med vän och familj lämnar ungefär 15:00 Heron City. När jag kommer hem tar jag en dusch och sedan vilar jag i en halvtimme. Sedan packar jag handbollsväskan för att möta upp lins och sedan bär det av till Träningen. Efter Träningen åker jag hem och sedan äter jag middag. Snart ska jag gå och lägga mig så det var nog allt som har hänt idag.

Imorgon ska jag på bio och se en annan film som heter Alice i Underlandet 3D. Lägger in en bild på den och den nya Melodifestivalskivan. Har köpt den idag ;). Skriver mer sen elr imorgon.


   

  Avatar

     Skrivet: 2010-03-02 / 19:14:17 Kategori: Dagboken

Hej!
Imorgon ska jag på Bio med min bästis, Vi ska se Avatar i 3D och det ska bli kul. Imorgon kommer jag nog inte att uppdatera förens vi har kommit hem igen för att Filmen börjar 12:15 så vi måste upp ganska tidigt :P.
Jag kommer nog inte skriva nåt mer idag men jag slänger in en blid på Avatar iaf.
Ses imorgon.

  Food

     Skrivet: 2010-03-02 / 19:09:16 Kategori: Dagboken

Hello Sweets!
Ledsen för dålig update idag haha är sämst på att uppdatera. Men jag ska äta mat nu så jag skriver nog efter maten igen ;)

  Hemma!

     Skrivet: 2010-03-02 / 12:20:38 Kategori: Dagboken
Hej bloggen!
Jag har en massa bilder som jag kommer att visa  men jag orkar inte lägga upp dom nu. Igår så hann jag inte uppdatera så mkt eftersom att jag inte orkade -.-. Jag skriver mer sedan för att nu är jag med en kompis så jag skriver mer sen som jag sa nyss. Vi ses senare :P