Break

     Skrivet: 2012-10-31 / 23:21:39 Kategori: Dagboken

  Återkommer

     Skrivet: 2012-10-16 / 20:30:00 Kategori: Dagboken
 
 
Återkommer när allt är på plats.
Bjuder på lite musik så länge c:

  Jobbig Lördag

     Skrivet: 2012-10-13 / 18:07:39 Kategori: Dagboken
Har spelat matcher idag. Spelade i nästan 60 minuter totalt (!!). Tyckte faktiskt att vi spelade bra. Fokus kanske inte var på topp hos alla men men. Nu glömmer vi det och tar nya tag inför USM. Med ett glatt humör och hopp kan man förändra. Är riktigt glad. Kanske  beror det på att jag väljer att lägga allt dåligt bakom mig och se framåt. 
Myskväll med plugg står på schemat. Ska bara ta det lugnt om inte någon ringer. Men de flesta är nog upptagna. Jag menar, det är ju lördag kväll^^

  Trist tisdag

     Skrivet: 2012-10-09 / 20:58:00 Kategori: Dagboken
Har haft världens jobbigaste dag. Råkade t.o.m säg fel träningstid så att en av mina närmaste vänner kom för sent till träningen '-' Har varit helt borta och ofokuserad hela dagen. Konstigt nog var jag inte det på träningen...
Åt min första kebabtallrik idag! Skitgott alltså ^^ Nu blir det House och sedan väntar sängen. Godnatt 

  October 8th

     Skrivet: 2012-10-08 / 15:58:16 Kategori: Dagboken
Äntligen är vi igång igen!
 
Det har varit full fart hela tiden och jag har liksom inte hunnit ta itu med bloggen. Men nu ska det bli ändring på det! Som bevis ser ni ovan en dagsfärsk bild på en del av mitt alldeles för stökiga rum. Eller det var stökigt tills jag städade rent. Har bara lite SO att läsa in mig på. Sen tänkte jag bege mig ut på en löprunda. Har så himla dålig kondition. Orkar inte ens spela en kvart på planen. Så jag får ta eget initiativ och träna upp den. På handbollsträningarna kör vi mest styrkefys och handboll.. 
Den stora förändringen så jag pratat om är en ny design. Men det hade ni säkert redan listat ut ^^
Ska ut och knäppa lite nya bilder till headern. Vi hörs ♥

  Those days

     Skrivet: 2012-10-07 / 23:44:51 Kategori: Dagboken
Bilder från weheartit och Maija Ljusberg
 
 
Ungefär såhär ser mina veckor ut. Vissa sämre och vissa bättre. Den här veckan har gått väldigt fort och börjar lida mot sitt slut. Helgen har helt klart varit bäst. Fredagskvällen tillbringades på Östra och Lördagsförmiddan lika så. Hade lite teori, matcher och en del kvalitetstid med laget. Underbart c:. Hyrde film. Jag saknar dig. Åt lunch. Chillade. Kollade på tv. Åt middag. Packade lätt. For till Sara. Såg filmen. Grät en del. Åt godis. Såg Liar Liar och ett avsnitt av Danspalatset Playa Del Sol. Skrattade så mycket att vi fick ont i magen. Somnade i soffan. Vaknade. Åt frukost. Kollade på tv. Tog fulbilder. Skrattade så vi grät. Mer tv. Cluedo och sen begav jag mig hemåt.
 
En väldigt kortfattad sammanfatting av helgen. Mycket intressant. Mycket.
Hoppas att ni haft en bra helg. Godnatt c:

  Snart så

     Skrivet: 2012-10-01 / 22:54:40 Kategori: Dagboken
En stor förändring är på gång. Ha tålamod :3